forum.gif
Ak valoda valodiņ!(labākie pareizrakstības paraugi iekš FB)
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Ak valoda valodiņ!(labākie pareizrakstības paraugi iekš FB)
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >
IerakstsAutors
Publicēts: 05.02.10 23:33
 citēt
Cik ilgi vēl izdzīvos latviešu valoda?

bumshii@87.226.4.208 | 20:57 05.02.2010 | Atbildēt uz komentāru | [ paldies par komentāru ]

Balsojums: Patīk!
tikai raxtās ar id-E-otiskākā... :)

no:
www.fotoblog.lv...
kā arī šeit:
www.jy.lv...

Un pēc laika kāds no šīs paaudzes būs izglītības ministrs!!!
Publicēts: 05.02.10 23:38
 citēt
ja bloga sarikot normalu lv valodas kontroldabu, nofeilotu 100%. taiskata tu un es ;) bus labi
Publicēts: 05.02.10 23:47
 citēt
Var piedot steigā izlaistu komatu ,var piedot sīkas kļūdas , var piedot cittautiešiem kas nezin LV, bet cenšas tajā rakstīt,
bet ne apzinātu valodas kropļošanu!
Publicēts: 05.02.10 23:50
 citēt
tas naf normāli ;)
Publicēts: 05.02.10 23:56 labots
 citēt
Šīs diskusijas nosaukumā aiz "Ak" un aiz "valoda" jāliek komats :D

Vēl ļoti tracina politiķi, kuriem vienmēr kaut kas atkarājas :grimace:
Publicēts: 06.02.10 00:07
 citēt
Pamanam SHitie tomērT ir inTResanti un oRĢināli raXti, ko tOletē palasīt!
Publicēts: 06.02.10 00:12
 citēt
nu ja - pats topika autors jau greeko ;-))))

Droperidol, o jaaa .. taa tOlete manii vienmeer izraisa lielo smiinu ;-))))
Publicēts: 06.02.10 00:15
 citēt
A kur ira šitie paraugi aplūrējami?
Publicēts: 06.02.10 00:15 labots
 citēt
TAA jaf TAS IR , un VEEL man pesii aaraa , ka , pirms komata liek atstarpi , garumziimju vietaa raksta DIVUS PATSKNJUS un "nav jau" vietaa raksta "naf jaf"
Publicēts: 06.02.10 00:16 labots
 citēt
Smartin, tad es zinu vismaz vienu blogeri, kura teksti Tevi noteikti besī :face-grin:
Publicēts: 06.02.10 00:17
 citēt
ERA:Smartin, tad es zinu vienu blogeri, kura teksti Tevi noteikti besī :face-grin:
pārdomāju ;)
Publicēts: 06.02.10 00:18
 citēt
smartins:pārdomāju ;)

Žigli gan :grimace:
Publicēts: 06.02.10 00:25
 citēt
smartins, nu garumzimes vietaa rakstiit divus a ir normaali internetaa - jo ne visi var izlasiit latvieshu skriptu
Publicēts: 06.02.10 00:28
 citēt
dansiga:smartins, nu garumzimes vietaa rakstiit divus a ir normaali internetaa - jo ne visi var izlasiit latvieshu skriptu

Un kā Tev patīk, ka pirms komata liek atstarpi un ( iekavām ) , vai " pēdiņām " abās pusēs atstarpes lieto? :)
Publicēts: 06.02.10 00:32
 citēt
nu internets nav nekaads oficiaalais dokuments ... ;-)
Publicēts: 06.02.10 00:37
 citēt
sms un inetra tā saucamā kultūra iznīcina kultūru īsto, ja tāda vispār vēl tiem latviešiem ir
skumji, ja ņe tikai tīņi atrod tam vēl kaut kādus attaisnojumus
Publicēts: 06.02.10 00:42
 citēt
Droperidol, tas akmentinjsh manaa daarzinjaa?!?!??!;-)))
Publicēts: 06.02.10 00:45
 citēt
arī, bet nu neesi jau tāda vienīgā:)
Publicēts: 06.02.10 00:49
 citēt
nu jaaa .... es neiespringstu, rakstot intersnetaa un ari lietoju dazhaadus saiisinaajumus ... un neredzu te neko sliktu, ja pec tam varu arii uzrkastiit oficiaalu veestuli paplashinaatiem teikumiem ;-)
Publicēts: 06.02.10 00:52
 citēt
dansiga:nu jaaa .... es neiespringstu, rakstot intersnetaa un ari lietoju dazhaadus saiisinaajumus ... un neredzu te neko sliktu, ja pec tam varu arii uzrkastiit oficiaalu veestuli paplashinaatiem teikumiem ;-)

nu re, tās ir divas lielas star`pibas - vai vari arī normāli rakstīt, vai tikai pokemoniski:)
Publicēts: 06.02.10 00:54
 citēt
ir atshkjiriiba, vai raksta translitaa, jo, internetaa tas, tieshaam, daudzaas vietaas ir vieniigais liidzeklis, vai, piem. "v" vietaa raksta "w" un nelieto nevienu pieturziimi.. Man pilniigi nav nekaada sajeega par gramatiku, bet, vismaz "peec dzirdes", kautkaadus komatus censhos likt. Ir vienkaarshi briesmiigi lasiit vienu otru savaarstijumu, bez nevienas pieturziimes.. Nerunaaju par fotobloga forumu, sheit, paldies Kaadam, taadi veel nav iipashi daudz ieviesushies, bet, ja paskataas draugiem.lv domubiedrus, tur mati celjas staavus reizeem..
un, iipashi tas W.. aaaa.. man saak mesties pumpas.. :))
Publicēts: 06.02.10 00:55
 citēt
A nav tā, ka forumā pierodi rakstīt nepareizi un tad, kad jāraksta kaut kas oficiāls, automātiski arī sāk rakstīties nepareizi? Tipa garumzīmju vietā divi patskaņi, mīkstinājuma vietā arī "h" vai "j", komatiem un iekavām atstarpes nepareizās vietās.
Publicēts: 06.02.10 00:57
 citēt
w ir pokemonu mode ;-)) pec taa vien var noteikt piederiibu pokemoniem ;-)
Publicēts: 06.02.10 00:58
 citēt
toč, tipa
Publicēts: 06.02.10 00:58
 citēt
jaa, taa ir, jo, lielaakoties rakstu translitaa, internataa.. oficiaali papiiri man reti jaaraksta, tad iipashi jaapiekontrolee sevi..
bet, ir spellchekeri, ja nu pavisam gruuti iet ar pashkontroli.. :)
Publicēts: 06.02.10 00:59
 citēt
samartins, kaadus gauds atpakalj man darbaa bija jaaraksta vienlaiciigi latviski, angliski un kreiviski un pa vidu jaachatojas .... elementaaru rasktiit pareizi!!!! tas ir apmeram taa, kaa braukt ar auto, kam automaatiskaa kaarba un tad nomainiit uz manuaalo .. sakumaa man bija probleemas, bet tagad - nekaadu ;_) treninjsh un tikai treninjsh ;-)
Publicēts: 06.02.10 00:59
 citēt
dansiga:w ir pokemonu mode ;-)) pec taa vien var noteikt piederiibu pokemoniem ;-)

Silwija :D
Publicēts: 06.02.10 01:00
 citēt
nu jaaa ..... nupat lasiiju bakalauru darbus ... o jeeee .... tiehsi ari nodomaaju - nu ja nespeej pareizi uzrakstiit - gruuti parbaudiit ar tuuli "speellling and grammar"!??!?!
Publicēts: 06.02.10 01:00
 citēt
samartins, tu ko!?!??!?!?! tuvojies pokemoniem|!?!?!??!;-ppp;_))))
Publicēts: 06.02.10 01:01
 citēt
automaatiskajai kaarbai klokjis izljurkaats, censhoties spraust aatrumos, bet, nekas.. darbojas.. :P
Publicēts: 06.02.10 01:03
 citēt
Pinus, nekas nav izljurkaats;-pppp
Publicēts: 06.02.10 01:04
 citēt
Braukt ar mašīnu, kurai automātiskā kārba, ir tā par, kā ar fotoaparātu mūžīgi automātiskajā režīmā bildēt. Grozies, kā gribi, manuālais tomēr labāks :D
Publicēts: 06.02.10 01:06
 citēt
smartins, kaapeec? konkreti - kaapec ar automaatisko ir tik slikti!??!
Publicēts: 06.02.10 01:09
 citēt
dansiga:smartins, kaapeec? konkreti - kaapec ar automaatisko ir tik slikti!??!

Nepatīk man, kā tie automāti pārslēdzas. Vai nu par ātru, vai par vēlu, bet tikai net tad, kad man vajag :)
Publicēts: 06.02.10 01:09
 citēt
kāpēc fočēt zaļajā režimā nav gana labi???
Publicēts: 06.02.10 01:11
 citēt
samrtins, ir jaapiedod pareizi gaaze;-pppp

Droperidol, es arii enzin - kaapec slikti ... es ljtoi biezhi fotogrfaeeji zaljaa rezhiimaa - ja ir normaali gaismas apstaaklji un nevajaga sabluurotu fonu ;-)
Publicēts: 06.02.10 01:12
 citēt
pilseetas sastreegumos, leenaam braucot, lasot aviizi, automaats rullee.. :)
Publicēts: 06.02.10 01:12
 citēt
nu tad arī brakut ar automātisko bieži vien ir gana labi, bet ar manuālo - vienmēr labāk, precīzāk un drošāk!
Publicēts: 06.02.10 01:14
 citēt
Pinus:pilseetas sastreegumos, leenaam braucot, lasot aviizi, automaats rullee.. :)

un kaitina ar saviem stopsignāliem:)
Publicēts: 06.02.10 01:17
 citēt
mhm .. ar visu stopsignaalu dazhi vechi ir akli un neredz un iebliezh pakaljaa ;-ppppp
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas