tatad. beidzot pie datora, un nav jaamokaas ar mobtelu. karoche, uz kursiem gribu, ja ir kaads kas brauc no Riigas (velams centra) un ir vieta mashiinaa, no marta varu pievienoties velakajaa grupaa.
j.u. ir patiesi - sajūsmas vērts kadrs. kad jams bija blogā, te bija kudiš inčīgāk - viedi teksti pilsonim nāca arā un bez nekādas fakin saldmes. un viņa bildes jau vispār - izkust uz vietas....
j.u. ir patiesi - sajūsmas vērts kadrs. kad jams bija blogā, te bija kudiš inčīgāk - viedi teksti pilsonim nāca arā un bez nekādas fakin saldmes. un viņa bildes jau vispār - izkust uz vietas....
stilīgi. sākums daudzsološs, vēl vajag kaudzi ar skolniecēm (vēlāms pēdējo klašu, jo mazāko klašu skolnieces apdraud ar kriminālatbildību) un studentēm!
Es gribu pirmdienās (un tas nozīmē, ka savā vārda dienā ieradīšos uz savu pirmo fotostundu jelgavā). Kādā autiņā, kas organizējas vēl ir vieta? Ja nē, braukšu ar mikriņu, viss mierīgi.
Vilberto:daļa no viņa pirmā fotokursa ir tajā izlasāma ...
... starp citu, to Kundziņa grāmatu jau divreiz esmu izlasījis. Var teikt, ka divreiz esmu noklausījies viņa pirmo kursu?!
Viena lieta ir izlasīt (vai arī noklausīties), nākosāis - būtu saprast, ko izlasīji (vai noklausījies) un tad tālāk seko - spēt pielietot dzirdēto un saprasto - vai ne? ... Vispār ir jāatrod vidusceļš starp kurisiem un grāmatām. Grāmatas būs tas, kas nebūs kursos un otrādi - kursos skolotājs izlāstīs tādas lietas, ko grāmatas varbūt arī neatradīsi ... Piemēram, pie Mara - izlasīt nav kur, tikai audio materiāls kursos klātienē, kura saglabāšanu atmiņā papildinās saturisks programmas rādītājs ...
Vilberto: Piemēram, pie Mara - izlasīt nav kur, tikai audio materiāls kursos klātienē, kura saglabāšanu atmiņā papildinās saturisks programmas rādītājs ...
nebūs tiesa - man viss materiāls ir ilustrēts ar, līdz infantilismam paskaidrojošiem, ''komiksiem''
alvils, nav probleemu .... tikai man joprojaam nav skaidrs kursu saakshaanas datums .... Es tikai 15tajaa nebuushu Riigaa .... Es varu peec 20taa datma saakt.
dansiga:alvils, nu bet ir zinaams, ka saakas naakamnedeelj!?!
Nu, pirms divām dienām, kad temats tika izveidots "Publicēts: 08.02.10 15:13", Māris rakstīja, ka sākas nākošnedēļ, attiecīgi sanāk - 15.februārī (dienā, kad 1922.gadā tika pieņemta Latvijas Republikas Satversme).
Maris:
mācības notiks, pirmdienu, otrdienu vakaros, jaunajās studijas telpās Raiņa ielā 20.
...
Pirmās nodarbības nākošnedēļ, bet šīs nedēļas vakaros var atnākt iepazīties ar situāciju, programmu u.t.t.
Es ar labprāt vakara grupā ietu. Tātad pirmdienas vakari jau ir aizsisti, moš kāds brauc otrdienās vakara grupā? Vai arī kādam ir tiesības un grib braukt otrdienas vakaros? Man ir auto un baltās tiesības