forum.gif
Ak valoda valodiņ!(labākie pareizrakstības paraugi iekš FB)
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Ak valoda valodiņ!(labākie pareizrakstības paraugi iekš FB)
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >
IerakstsAutors
Publicēts: 06.02.10 16:29
 citēt
Buldogs:tikai raxtās ar id-E-otiskākā... :)
tas jau laikam mājies uz e-wisko - nu, e-ciragetēm, ē-polšiem un ē-zakusoniem.:face-smile:
Publicēts: 06.02.10 20:11 labots
 citēt
smartins:TAA jaf TAS IR , un VEEL man pesii aaraa , ka , pirms komata liek atstarpi , garumziimju vietaa raksta DIVUS PATSKNJUS un "nav jau" vietaa raksta "naf jaf"

Wow, atkal 10-niekā :D
Tas F burts sit pa ausi un liek aizdomāties, no sākuma tu saklausi F burtu un pie sevis gāni Haiduku, bet lēnām tu sāc aizdomāties vēl tālāk, un redzi, ka aizbēgot no krieva, mūsu valoda ir strauji sākusi uzsūkt rietumu vārdus, sevišķi angļu :(
Vārds viikends ir kļuvis par ikdienu, bet ar ko mūsu brīvdienas skan sliktāk, un kamēr tu (jūs) lietosiet šos rietumu vārdus, tikmēr es to lēnām atgādināašu ar F (FUI!!! )
Tāpēc tas jaF ir lepni, ka esi sācis aizdomāties, un naF tālu tā diena, kad sāksim runāt latviski, nevis: < mums ir vitāli savarīgi dzīvības orgāni>
Man prieks, ka ir šāds temats aizsākts, bet, kā jaF tika aizrādīts, topiks jāslēdz kļūdas dēļ virsrakstā, un jauztaisa jauns, bez kļūdas.
Smartin, teksts naF domāts personīgi tev, bet personīgi katram, kurš to lasa :D
Publicēts: 06.02.10 20:34
 citēt
Haiduks:
smartins:TAA jaf TAS IR , un VEEL man pesii aaraa , ka , pirms komata liek atstarpi , garumziimju vietaa raksta DIVUS PATSKNJUS un "nav jau" vietaa raksta "naf jaf"

Wow, atkal 10-niekā :D
Tas F burts sit pa ausi un liek aizdomāties, no sākuma tu saklausi F burtu un pie sevis gāni Haiduku, bet lēnām tu sāc aizdomāties vēl tālāk, un redzi, ka aizbēgot no krieva, mūsu valoda ir strauji sākusi uzsūkt rietumu vārdus, sevišķi angļu :(
Vārds viikends ir kļuvis par ikdienu, bet ar ko mūsu brīvdienas skan sliktāk, un kamēr tu (jūs) lietosiet šos rietumu vārdus, tikmēr es to lēnām atgādināašu ar F (FUI!!! )
Tāpēc tas jaF ir lepni, ka esi sācis aizdomāties, un naF tālu tā diena, kad sāksim runāt latviski, nevis: < mums ir vitāli savarīgi dzīvības orgāni>
Man prieks, ka ir šāds temats aizsākts, bet, kā jaF tika aizrādīts, topiks jāslēdz kļūdas dēļ virsrakstā, un jauztaisa jauns, bez kļūdas.
Smartin, teksts naF domāts personīgi tev, bet personīgi katram, kurš to lasa :D

Haiduk, Tu neesi vienīgais, kurš F burtu nevietā lieto. Palasīju Tavu tekstu par citu valodu vārdu lietošanu un atcerējos anekdoti.

Traktoristu brigādē sapulce, uzstājas brigadieris:
- Konkrētajā laikā brigādē pesimistiski noskaņoti elementi katastrofāli mistificē pataloģiskas apstrakcijas un tas fiktīvi reducējas mūsu humanizētajā koncecijā. Kungi, ir vēl kādi eventuālie viedokļi?
Traktorists Žanis:
- Tā jau tas ir, jo citādi viss sanāk kaut kā ne tā. Un, visbeidzot, nevajag šitā, lai kaut kā tā pat, ka vispār nekā.

P.S. Trīs dienas pagāja, kamēr šito sviestu iemācījos :D
Publicēts: 06.02.10 20:43 labots
 citēt
smartins... viens pats Haiduks lietoja (naF un jaF- pārejie ir pakaļdarinātāji :)
Man par F 3 gadus atpakaļ jaF sita :D
Publicēts: 06.02.10 20:47
 citēt
Man jau 3. auto ar automātu un nesūdzos ne par uzrāvienu, ne drošību, ne komfortu. Ja kārba nav veca grabaža, tad to pārslēgšanos nemaz nejūt. Sākumā bija grūti pierast pie tā ka priekšā braucošais manuālists, pārslēdzoties no 1. uz 2. ātrumu, jūtami zaudē tempu. www.fotoblog.lv...
1. formulā arī tika ieviesta automātiskā kārba. www.fotoblog.lv...
Publicēts: 06.02.10 21:07
 citēt
Haiduks:smartins... viens pats Haiduks lietoja (naF un jaF- pārejie ir pakaļdarinātāji :)
Man par F 3 gadus atpakaļ jaF sita :D

Ā, skaidrs, tātad Tava skola visi šitie F lietotāji :D
Publicēts: 06.02.10 21:14 labots
 citēt
Piedod, man :(
:D:D:D
Krievu laikos vienmēr lietoju vārdu PĻUS plus (+) vietā, wow, kā mani neieredzēja tie, kuri valodā iepina krievu vārdus...
matemātikas pasniedzējs ielika teicami, bet lai vairāk neeju uz nodarbībām... :D

Fons, par ko cepiens, ja par braukšanu- visi vāģi labi, ja vien pie stures domājošs cilvēks... ko dod uzrāviens, ja gāzes pedāli nospiež, kad visi jaF aizbraukuši. Brauc cilvēks un viņu vada prāts :D
Publicēts: 06.02.10 21:37
 citēt
Kas attiecas uz braukšanu - pie daudzām problēmām ir vainīga blīve starp stūri un sēdekli.
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas