forum.gif
pārdodu jaunu SDHC 16gb SanDisk atmiņas karti
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / pārdodu jaunu SDHC 16gb SanDisk atmiņas karti
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 07.02.10 19:28 labots
 citēt
pilnīgi jauna, tikai izņemta no iepakojuma (un iepakota atpakaļ), nekādas vainas. Tieši tāda, kā bildē:
shop.kungroup.com...
Tiek pārdota, jo atvests no ārzemēm ne gluži tas, kas vajadzīgs.
Cena: 23.49Ls (vari mēģināt man aizrunāt ausis un sarunāt varbūt nedaudz ko citu)
P.S.pats esmu no Liepājas, bet šīs nedēļas nogalē varēs arī Rīgā dabūt.
Publicēts: 09.02.10 13:30
 citēt
:bad_smile:
Publicēts: 09.02.10 13:31
 citēt
Kosmonautikas dienas (tās, kas būs) atlaide- cena 20ls
Publicēts: 09.02.10 13:32
 citēt
tipa atpakoji, ieraudzīgi, ka SD, nevis CF, un nobļāvies "oi bļā", sapakoji atpakaļ un tagad andelē? :)
Publicēts: 09.02.10 19:40
 citēt
nebija paredzēta fočikam, atveda nepareizu vienkārši, nevis kā prasīju, jo pirka cilvēki, kas tehnikas lietās nevisai spēcīgi..par to, ka nevajadzēja pakot nemaz vaļā tik pēc tm iedomājos..
Publicēts: 09.02.10 20:04
 citēt
kur garantija, ka taa ir IISTA SanDisk karte?
te nesen viens, piemeram, bija iegrabies feikaa 128GB fleshaa, pasham ir bijusi pieredze...

vieniga metode - piekopet pilnu karti un nokopet failus atpakalj. ja izdodas, tad vismaz atminjas apjoms nav "uzkachaats". Tikpat labi shadas kartes ir redzetas arii 64MB -> 2GB.
Publicēts: 09.02.10 20:47
 citēt
ja ir interese varu pārbaudīt, nav problēmu...neko nekopēju, jo tad nevarētu teikt, ka ir svaiga. Pircējs prasīs- pārbaudīšu!
Publicēts: 09.02.10 22:11
 citēt
jaa Sandisku peedeejaa laikaa ir modee kjinieshiem viltot. taapeec es nopeerku Silikona karti :D un taas ir no saakumaa Taiwanaa ceptas un skaitlji zato atbilst :D
Publicēts: 10.02.10 09:27
 citēt
Diemžēl man šīs lēnās kartes neinteresē, bet pārbaudīt kartes īstumu var ar bezmaksas tūli, kas saucas:

H2testw

Iemet googlee, tur redzēsi cik šis rīks populārs. Nokačā, palaid un skaties ko viņš teiks. Bet ņem vērā, ka tests varētu pavilkt pāris stundas. Es apzināti biju nopircis ebājā 64gb fļašku pa 20 USD, palaidu testu un sēcināju, tiešām neesmu kļūdījies, viltota ;-) Selleris atmaksāja naudu atpakaļ bez garām runām.
Publicēts: 10.02.10 10:16 labots
 citēt
ok, notestēšu šovakar un iemetīšu rezultātu
bet šaubos vai viltota, jo cena nebija diez ko salda..
Publicēts: 10.02.10 11:18
 citēt
nu ja cena nav salda, tie 50% ka bus iista :D
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):