dansiga:alvils, nu tad nekaa ..... es buushu diktam taalu no Jelgavs pirmdien Atgrieziishos tik 17tajaa;-(
Spriežot pēc studijas interjera foto (jumta logi) un adreses (bijusī Celtniecības tresta ēka), vajadzētu būt pašā augšējā stāvā, jo nevaru iedomāties, kur vēl tur varētu būt jumta logi. Es gan tai ēkā augstāk par trešo stāvu nekad neesmu bijis
OK, es, ja piedalos, tad pirmdienās pl.16.00.grupā, braukšu pats, manā mašīnā vieta aizsista daigai_a, dansigu labprāt ņemšu līdzi, jo izteikti pa ceļam un kompaška labā
optimists:Es ar labprāt vakara grupā ietu. Tātad pirmdienas vakari jau ir aizsisti, moš kāds brauc otrdienās vakara grupā? Vai arī kādam ir tiesības un grib braukt otrdienas vakaros? Man ir auto un baltās tiesības
Man ir tiesības. Bet es tākā vairāk uz pirmdienas vakariem lūkojos... Turklāt vieta dansigas tačkā jau aizsista. Zinkā, negribās, lai ierubītos žopu podņal, mesto patjeral.
ES tikko arī pieteicos uz otrdienām, 19:00 un interesējos par vietu mašīnā, ir arī tiesības, tikai nu parastā krāsā! Baltā neesmu nokrāsojusi. JA kam pa ceļam, lūdzu dodiet ziņu! MAn būtu vēlams pēc tam arī atpakaļ uz rīgu tikt!