forum.gif
Šaizīte sanākusi ar parolēm.
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Šaizīte sanākusi ar parolēm.
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 09.02.10 15:08
 citēt
Šaizīte sanākusi ar parolēm :( kādu laiciņu atpakaļ man bija safočēts viens meitēns un viņas bildes (nafiga-nezinu) izdomāju palikt zem paroles cryptoforge..... un jautrākais ir tas, ka neatceros paroli, visus variantus esmu izmēģinājies ar caps lock un bez un nekā :( Vai ir kāda proga vai vai kas līdzīgs, kas palīdz dabūt to folderīti vaļā? Vai man viņam jāpamāj ar rociņu.... ata, ataaa??
Bildes tiešām svarīgas :(
Publicēts: 09.02.10 15:22
 citēt
Izskataas beediigi :( cik saprotu tas cryptoforge nevis uzliek vienk. kaukaadu sisteemas paroli tam folderim bet noshifree visus datus, tipa bez shifra atsleegas kas ir parole laikam nekaa
Publicēts: 09.02.10 15:22 labots
 citēt
Paroles tapec ar ir paroles lai "Pasaki onkulim ātā" butu :):) cryptoforge lietoju visiem klientiem atdodamajiem diskiem , ir gadijies ka aizmirst UN VISS , iemesls parfocjeties:):) To cik viņas ir stabīlas liecina tas ka vismaz pāris reizes man gadijies "Runāt" ar mentiem šo CD sakarā , tipa ATVER a es viņas nezinu , parasti klienti paši izvēlās un ievada pirms ieraktu disku :):) Ne veina ne otra gadijumā atvert nav izdevies 100% zinu:):)
Publicēts: 09.02.10 15:25
 citēt
To softu nezinu, bet ja ir toolis, kas to var atkodēt bez paroles, tad softs ir bezjēdzīgs sūds. Ja spriež pēc tā ko kexi raksta savā mājas lapā, tad vienīgais veids kā tikt pie tām bildēm ir izmantojot paroles minēšanu. Ja esi izvēlējies pietiekami īsu paroli, tad ir cerības to ar pilno pārlasi atminēt, bet tad ar - kāda jēga tad kaut ko šifrēt?
Publicēts: 09.02.10 15:25
 citēt
Labu laiku apaklj vienam kantorim atnaaca IBM laptopu partija admins pa dzeerumam salika paroles kaukaadas tam modelim bija defoltaa uzlikta datu kripteeshana naakamajaa riitaa nevareeja atcereeties Pat IBM tehniskais dienests neko nevareeja izdariit
Publicēts: 09.02.10 15:39
 citēt
nu ja ir pietiekami droša parole, tad "minēšana" var uz pāris gadiem ievilkties, ja vien pie rokas nav kāds mainfreims....
Publicēts: 09.02.10 15:52
 citēt
Izsuuti kripteetos failus kaadiem 10 000.. tas paroles mineeshanu paaatrinaas. Citi variantu laikam nav.
Publicēts: 09.02.10 16:07
 citēt
Bij savulaik netā izklaide "viacess projekts" vairākus gadus mēģināja ar "minēšanu" uzlauzt VIA-2 kodus. Tūkstošiem interesentu bij iesaistīti... :face-grin:Morāle: ja parolē līdz 5ām zīmēm, vari minēt, ja vairāk saki "čau".:face-grin:
Publicēts: 09.02.10 16:12
 citēt
vai ieslīgt hipnozē... Pašam tak ir kaut kādas biežāk lietotās paroles vai kā...
Publicēts: 09.02.10 16:13
 citēt
pirmais ko ieteiktu ir uz lapas vai kur citur saraksti visas savas paroles ko esi kaut kur izmantojis. nēsā to lapiņu līdzi un tikko atceries vēl kādu, tā skaties vai neesi pierakstījis utt. Tad pēc kādas dienas izmēģini visas tās paroles.

Es izmantoju diezgan nedrošu muļķu sistēmu, kad izmantoju vienu paroli noteiktām lietām (neta forumi, epasti, parolētas mapes utt) tad ir tā, ka tikai kāds 10 paroles jāatceras, bet nu vismaz pats atceries paroli un mēģinu paļauties uz to ka neesmu tik svarīga persona lai kāds izdomātu mēģināt kaut ko manis uzlauzt.
Pagaidām sanāk normāli.
Publicēts: 09.02.10 16:18
 citēt
abet esi izmegjinaajis ar nomainiitaam valodaam taas visas paroles ievadiit? jo moshk taj briidii kad liki paroli bij kkaada nevaloda uzlikusies?
Publicēts: 09.02.10 16:47
 citēt
reaktors:abet esi izmegjinaajis ar nomainiitaam valodaam taas visas paroles ievadiit? jo moshk taj briidii kad liki paroli bij kkaada nevaloda uzlikusies?
par o ar es iedomājos :( Izskatās, ka čau :(
Publicēts: 09.02.10 17:24
 citēt
Jāiet pie hipnotizētāja ,lai parokās par zemapziņu ,moš atrod.:grimace:
Publicēts: 09.02.10 18:44
 citēt
Vēl viens variants – ja lieta nav brrrriesmīgi degoša, liecies dziļā mierā. Nemaz tik reti negadās, ka ejot pa ielu vai sēžot uz po... ataust atmiņā „nu protams, es taču to vienmēr esmu zinājis” un atliek tik fiksi skriet pie kompja.
Publicēts: 09.02.10 18:56
 citēt
orks:Vēl viens variants – ja lieta nav brrrriesmīgi degoša, liecies dziļā mierā. Nemaz tik reti negadās, ka ejot pa ielu vai sēžot uz po... ataust atmiņā „nu protams, es taču to vienmēr esmu zinājis” un atliek tik fiksi skriet pie kompja.

Jā, šitā vienreiz biju aizmirsis bankas kartei pinkodu - sagribējās naudīti izņemt - a figu. 2x ievadīju to kodu - abas reizes pasūtīja mani - 3šo ta nevadīju, lai nenorij man tas automāts karti. Tad sanāca aizmirst par šo jautājumu un pēc kādas nedēļas, kad atkal savajadzējās, mēģināju vēlreiz un ar pirmo reizi uztrāpīju pareizo skaitļu kombināciju :)
Tā ka kkur zemapziņā jau tās paroles slēpjas - jātiek tik klāt.
Publicēts: 09.02.10 18:59
 citēt
CerambyX: bla bla bla

A es vienreiz atradu kaut kadu bankas karti, velak naktii sapni redzeju pin kodu tai kartei. No rita devos uz bankomatu, ievadiju to kodu un maita bankomats norija karti.
Publicēts: 09.02.10 19:01
 citēt
AGNOS:Jāiet pie hipnotizētāja ,lai parokās par zemapziņu ,moš atrod.:grimace:

veel pie čigānietēm un ekstraseksiem iesakiet aiziet...
Publicēts: 09.02.10 19:34
 citēt
andre:
AGNOS:Jāiet pie hipnotizētāja ,lai parokās par zemapziņu ,moš atrod.:grimace:

veel pie čigānietēm un ekstraseksiem iesakiet aiziet...

a ko Tu vari ieteikt? :)
Publicēts: 09.02.10 19:53
 citēt
Njāāā, nolikš e tās bildītes dziļā plauktā un moš toč atcerēšos :)
Vispār man tādas pastāvīgas ir kādas 5 pārējās nesvarīgas, bet mans domāt, ka šīm bildēm esmu uzlicis ko nopietnu... eh... nu sū.. ar viņām #$%^&*( ;)
Publicēts: 09.02.10 19:55
 citēt
Ak jā, ja kādam vajag drošu aizsardzību failiem - izmantojiet cryptoforge :)
Publicēts: 09.02.10 20:20 labots
 citēt
nezinu to tevis ieteikto programmu, bet kādu brīdi kad darbā nebija īsti drošības par to vai priekšniecība un citi kolēģi nepēta manus failus, tad glabāju visus failus arhivētus un ar parolēm. Tiesa gan paroli biju uztasīis par nosaukumu txt dokumentam un arī tajā arhīvā glabāju. Ja aizmirsās, tad paskatījos failus un atradu paroli :D Muļķīgi protams, bet nu vismaz paroles zināju un neviens darbā privātos dokumentus nepētīja.
Publicēts: 10.02.10 11:42
 citēt
Andreass:nezinu to tevis ieteikto programmu, bet kādu brīdi kad darbā nebija īsti drošības par to vai priekšniecība un citi kolēģi nepēta manus failus, tad glabāju visus failus arhivētus un ar parolēm. Tiesa gan paroli biju uztasīis par nosaukumu txt dokumentam un arī tajā arhīvā glabāju. Ja aizmirsās, tad paskatījos failus un atradu paroli :D Muļķīgi protams, bet nu vismaz paroles zināju un neviens darbā privātos dokumentus nepētīja.

man piemeeram RAR paroleeshana liekas quite ok un usefull kko veel gudraak neprasaas.
Publicēts: 10.02.10 11:48
 citēt
man datoram ir parole :D
neko gudraku ari ne darba ne majas neprasas :D
Publicēts: 10.02.10 12:25
 citēt
Pietiek jau ka .rar failam uzlikt paroli un aizmirst. Visādas programmas ir laistas. tā arī nesmu dabujis vaļā. es teiktu tā ja ir līdz 7 zīmēm, tad var dabūt ar pilno pārlasi. ja vairāk par 7 tad jau piesola gadus.
Ir programmas kas meklē konkrētu zīmju diapazonā. Jo es piemēram zinu ka nekad neietoju w y q h burtus un citas zīmes, tāpēc atliek tik ievadīt iespējamās zīmes un aiziet. man vēl nav izdevies uzlaust jeb atrast tam .rar failam paroli. Baidos ka toreiz kad liku uzliku ap 10 zīmēm un izdomāju jaunu vārdu, kas nav citās parolēs. Tāpēc jau pusgadu esmu atvadijies no bildēm, bet ne pavisam atmetis cerību. Par to vai attausīs man atmiņā es šaubos, jo citur pat līdzīgu paroli droši vien nesmu licis.
Nezinu kā strādā tā hipnozeun kur to vispār var izmēģināt, es noteikti neatteiktos.
Publicēts: 10.02.10 13:00
 citēt
Kādreiz arī veiksmīgi uzliku .rar paroli kaudzei bilžu un nekādi vairs paroli atcerēties nevarēju, kā rezultātā biju jau atvadījies no bildēm. Pēc kāda krietna laika savārīju vēl lielākas ziepes, noformatējot cieto disku ar bildēm. Kāds gan bija mans pārsteigums, kad veicot manipulācijas vienas nakts garumā, lai atjaunotu cieto disku, man izdevās atjaunot arī noarhivētās (ar paroli aizsargātās) bildes, tikai- paroles vairs nebija!!! Arhīvs mierīgi un bez stresa atvērās! Kā tas bija iespējams un vai tur nebija iesaistīti kādi augstāki spēki, man nav zināms!
Publicēts: 10.02.10 16:05
 citēt
Cik simbolu parolei bija vismaz zini?
Publicēts: 10.02.10 16:08
 citēt
vienīgais ko vari ieteikt ir kartīgi izgulies, iedzer žeņšeņa tēju un ķeries pie paroles atcerēšanas. nekas cits tev nepalīdzēs...
Publicēts: 10.02.10 16:11
 citēt
vislabaakais ieteikums - neizdomaat afigennaas paroles. man ir VIENA, kurai ir trīs modofikaacijas - skatoties kur cik sarezhgjiita vajadziiga.
Publicēts: 10.02.10 16:13 labots
 citēt
kasnukas:Kādreiz arī veiksmīgi uzliku .rar paroli kaudzei bilžu un nekādi vairs paroli atcerēties nevarēju, kā rezultātā biju jau atvadījies no bildēm. Pēc kāda krietna laika savārīju vēl lielākas ziepes, noformatējot cieto disku ar bildēm. Kāds gan bija mans pārsteigums, kad veicot manipulācijas vienas nakts garumā, lai atjaunotu cieto disku, man izdevās atjaunot arī noarhivētās (ar paroli aizsargātās) bildes, tikai- paroles vairs nebija!!! Arhīvs mierīgi un bez stresa atvērās! Kā tas bija iespējams un vai tur nebija iesaistīti kādi augstāki spēki, man nav zināms!

Pirms arhivēt ar paroli Tu bildes saliki mapē, ko pēc tam izdzēsi, to arī atjaunoja proga. Loģiski ir jēga arī Lutumam mēģināt meklēt šifrētās bildes dzēstajos failos...
Publicēts: 10.02.10 18:47
 citēt
Tur ir tas joks, ka cryptoforge arhivējot nedublē bildes un nav velviena foldera kuru pēc tam izdzēš.
Iešu padzert žeņšeņa tēju :(.... :)
imgfoto:Cik simbolu parolei bija vismaz zini?
Ja es to atcerētos, iespējams, ka pašu paroli atcerētos. Bļin, kas man dīdīja kkādas paroles likt.
Un šei nav tā, ka aizraksti piem. e-pasta uzturētājiem, noauc savas mammas vārdu un tev parole tiek iedota :)
Publicēts: 10.02.10 19:40
 citēt
Elmarss:
Pirms arhivēt ar paroli Tu bildes saliki mapē, ko pēc tam izdzēsi, to arī atjaunoja proga. Loģiski ir jēga arī Lutumam mēģināt meklēt šifrētās bildes dzēstajos failos...

Tur jau tas joks, ka atjaunoja tieši arhīvu!
Publicēts: 11.02.10 08:43
 citēt
Laciz:vislabaakais ieteikums - neizdomaat afigennaas paroles. man ir VIENA, kurai ir trīs modofikaacijas - skatoties kur cik sarezhgjiita vajadziiga.
Ha,man darbā vien ir sešas no kurām piecas reizi mēnesī jāmaina,pie kam maita ,atcerās pēdējās 8-as un neļauj atkārtoties.:anger: Tīmeklī gan ir kā Tu raksti,viena pamatniece ko pēc vajadzības apaudzē ar piedevām. :face-wink:
Publicēts: 11.02.10 10:15 labots
 citēt
Afs:Pietiek jau ka .rar failam uzlikt paroli un aizmirst. Visādas programmas ir laistas. tā arī nesmu dabujis vaļā. es teiktu tā ja ir līdz 7 zīmēm, tad var dabūt ar pilno pārlasi. ja vairāk par 7 tad jau piesola gadus.
Ir programmas kas meklē konkrētu zīmju diapazonā. Jo es piemēram zinu ka nekad neietoju w y q h burtus un citas zīmes, tāpēc atliek tik ievadīt iespējamās zīmes un aiziet. man vēl nav izdevies uzlaust jeb atrast tam .rar failam paroli. Baidos ka toreiz kad liku uzliku ap 10 zīmēm un izdomāju jaunu vārdu, kas nav citās parolēs. Tāpēc jau pusgadu esmu atvadijies no bildēm, bet ne pavisam atmetis cerību. Par to vai attausīs man atmiņā es šaubos, jo citur pat līdzīgu paroli droši vien nesmu licis.
Nezinu kā strādā tā hipnozeun kur to vispār var izmēģināt, es noteikti neatteiktos.

ar arhīviem un to parolēm kādreiz sporta pēc ņēmos :)
kura rar versija? ja 1x vai 2x tad nav problēmu arī 50 simbolu paroli dabūt vaļā max dažu stundu laikā
ja 3x tad jau biku grūtāk - tad ir jautājums - failus tu arhīvā iekšā redzi? - ja redzi tad atkal nav problēmu ar known plaintext attack (tiek salīdzināti daži baiti aizparolētam un neparolētam failam - un vienādiem failu tipiem vismaz 32 baiti būs vienādi! - līdz ar to atkal nav problēmu) - ja arhīvs ir taisīts tā ka ir noslēpts arī failu saraksts tad vienīgais kas paliek ir tups bruteforce - līdz kādām 10 zīmēm ir reāli uzlauzt max dažu dienu laikā - ja garāka parole tad jau tas viss var smagi ievilkties...
ja tev tanī arhīvā nav iekšā nekā tāda ko svešas acis nu neparko nedrīkst redzēt tad PM man un varu sporta pēc biku padarboties gar viņu :) - garantijas protams ka nedodu nekādas
Publicēts: 12.02.10 14:45
 citēt
sarežģītas paroles un iespēja tās viegli atcerēties - Apvienot zināmus simbolus ar kaut kādas ierīces seriālo nummuru :) . Ar laiku tas paliek atmiņā un to var kombinēt . + pietiekoši garš sanāk kā piemērs jrj9VM8WP54 - ja aizmirstās tad vienmēr ir ierīce kur tas pierakstīts :) (ar noteikumu ka ierīce netiek pārdota :) )
Publicēts: 12.02.10 15:01
 citēt
reiz straadaaju amazon.com un datorsisteemai bija parole jaaizdomaa - 10 simboli ar noteikumu, ka vismaz divi ir cipari un viens lielais burts. Tagad to arī izmantoju, atkariibaa no privaatuma liimenja mainaas tikai cipars
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):