Ak, dies` CANON varētu vēl nosaukt arī par Cahon/ Kahon/ Kannon u.t.t. kādus tik vārdus cilvēki neizdomā... interesantākais, ka katram no vārdiem var gūglē pat atrast skaidrojumu
viencmuzikanc:Ak, dies` CANON varētu vēl nosaukt arī par Cahon/ Kahon/ Kannon u.t.t. kādus tik vārdus cilvēki neizdomā... interesantākais, ka katram no vārdiem var gūglē pat atrast skaidrojumu
viencmuzikanc:Ak, dies` CANON varētu vēl nosaukt arī par Cahon/ Kahon/ Kannon u.t.t. kādus tik vārdus cilvēki neizdomā... interesantākais, ka katram no vārdiem var gūglē pat atrast skaidrojumu
Richard Milhous NIXON (January 9, 1913 – April 22, 1994) was the 37th President of the United States from 1969–1974 and was also the 36th Vice President of the United States (1953–1961). Nixon was the only President to resign the office and also the only person to be elected twice to both the Presidency and the Vice Presidency.
a bija jā, nu man tur jautājumi saistībā ar fotogrāfijas nozīmi mūsdienās.. prasīju arī vai var nosaukt Latvijā kādu pazīstamu fotogrāfu. lielākoties tika minēts Andrejs Zavadskis, bet arī.. dažādi vārda paveidi (Zavackis, Zabeckis utt.) ,otrajā vietā palika Mārtiņš Plūme, ko zināja
Tas liecina, ka mūsu skolnieki triecientempā tuvojas āmurikāņu skolnieku intelektam, kas uzskata, ka Neatkarības deklarācija ieviesa dolāru visā pasaulē....
Elmarss:Tas liecina, ka mūsu skolnieki triecientempā tuvojas āmurikāņu skolnieku intelektam ...
ir jau tuvu. ne tik sen lasīju - Samsung, Cassio - to es saprotu, bet kas tās par jaunām firmām Olympus un Pentax, kas parādījušās. es ne par to, ka nezina tās firmas, es par to filosofiju - ja es par kaut ko neko nezinu, značit tā nav.