forum.gif
fotoklase Jelgavā
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / fotoklase Jelgavā
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. >
IerakstsAutors
Publicēts: 09.02.10 15:24
 citēt
Maris:wou! no sirds apsveicu! tas jau priecīgs notikums, bet šādā stāvoklī tomēr nenonāk fotokursu rezultātā :)

tas tiesa. vajadzīga pirts. bet jelgavā jau pirtis nav mazāk, kā rīgā! :)
Publicēts: 09.02.10 15:25
 citēt
jā, tagad daudz kas top skaidrs par manu dzīvi... ar steigu jāskrien uz foto-kursiem :haha:
Publicēts: 09.02.10 15:52
 citēt
aaa tik ne šinī topikā... :amazing:
Publicēts: 09.02.10 16:01
 citēt
daiga_a:par manu dzīvi...

???
Publicēts: 09.02.10 16:04
 citēt
Tā - man pirmdienas galīgi neder:face-crying:. Es varētu mēģināt uz otrdienām.......... .:shame::shame::shame:
Publicēts: 09.02.10 16:04
 citēt
ti
daiga_a:jā, tagad daudz kas top skaidrs par manu dzīvi... ar steigu jāskrien uz foto-kursiem :haha:

Tie kursi ir par dzīvi vai par foto? :)
Publicēts: 09.02.10 16:06
 citēt
Luxferre:

Tie kursi ir par dzīvi vai par foto? :)

kam dzīve ir foto... nav jau vairs atšķirības starp minētajiem nosaukumiem. :)
Publicēts: 09.02.10 17:06
 citēt
"Tie kursi ir par dzīvi vai par foto? :)"

nu, pēc dažiem komentiem varēja saprast, ka par abiem... :what:

lai nu kā, uz kursiem jau pieteicos, tā teikt, kas neriskē, tas nedzer labu konjaku :bad_smile:
Publicēts: 09.02.10 17:44
 citēt
tatad. beidzot pie datora, un nav jaamokaas ar mobtelu.
karoche, uz kursiem gribu, ja ir kaads kas brauc no Riigas (velams centra) un ir vieta mashiinaa, no marta varu pievienoties velakajaa grupaa.

spamu off.
Publicēts: 09.02.10 20:59
 citēt
dansiga:a kas ir j.u.!?!?!??!?!

j.u. ir patiesi - sajūsmas vērts kadrs. kad jams bija blogā, te bija kudiš inčīgāk - viedi teksti pilsonim nāca arā un bez nekādas fakin saldmes.
un viņa bildes jau vispār - izkust uz vietas....
Publicēts: 09.02.10 21:03
 citēt
minerva:
dansiga:a kas ir j.u.!?!?!??!?!

j.u. ir patiesi - sajūsmas vērts kadrs. kad jams bija blogā, te bija kudiš inčīgāk - viedi teksti pilsonim nāca arā un bez nekādas fakin saldmes.
un viņa bildes jau vispār - izkust uz vietas....

es gan nekuustu, bet in general - +1.
Publicēts: 09.02.10 22:08
 citēt
es kuustu
Publicēts: 09.02.10 22:19
 citēt
nu es nekuustu, jo materials tads. bet bildes shim super.
Publicēts: 09.02.10 23:59
 citēt
daiga_a:[/citeuz kursiem jau pieteicos

stilīgi. sākums daudzsološs, vēl vajag kaudzi ar skolniecēm (vēlāms pēdējo klašu, jo mazāko klašu skolnieces apdraud ar kriminālatbildību) un studentēm! :)
Publicēts: 10.02.10 01:57
 citēt
taaaa .. izksataas, ka mans auto no Riigas varetu buut nokomplekteets ..... es, Anita, daiga(?), versatile ;-))
Publicēts: 10.02.10 10:30
 citēt
Cik liela grupa ir savākta uz pirmdienu???
Man interesē vai būs otrdienās??
Publicēts: 10.02.10 10:46
 citēt
Skiet, ka bus ari otrdienaas
Publicēts: 10.02.10 11:30
 citēt
Es gribu pirmdienās (un tas nozīmē, ka savā vārda dienā ieradīšos uz savu pirmo fotostundu jelgavā). Kādā autiņā, kas organizējas vēl ir vieta? Ja nē, braukšu ar mikriņu, viss mierīgi.
Publicēts: 10.02.10 11:43
 citēt
Ar vilcienu bez sastrēgumiem būs ātrāk :)
Publicēts: 10.02.10 11:45
 citēt
Afs:Ar vilcienu bez sastrēgumiem būs ātrāk :)

arī, ja ņem vērā iepriekšsacīto, ka fotostundu norises vieta ir minūtes attālumā no autoostas?
Publicēts: 10.02.10 12:02
 citēt
Vai tad autoosta nav 10 min gājienā no stacijas?
Publicēts: 10.02.10 12:14
 citēt
Droperidol:Vai tad autoosta nav 10 min gājienā no stacijas?

Ir.
Publicēts: 10.02.10 12:45
 citēt
dansiga:taaaa .. izksataas, ka mans auto no Riigas varetu buut nokomplekteets ..... es, Anita, daiga(?), versatile ;-))

vispār jau sākotnēji biju domājusi braukt uz 16.00, necerot uz vietu mašīnā, lai nebūtu vēlu vakarā apkārt jāblandās... :shame:
Publicēts: 10.02.10 12:53
 citēt
Joprojām apsveru iespēju piedalīties pirmdienas grupā 16.00., braucot ar savu masīnu maršrutā Gaīlezers-Purvciems-...-Jelgava
Publicēts: 10.02.10 13:05
 citēt
Droperidol:Joprojām apsveru iespēju piedalīties pirmdienas grupā 16.00., braucot ar savu masīnu maršrutā Gaīlezers-Purvciems-...-Jelgava

jauki - tad Daigu uz astes un aiziet

citādi pirmdienas 19.00 grupa kļūst saspiesta - tik un tā nāksies veikt dalīšanu uz otrdienu
Publicēts: 10.02.10 13:05
 citēt
alvils:
Vilberto:daļa no viņa pirmā fotokursa ir tajā izlasāma ... ;)

... starp citu, to Kundziņa grāmatu jau divreiz esmu izlasījis. Var teikt, ka divreiz esmu noklausījies viņa pirmo kursu?! :D
Viena lieta ir izlasīt (vai arī noklausīties), nākosāis - būtu saprast, ko izlasīji (vai noklausījies) un tad tālāk seko - spēt pielietot dzirdēto un saprasto - vai ne? ...
Vispār ir jāatrod vidusceļš starp kurisiem un grāmatām. Grāmatas būs tas, kas nebūs kursos un otrādi - kursos skolotājs izlāstīs tādas lietas, ko grāmatas varbūt arī neatradīsi ...
Piemēram, pie Mara - izlasīt nav kur, tikai audio materiāls kursos klātienē, kura saglabāšanu atmiņā papildinās saturisks programmas rādītājs ... :big_smile:
Publicēts: 10.02.10 13:12 labots
 citēt
Vilberto: Piemēram, pie Mara - izlasīt nav kur, tikai audio materiāls kursos klātienē, kura saglabāšanu atmiņā papildinās saturisks programmas rādītājs ... :big_smile:

nebūs tiesa - man viss materiāls ir ilustrēts ar, līdz infantilismam paskaidrojošiem, ''komiksiem''

content20-foto.inbox.lv...

vienīgais apskatāmi tik vienā vietā - kursos
Publicēts: 10.02.10 13:15
 citēt
daiga_a:
dansiga:taaaa .. izksataas, ka mans auto no Riigas varetu buut nokomplekteets ..... es, Anita, daiga(?), versatile ;-))

vispār jau sākotnēji biju domājusi braukt uz 16.00, necerot uz vietu mašīnā, lai nebūtu vēlu vakarā apkārt jāblandās... :shame:

es varu ieņemt Daigas vietu dansigas mašīnā... ja esmu pietiekoši velkomēts...
Publicēts: 10.02.10 13:33
 citēt
ok, tad es varētu braukt uz 16.00 ar droperidolu, ja viņam nav iebildumu, un alvils varētu pretendēt uz vietu dansigas mašīnā... :what:
Publicēts: 10.02.10 13:59
 citēt
alvils, nav probleemu .... tikai man joprojaam nav skaidrs kursu saakshaanas datums .... Es tikai 15tajaa nebuushu Riigaa .... Es varu peec 20taa datma saakt.
Publicēts: 10.02.10 14:06
 citēt
dansiga: tikai 15tajaa nebuushu Riigaa .... Es varu peec 20taa datma saakt.

:exciting: sākās! :bad_egg: pirmo skolas dienu bastot... neizklausās perspektīvi. :face-glasses:
Publicēts: 10.02.10 14:08
 citēt
alvils, nu bet ir zinaams, ka saakas naakamnedeelj!?!
Publicēts: 10.02.10 14:11
 citēt
Pirmdienas grupa uz 16.00. - labprāt paņemšu vēl kādu līdzbraucēju maršrutā Mežciems-Purvciems-Daildes teātris-Lācplēša iela-Jelgava
Publicēts: 10.02.10 14:16
 citēt
dansiga:alvils, nu bet ir zinaams, ka saakas naakamnedeelj!?!

Nu, pirms divām dienām, kad temats tika izveidots "Publicēts: 08.02.10 15:13", Māris rakstīja, ka sākas nākošnedēļ, attiecīgi sanāk - 15.februārī (dienā, kad 1922.gadā tika pieņemta Latvijas Republikas Satversme).

Maris:

mācības notiks, pirmdienu, otrdienu vakaros, jaunajās studijas telpās Raiņa ielā 20.

...

Pirmās nodarbības nākošnedēļ, bet šīs nedēļas vakaros var atnākt iepazīties ar situāciju, programmu u.t.t.
Publicēts: 10.02.10 14:19
 citēt
>Māris
Mana kolēģe :face-kiss: vakar bija aizgājusi Tevi meklēt, to māju izstaigāja, bet nekādu norāžu... :shame: Tātad, kā atrast?
Publicēts: 10.02.10 14:20
 citēt
alvils, nu tad nekaa ..... es buushu diktam taalu no Jelgavs pirmdien :-( Atgrieziishos tik 17tajaa;-(
Publicēts: 10.02.10 14:21
 citēt
dansiga, apdomā labi, braucam uz 16.00!:D
Publicēts: 10.02.10 14:21
 citēt
labi, tad 15tajā es ar mikriņu...
Publicēts: 10.02.10 14:25
 citēt
Droperidol:Pirmdienas grupa uz 16.00. - labprāt paņemšu vēl kādu līdzbraucēju maršrutā Mežciems-Purvciems-Daildes teātris-Lācplēša iela-Jelgava

pie Dailes teātra der :big_smile:
Publicēts: 10.02.10 14:31
 citēt
Es ar labprāt vakara grupā ietu. Tātad pirmdienas vakari jau ir aizsisti, moš kāds brauc otrdienās vakara grupā?
Vai arī kādam ir tiesības un grib braukt otrdienas vakaros? Man ir auto un baltās tiesības :face-grin:
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas