SĀKUMAM ļoti labs stikls! pats foķēju ar tādu. bet priekš nopietnākas foķēšanas prasās gaišāks stikls, jo švakā apgaismojumā, foķējot no rokām, jāliek max ISO lai nebūtu pārāk izplūdušas bildes. jā un vēl pie 300mm ar to asumu tā pašvakāk..
Paldies, ņemšu vērā. Nu man par laimi rokas tik traki netrīc un asumu ar roku lieku parasti.
kad buusi tusaa, kur gribesi no ataluma pievilkt zakji vai uztaisit portretu pa visu gjiimi - redzeesi
rekur pierādās - zūmi priekš gļēvuļiem...
neruna niekus. tad kad tu pusi parvilcies pari zalei lai pieetu pie bara letes, tad tavai "modelei" tevis karotas emocijas kuras gribeji iemuzinat sen bus pagaisusas... neiet runa par glevuliem...
Vienai muterītei nepatika ka es bildēju viņas bērnus xD kaut viņu nemaz nebija kadrā, vnk tā norēcos viņa kko klaigā un klaigā ''kas tu kkāds izvirtulis esi? kam tev mazu bērnu foto'' es parādu bildi a tur viņas bērnu nemaz nav ši aplauzās... mazdrusciņ.
Vienai muterītei nepatika ka es bildēju viņas bērnus xD kaut viņu nemaz nebija kadrā, vnk tā norēcos viņa kko klaigā un klaigā ''kas tu kkāds izvirtulis esi? kam tev mazu bērnu foto'' es parādu bildi a tur viņas bērnu nemaz nav ši aplauzās... mazdrusciņ.
Vari jau uzjautrināties, SaDDog, bet ar bērnu bildēšanu tiešām jābūt ĻOTI uzmanīgiem...
Vari jau uzjautrināties, SaDDog, bet ar bērnu bildēšanu tiešām jābūt ĻOTI uzmanīgiem...
da labi , es pat viņus nebildēju vnk kamera uz to pusi bija pagriezta
Ta tu nejoko-kolēģim no dslr-forum.de noņēma kameru policija, un sanāca tiesu darbi gandrīz.Pēc mēneša dabūja tik atpakaļ, ar lielu skandālu.tapēc ka viena PĪZDA piezvanīja policijai un pastāstīja, ka tiek bērni fotografēti.Lai gan tā bija publiska vieta, un bērni- sīko futbola komanda :evil: :evil: :evil:
Nav labi tik nesmukos vārdos neirotiskas māmiņas saukāt, ezi baigais! :evil:
Pat tad, ja tā sieviete maķenīt ir pāršāvusi pār strīpu.
Vienkārši ir jārēķinās ar to, kādā sabiedrībā darbojies un ko bildē...
Ievish, tā ir viena lieta, bet otra ka ielas ir pilnas ar paranoiķiem. tādas māmiņas kā šodien gribēja mani atštaukāt ar savu somiņu ir tas mazākais. bijuši pat gadījumi, ka uzmetu aci kādam cilvēkam un sākās ''KO TU LŪRI UZ MANI? BIETĒ GRIBI DABŪT?''. ''skata brīvība'' uz ko gribu, uz to arī skatos, tik tag lēnam iebraucu ka ar fotogrāfēšanu ir savādāk, visādi likumi izdoti ka nedrīkst publicēt bildes ja cilvēks nav piekritis utt - briesmas. Drīz varēs fotogrāfēt tikai ar ministrijas parakstītiem dokumentiem, zīmogu, bet lai to visu iegūtu, ir jāaiziet visādi testi, lai pārbaudītu ''pieskaitāmību'' normālajai sabiedrības daļai.
Ievish, tā ir viena lieta, bet otra ka ielas ir pilnas ar paranoiķiem. tādas māmiņas kā šodien gribēja mani atštaukāt ar savu somiņu ir tas mazākais. bijuši pat gadījumi, ka uzmetu aci kādam cilvēkam un sākās ''KO TU LŪRI UZ MANI? BIETĒ GRIBI DABŪT?''. ''skata brīvība'' uz ko gribu, uz to arī skatos, tik tag lēnam iebraucu ka ar fotogrāfēšanu ir savādāk, visādi likumi izdoti ka nedrīkst publicēt bildes ja cilvēks nav piekritis utt - briesmas. Drīz varēs fotogrāfēt tikai ar ministrijas parakstītiem dokumentiem, zīmogu, bet lai to visu iegūtu, ir jāaiziet visādi testi, lai pārbaudītu ''pieskaitāmību'' normālajai sabiedrības daļai.
A Tu apgriez matus, uzvelc zolīdas neuzkrītošas drēbītes un smuki smaidi aiz objektīva, varbūt palīdz
Nevaru Tev citus padomus dot, jo man tādas situācijas nav sanākušas Varbūt tāpēc, ka esmu inteliģenta (tas uz brillēm norakstāms) paskata garkājkaina blondīne? :P :roll:
A Tu apgriez matus, uzvelc zolīdas neuzkrītošas drēbītes un smuki smaidi aiz objektīva, varbūt palīdz
Nevaru Tev citus padomus dot, jo man tādas situācijas nav sanākušas Varbūt tāpēc, ka esmu inteliģenta (tas uz brillēm norakstāms) paskata garkājkaina blondīne? :P :roll:
Rokas nost no matiem Patiesībā ielās izeju diezgan neitrāla paskata drēbēs - pelēks. tas lai neviens nepamana, bet tomēr.. dažiem vnk vajag atrast kādu ar ko pakasīties..
Makro - bez statīva vai vismaz atbalsta nav ko darīt. Jāatcerās šaušanas māksla, lai nospiestu pogu starp sirdspukstiem, izelpojot un aizturot ieelpu.
A nesaki tā Protams, ka makro ir jābildē ar statīvu, bet, ja nav un ir puslīdz pieņemama gaisma var arī tāpat Skat. manā galerijā krokusus un vijolītes
Vāceni[/url] gan nerubiju, bet man paziņa 10 gadus vācijā nodzīvoja un stāstija, ka tur tā tauta tā audzināta. Ne vienreiz vien, viņam saķeršanās ar mentiem, jo ne tā paskatījies. Uzreiz seko zvans un policija pārbauda. Tas viņiem raksturīgi.
Pasmags, bet nu tas attālums ko līdz šim uzskatīju par neciešami tālu, tagad ir tepat. Makro - bez statīva vai vismaz atbalsta nav ko darīt. Jāatcerās šaušanas māksla, lai nospiestu pogu starp sirdspukstiem, izelpojot un aizturot ieelpu. Neko sliktu nevaru teikt - 100 metri - tā vairs nav distance ar maziem ķeburiņiem, bet ir cilvēki un viņu sejas, izteiksmes u.c. Pirmais iespaids - super. Uzreiz varu teikt, ka jāpērk neitrāls filtrs, jo lēca savelk putekļus ka nu tikai. Bildes sekos. Domāju, ka uztaisīšu salīdzinājumu ar veco un jauno objektīvu. Vecais = 18-55mm EF-S Canon 1:3.5-5.6