forum.gif
Sigma 70-300mm F4-5.6 Af Dg Macro Canon
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Sigma 70-300mm F4-5.6 Af Dg Macro Canon
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 28.01.07 21:00
 citēt
es kko nesaprot? Sigma un Canon? 2v1? :D Tjip Simon? :D
Publicēts: 28.01.07 21:06
 citēt
nuu google.lv var atrast daudz ko noderiigu pa sho info, bet nu tumshais gals... IS nav... nu es pats ko taadu mekleeju, bet nu nez....
Publicēts: 28.01.07 21:40
 citēt
Viedokļi?

SĀKUMAM ļoti labs stikls! pats foķēju ar tādu. bet priekš nopietnākas foķēšanas prasās gaišāks stikls, jo švakā apgaismojumā, foķējot no rokām, jāliek max ISO lai nebūtu pārāk izplūdušas bildes. jā un vēl pie 300mm ar to asumu tā pašvakāk..
Publicēts: 28.01.07 22:58
 citēt
Paldies, ņemšu vērā. Nu man par laimi rokas tik traki netrīc un asumu ar roku lieku parasti. :)

kad buusi tusaa, kur gribesi no ataluma pievilkt zakji vai uztaisit portretu pa visu gjiimi - redzeesi :)
Publicēts: 28.01.07 23:00
 citēt
Paldies, ņemšu vērā. Nu man par laimi rokas tik traki netrīc un asumu ar roku lieku parasti. :)

kad buusi tusaa, kur gribesi no ataluma pievilkt zakji vai uztaisit portretu pa visu gjiimi - redzeesi :)

rekur pierādās - zūmi priekš gļēvuļiem...
Publicēts: 28.01.07 23:02
 citēt

rekur pierādās - zūmi priekš gļēvuļiem...

neruna niekus. tad kad tu pusi parvilcies pari zalei lai pieetu pie bara letes, tad tavai "modelei" tevis karotas emocijas kuras gribeji iemuzinat sen bus pagaisusas... neiet runa par glevuliem...
Publicēts: 28.01.07 23:21
 citēt
Nopirku. :) Uzrakstīšu atsauksmi! :)

gaidam :D
Publicēts: 28.01.07 23:45
 citēt
Viking.... nu kāpēc?????... nu labi, ka nopirki, ta nopirki... bet nu kāpēc???:)... Canon tač tomēr ir canon...
Publicēts: 29.01.07 00:59
 citēt
stikli jāpērk vadoties tikai no literārā viedokļa

a zoomi protams domaati ziimuljiem ne gljeevuljiem :)
Publicēts: 29.01.07 16:17
 citēt
Būs gan putni gan meitenes Belgrano parkā, gan cilvēki. Šeit cilvēkiem īsti nepatīk, ka viņus fotografē, var arī atnākt un kameru sadauzīt. :)

Piekrītu :D šodien tāds mazs misēklis centrā sanāca :x
Publicēts: 29.01.07 16:21
 citēt
ko tad tu izdariiji?
Publicēts: 29.01.07 16:36
 citēt
Viedokļi?

Bildēju, nesūdzos, reizēm patecinu siekalu, ieraugot kādu L stiklu, bet tad atceros to cenas un dzīvoju laimīgi tālāk ;)
Publicēts: 29.01.07 16:37
 citēt
Un bildēju kā reiz ar to Tevis pieminēto garo Sigmu.
Publicēts: 29.01.07 16:38
 citēt

Varu derēt ka L ir domāts kā Lāsts
Publicēts: 29.01.07 16:41
 citēt

Jā, jā, Canonistu lāsts ;)
Publicēts: 29.01.07 16:42
 citēt

nee, L ir luxary :mrgreen:
Publicēts: 29.01.07 16:46
 citēt
ko tad tu izdariiji?

Vienai muterītei nepatika ka es bildēju viņas bērnus xD kaut viņu nemaz nebija kadrā, vnk tā norēcos :D viņa kko klaigā un klaigā ''kas tu kkāds izvirtulis esi? kam tev mazu bērnu foto'' :D es parādu bildi a tur viņas bērnu nemaz nav :D ši aplauzās... mazdrusciņ.
Publicēts: 29.01.07 16:48
 citēt
ko tad tu izdariiji?

Vienai muterītei nepatika ka es bildēju viņas bērnus xD kaut viņu nemaz nebija kadrā, vnk tā norēcos :D viņa kko klaigā un klaigā ''kas tu kkāds izvirtulis esi? kam tev mazu bērnu foto'' :D es parādu bildi a tur viņas bērnu nemaz nav :D ši aplauzās... mazdrusciņ.

Vari jau uzjautrināties, SaDDog, bet ar bērnu bildēšanu tiešām jābūt ĻOTI uzmanīgiem...
Publicēts: 29.01.07 16:49
 citēt
ko tad tu izdariiji?

Vari jau uzjautrināties, SaDDog, bet ar bērnu bildēšanu tiešām jābūt ĻOTI uzmanīgiem...

da labi , es pat viņus nebildēju :D vnk kamera uz to pusi bija pagriezta
Publicēts: 29.01.07 17:06
 citēt
Lūk tas ir sabiedrības līmenis
Publicēts: 29.01.07 17:12
 citēt
Ta tu nejoko-kolēģim no dslr-forum.de noņēma kameru policija, un sanāca tiesu darbi gandrīz.Pēc mēneša dabūja tik atpakaļ, ar lielu skandālu.tapēc ka viena PĪZDA piezvanīja policijai un pastāstīja, ka tiek bērni fotografēti.Lai gan tā bija publiska vieta, un bērni- sīko futbola komanda :evil: :evil: :evil:

Nav labi tik nesmukos vārdos neirotiskas māmiņas saukāt, ezi baigais! :evil:

Pat tad, ja tā sieviete maķenīt ir pāršāvusi pār strīpu.

Vienkārši ir jārēķinās ar to, kādā sabiedrībā darbojies un ko bildē...
Publicēts: 29.01.07 17:13
 citēt
Lūk tas ir sabiedrības līmenis

Cik saprotu, tas pateikts ar ironisku attieksmi, bet lieki, SaDDoG...

Bet labāk tā, nevis kā pie mums, kur bērnus pat no pedofīliem sargā tikai tad, kad tie jau ir pieskaitāmi cietušajiem...
Publicēts: 29.01.07 17:18
 citēt
Ievish, tā ir viena lieta, bet otra ka ielas ir pilnas ar paranoiķiem. tādas māmiņas kā šodien gribēja mani atštaukāt ar savu somiņu ir tas mazākais. bijuši pat gadījumi, ka uzmetu aci kādam cilvēkam un sākās ''KO TU LŪRI UZ MANI? BIETĒ GRIBI DABŪT?''. ''skata brīvība'' uz ko gribu, uz to arī skatos, tik tag lēnam iebraucu ka ar fotogrāfēšanu ir savādāk, visādi likumi izdoti ka nedrīkst publicēt bildes ja cilvēks nav piekritis utt - briesmas. Drīz varēs fotogrāfēt tikai ar ministrijas parakstītiem dokumentiem, zīmogu, bet lai to visu iegūtu, ir jāaiziet visādi testi, lai pārbaudītu ''pieskaitāmību'' normālajai sabiedrības daļai.
Publicēts: 29.01.07 17:28
 citēt
Ievish, tā ir viena lieta, bet otra ka ielas ir pilnas ar paranoiķiem. tādas māmiņas kā šodien gribēja mani atštaukāt ar savu somiņu ir tas mazākais. bijuši pat gadījumi, ka uzmetu aci kādam cilvēkam un sākās ''KO TU LŪRI UZ MANI? BIETĒ GRIBI DABŪT?''. ''skata brīvība'' uz ko gribu, uz to arī skatos, tik tag lēnam iebraucu ka ar fotogrāfēšanu ir savādāk, visādi likumi izdoti ka nedrīkst publicēt bildes ja cilvēks nav piekritis utt - briesmas. Drīz varēs fotogrāfēt tikai ar ministrijas parakstītiem dokumentiem, zīmogu, bet lai to visu iegūtu, ir jāaiziet visādi testi, lai pārbaudītu ''pieskaitāmību'' normālajai sabiedrības daļai.

A Tu apgriez matus, uzvelc zolīdas neuzkrītošas drēbītes un smuki smaidi aiz objektīva, varbūt palīdz ;)

Nevaru Tev citus padomus dot, jo man tādas situācijas nav sanākušas :) Varbūt tāpēc, ka esmu inteliģenta (tas uz brillēm norakstāms) paskata garkājkaina blondīne? :P :roll:
Publicēts: 29.01.07 17:33
 citēt
tieši tā, blondīnus/nes, pie tam ar brillēm neaiztiek neviens... izdariet secinājumus :twisted:
Publicēts: 29.01.07 17:45
 citēt

A Tu apgriez matus, uzvelc zolīdas neuzkrītošas drēbītes un smuki smaidi aiz objektīva, varbūt palīdz ;)

Nevaru Tev citus padomus dot, jo man tādas situācijas nav sanākušas :) Varbūt tāpēc, ka esmu inteliģenta (tas uz brillēm norakstāms) paskata garkājkaina blondīne? :P :roll:

Rokas nost no matiem :D
Patiesībā ielās izeju diezgan neitrāla paskata drēbēs - pelēks. tas lai neviens nepamana, bet tomēr.. dažiem vnk vajag atrast kādu ar ko pakasīties..

xD
Publicēts: 29.01.07 20:40
 citēt
...un sākās ''KO TU LŪRI UZ MANI? BIETĒ GRIBI DABŪT?''.

Tad vajag atbildēt - "kādus 100m no šejienes mans draugs arī skatās, tikai caur optisko tēmekli uz tevi.Viņš ilgi neskatās"

Te ir tas gadījums
1.daļa www.dslr-forum.de...
2.Daļa [url=http://www.dslr-forum.de/showthread.php?t=119753

nu]http://www.dslr-forum.de/showthread.php?t=119753

nu[/url] iedevi tu arii blaaki tekstu, nesaprotamaa valoda! :D man vacene knaps 5 labaak butu anglu val vai krievu devis! ;)
Publicēts: 30.01.07 00:14
 citēt

Tad vajag atbildēt - "kādus 100m no šejienes mans draugs arī skatās, tikai caur optisko tēmekli uz tevi.Viņš ilgi neskatās"

Te ir tas gadījums

nu]http://www.dslr-forum.de/showthread.php?t=119753

nu[/url] iedevi tu arii blaaki tekstu, nesaprotamaa valoda! :D man vacene knaps 5 labaak butu anglu val vai krievu devis! ;)

Daļējs pgoblēmas atrisinājums:

Publicēts: 30.01.07 00:17
 citēt
tu man pasaki kur tadys var dabut? :)
Publicēts: 30.01.07 00:21
 citēt

Ko tik ebay[ā] nedabūsi? :D
Publicēts: 30.01.07 08:15
 citēt
Makro - bez statīva vai vismaz atbalsta nav ko darīt. Jāatcerās šaušanas māksla, lai nospiestu pogu starp sirdspukstiem, izelpojot un aizturot ieelpu.

A nesaki tā ;) Protams, ka makro ir jābildē ar statīvu, bet, ja nav un ir puslīdz pieņemama gaisma var arī tāpat :) Skat. manā galerijā krokusus un vijolītes ;)
Publicēts: 30.01.07 09:25
 citēt

Te ir tas gadījums

Vāceni]http://www.dslr-forum.de/showthread.php?t=119753

Vāceni[/url] gan nerubiju, bet man paziņa 10 gadus vācijā nodzīvoja un stāstija, ka tur tā tauta tā audzināta. Ne vienreiz vien, viņam saķeršanās ar mentiem, jo ne tā paskatījies. Uzreiz seko zvans un policija pārbauda. Tas viņiem raksturīgi.
Publicēts: 30.01.07 14:53
 citēt
Pasmags, bet nu tas attālums ko līdz šim uzskatīju par neciešami tālu, tagad ir tepat. Makro - bez statīva vai vismaz atbalsta nav ko darīt. Jāatcerās šaušanas māksla, lai nospiestu pogu starp sirdspukstiem, izelpojot un aizturot ieelpu. Neko sliktu nevaru teikt - 100 metri - tā vairs nav distance ar maziem ķeburiņiem, bet ir cilvēki un viņu sejas, izteiksmes u.c. Pirmais iespaids - super. Uzreiz varu teikt, ka jāpērk neitrāls filtrs, jo lēca savelk putekļus ka nu tikai.
Bildes sekos. Domāju, ka uztaisīšu salīdzinājumu ar veco un jauno objektīvu.
Vecais = 18-55mm EF-S Canon 1:3.5-5.6

šito gribētu redzēt :)
Publicēts: 30.01.07 16:13
 citēt

cgi.ebay.co.uk...
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >