droperidol, arii ar automaatu var uztaisiit labu uzraavienu ..... un lielaako tiesu autinji paliek pakaljaak ai manis, saakot kustiibu pie krustojuma .... tobriid es vienkarshi staaveeju un laidu garma braucoshos auto pa apli ... un es nechammajos!!!! es meegjinu atrast spraugu, lai iesprauktos pluusmaa!!!!! rrrrrrrrrr.................
Droperidol, droshi pieraksti mani kaa ceturto ;-ppp;_))) un patiesiibaa - mani tas nemaz neuztrauc, jo juutos paarliecinaata ;-p;-))) es tik tev megjinu, dundukam (khm khm), to pastaastiit ;-)))) P.S> onjketiivu sarunaaji?
oi nez - to gan nepeetiiju - man galvenais bija to pateikt ;-) Nuss - rudenii man aizdeva uz paris nedeeljaam vienu bijiusho savu objektiivu, ko jau bija pardevis draugam ...
dansiga:Pinus, neee - es godiigi laimiiga braucu no CSDD, tikko ka izgaajusi TA ;-))))
Šitais ir kruta - izej apskati un pēc 1/2 stundas tev mašīnu sasit lupatās tā, ka var norakstīt Kad vēl autoskolā gāju, instrukturs stāstīja gadījumu, ka džeks no rīta nokārtojis šofera eksāmenu, dabūjis tiesības, a vakarā policija šo ar 2 promilēm noķēra Vispār, ar cik izgāji apskati? Es ar savu 1992 gada audi rudenī ar nullīti izgāju, mašīna ideālā stāvoklī
dansiga:Pinus, neee - es godiigi laimiiga braucu no CSDD, tikko ka izgaajusi TA ;-))))
Šitais ir kruta - izej apskati un pēc 1/2 stundas tev mašīnu sasit lupatās tā, ka var norakstīt Kad vēl autoskolā gāju, instrukturs stāstīja gadījumu, ka džeks no rīta nokārtojis šofera eksāmenu, dabūjis tiesības, a vakarā policija šo ar 2 promilēm noķēra Vispār, ar cik izgāji apskati? Es ar savu 1992 gada audi rudenī ar nullīti izgāju, mašīna ideālā stāvoklī
Droperidol:nu re - uzrāviens ar automātisko zem katras kritikas, loģiski domājot, sen jau buija jābūt aizbraukušai - takš nē, vēl maisās pa priekšu!!!
Uzrāviens ar automātisko ir krietni labāks kā ar manuālo. Sevišķi jaunajiem automātiem Tā kā vaina būs tur, ka bija sprauga, tantuks nejēdza tur trāpīt un par to dabūja pakaļā..
Droperidol:nu re - uzrāviens ar automātisko zem katras kritikas, loģiski domājot, sen jau buija jābūt aizbraukušai - takš nē, vēl maisās pa priekšu!!!
Uzrāviens ar automātisko ir krietni labāks kā ar manuālo. Sevišķi jaunajiem automātiem Tā kā vaina būs tur, ka bija sprauga, tantuks nejēdza tur trāpīt un par to dabūja pakaļā..
Nevis sevišķi, bet tikai.. Un tikai ar divsajūgu kārbu
Bzh, nu nu ...... tantuks, kursh kadreiz ir braucis 4x4 offrod NEVAR netraapiit tur kur jaatraapa ;-ppppp Tavi teksti liecina par Tavu inteligjences pakaapi .... un tikai !
4x4 ir jātrāpa starp statiskiem objektiem. Tur jebkurš muļķis var trāpīt ;D Trāpīt plūsmā ir grūtāk.. Tur kurš katrs, kurš braucis 4x4 offroudos trāpīt nevar
Es teicu, ka neko nejēdz no braukšanas? Es teicu, ka netrāpīji spraugā, kur aizmugurējais būtu trāpījis. Savādāk nebūtu iebraucis pakaļā. (Elementāra loģika.)