forum.gif
Ak valoda valodiņ!(labākie pareizrakstības paraugi iekš FB)
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Ak valoda valodiņ!(labākie pareizrakstības paraugi iekš FB)
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >
IerakstsAutors
Publicēts: 06.02.10 01:18
 citēt
gan ja tā nokaitina, ka aiz dusmām iebliež:)
Publicēts: 06.02.10 01:20
 citēt
protams, daudz jautraak buutu sastreegumos, ja nebuutu stopsignaali!! :D
Publicēts: 06.02.10 01:21
 citēt
tak neee - jams taisnojaas, ka neesot uz mani skatiijies, domaajis, ka es sen jau esot aizbraukusi!!!!;-(((
Publicēts: 06.02.10 01:28
 citēt
nu re - uzrāviens ar automātisko zem katras kritikas, loģiski domājot, sen jau buija jābūt aizbraukušai - takš nē, vēl maisās pa priekšu!!!:face-smile:
Publicēts: 06.02.10 01:30
 citēt
droperidol, arii ar automaatu var uztaisiit labu uzraavienu ..... un lielaako tiesu autinji paliek pakaljaak ai manis, saakot kustiibu pie krustojuma .... tobriid es vienkarshi staaveeju un laidu garma braucoshos auto pa apli ... un es nechammajos!!!! es meegjinu atrast spraugu, lai iesprauktos pluusmaa!!!!! rrrrrrrrrr.................
Publicēts: 06.02.10 01:32
 citēt
gan jau focheeji kautko caur auto logu.. Ministru Padomes eeku.. (nu, vai kura tev tur bija taa shkjiibaa) .. :)p
Publicēts: 06.02.10 01:34
 citēt
Pinus, neee - es godiigi laimiiga braucu no CSDD, tikko ka izgaajusi TA ;-))))
Publicēts: 06.02.10 01:35
 citēt
dansiga, nesatraucies, es personīgi pazīstu vismaz trīis sievietes, kas tiešām prot labi braukt:) tādēļ pieņemu, ka varētu būt arī vēl kāda:D
Publicēts: 06.02.10 01:37
 citēt
:D
Publicēts: 06.02.10 01:42
 citēt
Droperidol, droshi pieraksti mani kaa ceturto ;-ppp;_))) un patiesiibaa - mani tas nemaz neuztrauc, jo juutos paarliecinaata ;-p;-))) es tik tev megjinu, dundukam (khm khm), to pastaastiit ;-))))
P.S> onjketiivu sarunaaji?
Publicēts: 06.02.10 01:43
 citēt
nē, neesmu radis lūgties:)
Publicēts: 06.02.10 01:44
 citēt
nuuu - nav jau jaaluudzaas - var apjautaties!
Publicēts: 06.02.10 01:46
 citēt
varbūt:)
Publicēts: 06.02.10 01:48
 citēt
droperidol, nevis varbuut, bet taa ir jaadara - TEV tachu vajaga ;-)
Publicēts: 06.02.10 01:50
 citēt
izskatījās, ka piekritīs?
Publicēts: 06.02.10 01:52 labots
 citēt
vakar pasūtīju viesnīcu, uz jumta esot džakuzī, tajā guļot var raudzīties debesīs un vēroy ziemeļblāzmu (ja paveicas). Kas par skatiem varētu būt!:)
Publicēts: 06.02.10 01:53
 citēt
oi nez - to gan nepeetiiju - man galvenais bija to pateikt ;-) Nuss - rudenii man aizdeva uz paris nedeeljaam vienu bijiusho savu objektiivu, ko jau bija pardevis draugam ...
Publicēts: 06.02.10 01:53
 citēt
ak Dies, kaa es Tevi apsakuzhu ;-))))
Publicēts: 06.02.10 02:15
 citēt
dansiga:mhm .. ar visu stopsignaalu dazhi vechi ir akli un neredz un iebliezh pakaljaa ;-ppppp
dansiga, kad es redzu tevi tuvumā, es vienmēr turu acis vaļā, lai kāda kļūme negadās ..... :D
Publicēts: 06.02.10 02:17
 citēt
Uldis, ak redz kaapec tev vienmeer tik plati ieplestas acis, kad es tevi redzu ;-p;-)))))
Publicēts: 06.02.10 02:22
 citēt
dansiga:Uldis, ak redz kaapec tev vienmeer tik plati ieplestas acis, kad es tevi redzu ;-p;-)))))
dansi, labāk turēt acis vaļā, nekā kļūdīties ... :D
Publicēts: 06.02.10 02:37
 citēt
skatoties, kuraa virzienaa kljuudaas;-))))
Publicēts: 06.02.10 02:47
 citēt
atkal chatinjsh? ;)
Publicēts: 06.02.10 02:48
 citēt
a ko citu nakti dariit?;-)
Publicēts: 06.02.10 03:08
 citēt
aiziet liidz ledusskapim var, pastaigas esot veseliigas, kaa runaa..
Publicēts: 06.02.10 11:20
 citēt
dansiga:Pinus, neee - es godiigi laimiiga braucu no CSDD, tikko ka izgaajusi TA ;-))))

Šitais ir kruta - izej apskati un pēc 1/2 stundas tev mašīnu sasit lupatās tā, ka var norakstīt :D :D :D
Kad vēl autoskolā gāju, instrukturs stāstīja gadījumu, ka džeks no rīta nokārtojis šofera eksāmenu, dabūjis tiesības, a vakarā policija šo ar 2 promilēm noķēra :D :D :D
Vispār, ar cik izgāji apskati? Es ar savu 1992 gada audi rudenī ar nullīti izgāju, mašīna ideālā stāvoklī ;)
Publicēts: 06.02.10 11:33
 citēt
smartins, ai - saljnjiki bija jaamaina un pec n gadiem uzzinaaju, ka man teoreetiski esot arii miglas lukturis ;-)))
Publicēts: 06.02.10 11:35
 citēt
smartins:
dansiga:Pinus, neee - es godiigi laimiiga braucu no CSDD, tikko ka izgaajusi TA ;-))))

Šitais ir kruta - izej apskati un pēc 1/2 stundas tev mašīnu sasit lupatās tā, ka var norakstīt :D :D :D
Kad vēl autoskolā gāju, instrukturs stāstīja gadījumu, ka džeks no rīta nokārtojis šofera eksāmenu, dabūjis tiesības, a vakarā policija šo ar 2 promilēm noķēra :D :D :D
Vispār, ar cik izgāji apskati? Es ar savu 1992 gada audi rudenī ar nullīti izgāju, mašīna ideālā stāvoklī ;)

Noteikti ļoti labi samaksāji :D :D :D
Publicēts: 06.02.10 15:29
 citēt
Droperidol:nu re - uzrāviens ar automātisko zem katras kritikas, loģiski domājot, sen jau buija jābūt aizbraukušai - takš nē, vēl maisās pa priekšu!!!:face-smile:

Uzrāviens ar automātisko ir krietni labāks kā ar manuālo. Sevišķi jaunajiem automātiem :) Tā kā vaina būs tur, ka bija sprauga, tantuks nejēdza tur trāpīt un par to dabūja pakaļā.. :)
Publicēts: 06.02.10 15:37 labots
 citēt
Bzh:
Droperidol:nu re - uzrāviens ar automātisko zem katras kritikas, loģiski domājot, sen jau buija jābūt aizbraukušai - takš nē, vēl maisās pa priekšu!!!:face-smile:

Uzrāviens ar automātisko ir krietni labāks kā ar manuālo. Sevišķi jaunajiem automātiem :) Tā kā vaina būs tur, ka bija sprauga, tantuks nejēdza tur trāpīt un par to dabūja pakaļā.. :)

Nevis sevišķi, bet tikai.. Un tikai ar divsajūgu kārbu ;)
Publicēts: 06.02.10 15:42
 citēt
Bzh, nu nu ...... tantuks, kursh kadreiz ir braucis 4x4 offrod NEVAR netraapiit tur kur jaatraapa ;-ppppp Tavi teksti liecina par Tavu inteligjences pakaapi .... un tikai !
Publicēts: 06.02.10 15:47
 citēt
4x4 ir jātrāpa starp statiskiem objektiem. Tur jebkurš muļķis var trāpīt ;D
Trāpīt plūsmā ir grūtāk.. Tur kurš katrs, kurš braucis 4x4 offroudos trāpīt nevar :)
Publicēts: 06.02.10 15:49
 citēt
Bzh, ok ok ..... tev taisniiba ... es esmu tantuks, kursh no braukshanas neko nejedz!
Publicēts: 06.02.10 15:52
 citēt
pareizi, dansiga, ar tādiem, kas ar galvu vāji draudzējas, tikai pa labam:)
Publicēts: 06.02.10 15:55
 citēt
Droperidol, to jau es sen zinu ;-)))))
Publicēts: 06.02.10 15:57
 citēt
Es teicu, ka neko nejēdz no braukšanas? :)
Es teicu, ka netrāpīji spraugā, kur aizmugurējais būtu trāpījis. Savādāk nebūtu iebraucis pakaļā. (Elementāra loģika.)
Publicēts: 06.02.10 15:57
 citēt
dansiga:Bzh, ok ok ..... tev taisniiba ... es esmu tantuks, kursh no braukshanas neko nejedz!

Pēc viņa teksta man liekas, ka viņam pašam saprašana pa kārbām mazāka nekā uzspēlē :)
Publicēts: 06.02.10 16:05
 citēt
zozitis, man izskataas, ka ne tikai par karbaam ;-)))
Publicēts: 06.02.10 16:15
 citēt
Mjā, no valodas jau tikuši līdz braukšanai... :what:
Publicēts: 06.02.10 16:21
 citēt
ERA:Mjā, no valodas jau tikuši līdz braukšanai... :what:

Tas tak tur pat vien ir. Iedomājies, kāda valoda cilvēkiem nāk laukā, kad kāds ieliek palaļā, vie ne tā ceļu nogriež...
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas