forum.gif
Foto konkurss tikai sievietēm "Latvija sievietes acīm"
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Foto konkurss tikai sievietēm "Latvija sievietes acīm"
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 08.02.10 19:26
 citēt
Mēnesi pirms starptautiskās Sieviešu dienas Elkor izsludinājis foto konkursu tikai sievietēm "Latvija ar sievietes acīm", lai uz Sieviešu dienu veidotu foto izstādi ar 30 labākajām fotogrāfijām, ko izstādīs veikalā Elkor Plaza.

Būs 3 balvas - 1) žūrijas noteiktā balva profesionālākajai fotogrāfijai - Sony spoguļkamera A450 2) tautas balsojums internetā [url=www.elkorfoto.lv.]www.elkorfoto.lv.[/url] - uzvarētājam Sony spoguļkamera A230 3)balsošana par izstādē izstādītajiem darbiem - balvā 300 fotogrāfiju bezmaksas izgatavošana elkor foto.

Lai iesniegtu fotogrāfijas jāiepazīstas ar konkursa nolikumu [url=www.elkorfoto.lv]www.elkorfoto.lv[/url] mājas lapā, jāveic reģistrācija un bilžu ielāde.

Nu ko sievietes, saraujam un parādam, ko mākam! :face-glasses:
Bildes var ielādēt elkorfoto.lv no šodienas līdz 28.februārim!
Publicēts: 08.02.10 20:29
 citēt
he hee ... bet re kaa puishkaani sheit klusee;-)))

Buus jaaparaknjaajas par arhiivu ;-)
Publicēts: 08.02.10 20:47
 citēt
Dansiga, prieksh kam tev Sony... Vispaar, netaisniigs konkurss.. :) (par Sony, ne sievieteem).. :)
Publicēts: 08.02.10 20:58
 citēt
Tā,matriarhāts rullē,zēni prom ...:face-wink:
Publicēts: 08.02.10 21:01
 citēt
Pinus:Dansiga, prieksh kam tev Sony... Vispaar, netaisniigs konkurss.. :) (par Sony, ne sievieteem).. :)

dansigai tak jau bija sony :D
Publicēts: 08.02.10 21:04
 citēt
zo, tieshi tapeec.. nez vai otrreiz gribees.. :)
Publicēts: 08.02.10 21:05
 citēt
un, vispaar.. man liekas absurda sisteema, vissmukaak nopljautaa maurinja saimniekiem daavinaat pljaujmashiinas un fotograafiem- fotoaparaatus..
Publicēts: 08.02.10 22:16
 citēt
Pinus:un, vispaar.. man liekas absurda sisteema, vissmukaak nopljautaa maurinja saimniekiem daavinaat pljaujmashiinas un fotograafiem- fotoaparaatus..
Vismaz solītu fotogrāfes izmantotas sistēmas fotolietas par X summu!Kam vajag soņkas bodiju ja nav sony vai vismaz minoltas stiklu ??? :grimace:
Publicēts: 08.02.10 22:20
 citēt
tieshi taa! daavanu karti fotoveikalaa- to es saprastu..
Publicēts: 09.02.10 01:16
 citēt
Pinus, man joprojaam ir sony .. pirmais .. 100 tais .... nu gan shbriid jau aizclejojis pie jaunaakas meitas ;_)))))
Publicēts: 09.02.10 10:08
 citēt
sievietēm, kā zemākajai šķirai, galvenā balva ir soņka? tipa uz neko jēdzīgu viņas nav spējīgas/vērtas?! :) elkors klaji ņirgājas par daiļo dzimumu! piedrāzt elkoru!
Publicēts: 09.02.10 10:15 labots
 citēt
Konkursa noteikumos nemanīju punktu, kas aizliegtu vīrietim fočēt un iesūtīt bildes. Galvenais lai tā bilde patīk sievietēm, vdrug vērtēšanu komisijā tikai sievietes :face-grin:
Publicēts: 09.02.10 10:20
 citēt
Safočē un dod sievai lai iesniedz :face-wink: jebšu iesniedz zem viņas vārda.
Publicēts: 09.02.10 11:58
 citēt
Konkursa dalībnieki

1. 2.1. Konkursā drīkst piedalīties tikai sievietes jebkurā vecumā.

tajā pašā laikā noteikumu sadaļā tas nav minēts :face-grin:
Publicēts: 13.02.10 15:47
 citēt
Pinus:un, vispaar.. man liekas absurda sisteema, vissmukaak nopljautaa maurinja saimniekiem daavinaat pljaujmashiinas un fotograafiem- fotoaparaatus..

... ar nesaderīgām sistēmām. motivācijas trūkuma dēļ 1/ atkrīt N,C uc. lietotāji (P?) 2/ atkrīt tikko iepirktu S lietotāji utt.

patiesībā, tas labi ierobežo klientu loku- nafig problēmas, ja var pa lēto atdot iepirkuma partijas bonusus pret skaļu PR
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):