forum.gif
PārdoduYONGNUO RF602 trigeri ar 3 receiveriem
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / PārdoduYONGNUO RF602 trigeri ar 3 receiveriem
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 08.02.10 12:03 labots
 citēt
Tātad pārdodu šo:
thecamlab.com...

Attēls domāts tikai vizuāli kā izskatās! Bet šis trigeris der Nikon D90 un D5000 !!! Un vēl pie šī komplektiņa iet klāt 2 saņēmēji, tātad kopā 3 receiver! Iepakojums ir jauns un netaisīts vaļā. Man atnāca vienkārši 2 komplekti, tāpēc 1 arī pārdodu. Strādā ideāli, 100m neesmu vēl testējis, bet es domāju, ka būs krietni labāks par to ķīniešu 30m!
Tas viss kopā tikai par 32 LS un nav jāsūta caur štatiem, ja var te pat nopirkt par tādu pašu cenu.

Rekur var apskatīties video, kā testē uz Pentaksa gan zibspuldzes gan studijas lampu:
www.youtube.com...

Vēl es pārdodu šīs Duracell Rechargeable baterijas:
www.geocachingshop.nl...
Pa 8 Ls (ir pieejami 2 jauni iepakojumā komplekti)
Publicēts: 08.02.10 13:08
 citēt
idinj, kaut vai bildi apskaties...
Publicēts: 08.02.10 13:49 labots
 citēt
nezinu šitam laikam kaut kāds mārketinga triks. Nav tā, ka der visiem canoniem viens vai nikoniem viens. Bet tur ir pa modeļiem klasificēti. Piemēram, 1) Nikon D80 D70s 2) D90 D5000 3) D700 D300 D200 D1 D3 D3X D2H un canoniem līdzīgi...
Publicēts: 08.02.10 13:52
 citēt
gudris, a tu reaali zini ko ar to ttl dariit? :D
Publicēts: 08.02.10 14:03
 citēt
Gudris:nee nu var jau buut ka viņs piedāvā ttl režimu tad varētu būt katrai firmai savs trigers ....viņam ir ttl ? :what:

nav TTL :D
Publicēts: 08.02.10 14:23 labots
 citēt
Gudris:
fotkys:

nav TTL :D
značit der visiem :D

bet transmitteram atšķiras aizmugure ar kājiņām attiecīgi canonam vai nikonam. :)
Publicēts: 08.02.10 14:28
 citēt
Gudris:
fotkys:

bet transmitteram atšķiras aizmugure ar kājiņām attiecīgi canonam vai nikonam. :)
bet tad ir jābūt ttl :D savādak neredzu jeegu taam kaajinjaam :what:

Kaut kas nepas. Ja TTL, tad tas ir pa sviestmaizi, ja neTTL tad cena adekvāta, tik nafig diferencēt Can vs NIK??
Publicēts: 08.02.10 14:30 labots
 citēt
Gudris:
fotkys:

bet tad ir jābūt ttl :D savādak neredzu jeegu taam kaajinjaam :what:

Resurss:
209.85.135.132...

"Nope, no TTL. The extra pin is to wake up the flash (new feature; not available in previous YN flash trigger)."
Publicēts: 08.02.10 15:01
 citēt
Ir nu gan "Ni laukiem" cilvēki:):) Bez TTL ir funkciju ko realziēt caur "Kontaktiem" piemēram ļaut blicenei aizmigt ka nelieto un pamosties pieskaroties pogai , vēl viss kas piemēram izmantojot ārējo barošanu utt. Ir firmas kur blicēs ir SAVS gaismas SENSORS neatkarīgs no kameras tas piemēram mēra TRAPITS vai netrapits , bet tikai gadijumā ka "Kontakti" saslēgti:):)
Publicēts: 08.02.10 20:10
 citēt
Palikušas tikai baterijas..
Publicēts: 09.02.10 10:08
 citēt
Lunim pilnīga taisnība!

Tikai lūdzu ņemiet vērā, ka tas youtube video ir tufta. PENTAKSAM ŠIE SŪDI NEDER. Zinu, jo tiko tie parādijās, tā es arī pa 100 USD nopirku 1.raidītāju un četru uztvērēju komplektu.

Pentakss ar šo verķi nedraudzējas divos veidos:

1. Sinhronizācija nav iespējama ar ātrākiem slēdža laikiem kā 1/125. Tas ir bēdīgs ātrums, jo āra gaismā lietošana nesanāk.
2. Wake UP funkcija nedarbojas. Pentakša zibspuldzes smuki iemieg pēc tām dažām minūtēm un augšā neceļas...

Bet ar Kanoniem un Nikoniem mans komplekts darbojas izcili! :face-grin:

Arī ar Pentaxsu tas darbojas pieņemami. Pareizāk sakot, man pie mājas uzreiz sākas priežu mežs, iznesu tos trigerus mežā, vakarā un saliku krūmos taciņas malā... Kādu 150 metru tālumā. Tad atgriezos mājās un spiedu... 100% nostrādāšana. Ja tie verķi vēl sinhronizētos ār labāku laiku, tad tos šitā te lielā rādiusā varētu smuki izkaisīt un visu ko izgaismot :)

Tādejādi esmu ar mieru savu komplektu salikt smuki atpakaļ plastmasiņās un pārdot kādam Nikonistam Canonistam, par kādiem latiem 45 (pievedot klāt un ļaujot pačamdīt), jo izņemot vienu vakaru... Vairāk ar to neesmu ņēmies - apbēdinājums bija liels, jo cerēju, ka šis ir universāls verķis, bet nekā.

SPECIĀLI GUDRIM:
www.pentaxforums.com...
kmp.bdimitrov.de...

Nikoni, Kanoni un visi ir kā cilvēki, tikai Pentaxs tāds dīvainītis... Rdy kontakts ir samainīts vietām (skat tajos linkos ko katrs nozīmē).
Publicēts: 09.02.10 11:46
 citēt
fotkys:
Gudris:značit der visiem :D

Baigi smiekligi. :face-smile:
Publicēts: 09.02.10 13:34
 citēt
Bateriju arī vairs nav :) Paldies! :)
Publicēts: 09.02.10 13:36
 citēt
oi žēl, nepamanīju šādu tirdzniecību... man kāreiz vajag jaunus trigerus...
Publicēts: 09.02.10 14:42
 citēt
alvils:oi žēl, nepamanīju šādu tirdzniecību... man kāreiz vajag jaunus trigerus...

Nu, reku no manis kurāt vienu komplektu vēl var dabūt. Jaunu ;-)
Publicēts: 09.02.10 14:49
 citēt
Vaards:
alvils:oi žēl, nepamanīju šādu tirdzniecību... man kāreiz vajag jaunus trigerus...

par tādu pašu ciparu? cik palaidēji, cik saņēmēji?
Publicēts: 10.02.10 09:34
 citēt
alvils:
Vaards:

par tādu pašu ciparu? cik palaidēji, cik saņēmēji?

Normāls komplekts. Viens palaidējs un 4.saņēmēji. Ar visām bačām, visādiem vadiem un visu pārējo. Varu arī precīzāk apskatīties. Man tas pasākums izmaksāja 56 LVL,

45 lvl - tas tak 20% skidons!

Turklāt tur augšā ir iedoti linki uz video un labajā pusē lērums ar www.youtube.com...

Kas nozīmē, ka es jau to risku saņemt nedzīvu verķi esmu uz sevis pārbaudījis (divi palaidēji vēl nav nemaz izpakoti, tas tiesa), tu tos un viņu darbaspēju varēsi pārbaudīt manā klātbūtnē, neriskējot iekrist ar nedzīvu plastmasiņu :grimace:
Publicēts: 10.02.10 09:41
 citēt
Vaards:Viens palaidējs un 4.saņēmēji.

45 lvl

Man vairāk patiktu, ja būtu 2 palaidēji un 3 saņēmēji. :) Bet nu labi. Derēs arī šāds variants. Cena plus mīnus apmierina. Bet cik steidzamā kārtā Tev jātiek no tiem verķiem vaļā? Līdz martam pagaidīt vari (to verķu iegāde šobrīd galīgi nav prioritāte, bet aizņemtības līmenis visnotaļ traucējošs liekām tikšanās reizēm, lai kaut ko testētu utt)?
Publicēts: 10.02.10 09:43
 citēt
Nezinu, man ir šitādi images.google.lv... darbojas zvērā!
Publicēts: 10.02.10 11:48
 citēt
Portreti:Nezinu, man ir šitādi images.google.lv... darbojas zvērā!

Tie ir vecie kakuči. Tādi bija pazīstami kā "ebay trigger Pt-04" n-gadus. Tad pēcāk to Noname ražotājs pieteicās un sāka visur lepni skandināt savu viegli iegaumējamo un uzrakstāmo vārdu YONGNUO.

Savukārt, tie kas šajā tēmā aplūkoti, jau ir jaunāka gadagājuma modeļi - tur daudz papildus fīčas nāk klāt. Attiecīgi arī radiofrekvence cita un kanāli vairāki, un... pārsimts metri attālums kurā darbojās. Par cik uz maniem pentaxsiem šie nepārāk labi lietojami, tad es jau esmu aizmirsis nianses kamdēļ pagājšgad šos pirku. :face-grin:

Jaunais verķis (ar nomrāliem aparātiem) strādā aptuveni tā:

www.fredmiranda.com...
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):