Plates cena max 25Ls tavs phenoms labi ja ar dzesi 45Ls Rams kādi 40Ls VGA ar dzesi kādi 40Ls max 500GB hdd labi ja 25Ls PSU 10Ls 1 monim kādi 25-30Ls 2monim kādi 25Ls klava jau nu smieklīgi komplektā neiekļaut bez maksas!
Max Tavai hlamu čupai 250Ls (ja ir vēl garantija kādai komponentei) Bez garantijas labi ja 200Ls vērts tas prieks!
Kripic:Plates cena max 25Ls tavs phenoms labi ja ar dzesi 45Ls Rams kādi 40Ls VGA ar dzesi kādi 40Ls max 500GB hdd labi ja 25Ls PSU 10Ls 1 monim kādi 25-30Ls 2monim kādi 25Ls klava jau nu smieklīgi komplektā neiekļaut bez maksas!
Max Tavai hlamu čupai 250Ls (ja ir vēl garantija kādai komponentei) Bez garantijas labi ja 200Ls vērts tas prieks!
ka lietotas detas piekritu,, ja ir garantija tad cena var kapt, ja nav tad ajmirsti p.s taka biezi lieku kopa JAUNUS kompisus, pa 380 jomajo ko var salikt tadu pashu, bikit labaku, bet jaunu
Kripic cenas laikam no pirksta izzīdi.... jau ņemot to kāds varbūt ir pārdevis, pilnīgā bezizejā pa tādu cenu... Tas nav turpmājās atskaites punkts! Un neiešu 100latīgu plati taga par velti atdot... turklāt lielākajai daļai komponenšu ir garantija vismaz gadu...
PS.. Nopērc puskilovatīgu psu pa 10ls (normālā gala)
runa var būt par jekburu ciparu. varbūt darījums izpaliks, bet parunāt jau var. es par attiecīgiem aparātiem būtu gatavs iemaksāt 250. vairāk man vnk šobrīd nav un nav arī degošas nepieciešamības pēc jauna pc.
nu man ir gan AMD kauakds divkodola 3.2 ghz darbaa , gan Intel pentium duo 2,2 ghz majas... Intel karst mazaak intel vieglak upgrejdoties,,, man liekas ertak orenteties modelos,,un socketos... nez kapec visai firmaj un draugiem, pazinam ir intel neieshu te izcelties un AMD slavet