''...Latvijā nav likumu, kas tieši aizliegtu fotografēt policistus vai to automašīnas. Šādi aizliegumi pastāv Vācijā, Lielbritānijā un Francijā.
Taču Latvijā policistam, tāpat kā jebkuram sabiedrības loceklim, ir tiesības gadījumā, ja viņš uz ielas tiek fotografēts, noskaidrot iemūžināšanas iemeslu un mērķi. Un, ja nevēlas, aizliegt to.''
Ja milicis godprātīgi pilda savus pienākumus - viņam nav pamata uztraukties par fotogrāfēšanu... Tikai pie mums pārprastās pilnvaras vai pārprastais "važnums" liek atsevišķiem indivīdiem izpildīies... Thats's all..
istenibaa ja policists ir darba pienaakumos vinam nav tiesiibas sleept savas darbiibas !!!! ja policists nav darba uzdevumaa un dotajaa mirklii neatrodas dienestaa tobish nestraadaa vinsh var izmantot parastaa mirstiigaa tiesiibas aizliegt sevi bildeet ja vinsh neveeelaas, bet ja vinsh ir dienestaa vinsh nevar aizliegt ! jo policijas darbs ir atverts publikai un tur nekas sleepjams peec likuma nav ! ja policists neveelas lai vinu bildee dienesta laikaa taa ir vina probleema un jaaizveelas cita profesiija, lai seezh birojaa savaa kebineetaa ja baidaas publicitaati !
bija kaut kur vesels pants kaads ir policijas pienaakums un likumi kas uz vinu attiecaas. ko vinsh var un ko vinsh nevar ! vajag izrakt un tur nekas par foto darba laikaa nav rakstiits
Nezinu kā LV bet Tunisijā par menta vai armijnieka bildēšanu var sutkas dabūt. LV parastos mirstīgos publiskās vietās var bildēt cik vien vēlies - nav tādu likumu, kas aizliegtu. Publiskā vietā tu bildēji baložus un tas mērglis ko nobildēji ielīda tev kadrā...
Portreti:Vienmēr ir bijuši cilvēki, kuriem paticis līst kur nevajag. Nelien pie viņiem, viņi tevi liks mierā!
A līdīsi- pats vainīgs!
Zinies,tā nu gluži nav,ments vai apsargs var piesieties pilnīgi negaidītās vietās.Man pāris reizes ir gadijies šos neievērot un tad ilgi skaidroties,jautrs arguments no menta tika izteikts stacijas laukumā "saeimas un ministru kabineta akreditācijas nedod tiesības fotogfrafēt policijas busiņu stacijas laukumā".Baznīcas ielā ,bija jānobildē tā kocene ,kuras vietā tagad tā daudzstāvu mašīnstāvvieta,nu neievēroju,ka netrafarētā mašīnākā sēž pašvaldības mašīnapķīlātāji,ilgi skaidrojos,šie apgalvoja,ka tas ka bildēju māju ir meli.20to gadu transformator būda pie Brasas tilta arī ir stratēģisks objekts,uz tilta apstājās garāmbraucoša mašīna ,izkāpa ments privātā,parādija apliecību un sarīkoja man 20 minūšu pratināšanu.Kaut gān dumji menti raksturīgi bijā vairāk 90tajiem,policisti ir kļuvuši prātīgāki,toties tupu apsargu ir gājis vairumā un svētais privātīpašūms ir visur.
1x kad safilmeeju policistu rupjiibas un necenzeeto vardu straumes , mani savaca busina un tejca ja nedzesishu ara video mani vedis uz iecirkni un kauko izdomas par ko sasodit.. izdzesu video un mani palaida
anonims_:1x kad safilmeeju policistu rupjiibas un necenzeeto vardu straumes , mani savaca busina un tejca ja nedzesishu ara video mani vedis uz iecirkni un kauko izdomas par ko sasodit.. izdzesu video un mani palaida
nebūtu Tev tuneļi ausīs un neizskatītos pa lielam pēc "panka", iespējams, ka viņu attieksme būtu citādāka... mūsu poliči ir ĻOTI neiecietīgi pret tiem, kas izskatās "citādāk", un attiecīgi arī atļaujas pret tādiem - vairāk.