Var piedot steigā izlaistu komatu ,var piedot sīkas kļūdas , var piedot cittautiešiem kas nezin LV, bet cenšas tajā rakstīt, bet ne apzinātu valodas kropļošanu!
TAA jaf TAS IR , un VEEL man pesii aaraa , ka , pirms komata liek atstarpi , garumziimju vietaa raksta DIVUS PATSKNJUS un "nav jau" vietaa raksta "naf jaf"
sms un inetra tā saucamā kultūra iznīcina kultūru īsto, ja tāda vispār vēl tiem latviešiem ir skumji, ja ņe tikai tīņi atrod tam vēl kaut kādus attaisnojumus
nu jaaa .... es neiespringstu, rakstot intersnetaa un ari lietoju dazhaadus saiisinaajumus ... un neredzu te neko sliktu, ja pec tam varu arii uzrkastiit oficiaalu veestuli paplashinaatiem teikumiem ;-)
dansiga:nu jaaa .... es neiespringstu, rakstot intersnetaa un ari lietoju dazhaadus saiisinaajumus ... un neredzu te neko sliktu, ja pec tam varu arii uzrkastiit oficiaalu veestuli paplashinaatiem teikumiem ;-)
nu re, tās ir divas lielas star`pibas - vai vari arī normāli rakstīt, vai tikai pokemoniski
ir atshkjiriiba, vai raksta translitaa, jo, internetaa tas, tieshaam, daudzaas vietaas ir vieniigais liidzeklis, vai, piem. "v" vietaa raksta "w" un nelieto nevienu pieturziimi.. Man pilniigi nav nekaada sajeega par gramatiku, bet, vismaz "peec dzirdes", kautkaadus komatus censhos likt. Ir vienkaarshi briesmiigi lasiit vienu otru savaarstijumu, bez nevienas pieturziimes.. Nerunaaju par fotobloga forumu, sheit, paldies Kaadam, taadi veel nav iipashi daudz ieviesushies, bet, ja paskataas draugiem.lv domubiedrus, tur mati celjas staavus reizeem.. un, iipashi tas W.. aaaa.. man saak mesties pumpas.. )
A nav tā, ka forumā pierodi rakstīt nepareizi un tad, kad jāraksta kaut kas oficiāls, automātiski arī sāk rakstīties nepareizi? Tipa garumzīmju vietā divi patskaņi, mīkstinājuma vietā arī "h" vai "j", komatiem un iekavām atstarpes nepareizās vietās.
jaa, taa ir, jo, lielaakoties rakstu translitaa, internataa.. oficiaali papiiri man reti jaaraksta, tad iipashi jaapiekontrolee sevi.. bet, ir spellchekeri, ja nu pavisam gruuti iet ar pashkontroli..
samartins, kaadus gauds atpakalj man darbaa bija jaaraksta vienlaiciigi latviski, angliski un kreiviski un pa vidu jaachatojas .... elementaaru rasktiit pareizi!!!! tas ir apmeram taa, kaa braukt ar auto, kam automaatiskaa kaarba un tad nomainiit uz manuaalo .. sakumaa man bija probleemas, bet tagad - nekaadu ;_) treninjsh un tikai treninjsh ;-)
nu jaaa ..... nupat lasiiju bakalauru darbus ... o jeeee .... tiehsi ari nodomaaju - nu ja nespeej pareizi uzrakstiit - gruuti parbaudiit ar tuuli "speellling and grammar"!??!?!
Droperidol, es arii enzin - kaapec slikti ... es ljtoi biezhi fotogrfaeeji zaljaa rezhiimaa - ja ir normaali gaismas apstaaklji un nevajaga sabluurotu fonu ;-)