forum.gif
Kino Komūna U35: Erotika
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / linki / Kino Komūna U35: Erotika
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 08.02.10 15:51
 citēt
No 9. līdz 14. februārim Rīgā norisināsies radošā darbnīca - mākslas akcija “Kino Komūna U35: Erotika”

Komūnas ietvaros Laikmetīgās mākslas muzeja “Kim?” un kafejnīcas “Meta-Kafe” telpās norisināsies erotikai, mitoloģijai un kino veltītas lekcijas, diskusijas, radošā darbnīca, kā arī tiks prezentētas 12 erotiskas kino pasakas prezentācijas. Kino pasakas eksperimentālos apstākļos no 11. līdz 14. februārim veidos 36 latviešu jaunie mākslinieki, režisori, fotogrāfi u.c. radošas personības.

“Kino Komūna U35: Erotika” ir projekta “Komūna U35” trešā mākslas akcija/ eksperimentālā darbnīca, kuras mērķis ir skatīt erotikas interpretāciju kino mākslā, veicināt jutekliskumu un intimitāti jauno Latvijas kino un video mākslinieku darbos, pētīt latvieša seksualitātes izjūtu un atklāt erotisko motīvu nacionālajā folklorā un mitoloģijā.

www.diena.lv...
Publicēts: 08.02.10 17:24 labots
 citēt
Bērnībā mani izmeta no fizenes stundas jo fāters bij atvedi no EEstiem slēpes "Pissi visu" es ar tām lepni slidinājos , a pārējiem bija tikai "Vissu start"
Publicēts: 09.02.10 10:02
 citēt
Reizēm tiek kultivēts priekšstats, ka latviešu mākslā nav godīgas attieksmes pret erotiku - vismaz tajā amorfajā, bieži garlaicīgajā veidojumā, ko dēvē par kultūras caurmēru. Katrā ziņā mēs neesot nekādi francūži. Un tas jau vien latviešu erotisko kultūru - ja tāda eksistē - dara par pateicīgu diskusiju tematu mūsdienu seksualizētajā pasaulē. (...)
Publicēts: 09.02.10 10:06
 citēt
pliki pupi vēl nav ērotika. tas pirmais, kas lielākai daļai nav skaidrs. bet, ja tas nav skaidrs, pārējais aiziet auzās pa ļubomu.
Publicēts: 09.02.10 10:26
 citēt
alvils:pliki pupi vēl nav ērotika. tas pirmais, kas lielākai daļai nav skaidrs. bet, ja tas nav skaidrs, pārējais aiziet auzās pa ļubomu.

To apliecina, piemēram, dricelēšanās ap FHM meiteņu miesu (varbūt personību?) te un citos forumos?
Publicēts: 09.02.10 20:24 labots
 citēt
alvils:pliki pupi vēl nav ērotika ...
ne pietiekams un ne obligāts nosacījums. (pupu plikums) var būt un var nebūt. (ar šito lieku manīt, ka es ta saprotu!) :face-kiss:
Publicēts: 17.02.10 23:51 labots
 citēt
Viņi tur galvenokārt uz plikām pe$ām un zimboliem koncentrējas. Kur erotika- man nepielec!
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):