Fotokluba Rīga ziemas fotoizstāde ir kā atskaite par pēdējā laikā tapušajiem darbiem ar kopējo nosaukumu Versijas. Versijas par dzīvi mums apkārt, par skaisto un neglīto, par mums pašiem. Izstādē izlikti 80 foto darbi, gan no jaunajiem kluba biedriem, gan arī no pieredzes un nopelniem bagātiem. Atnāc un paskaties ! VEF Kultūras nams , pirmais stāvs, katru dienu.. www.vefkp.lv...
Protams ... ... Bet paspēju ātŗāk pielīst - vispirms dansigas bilde, kuru vakar izvēlējos, tad Schnircks var Tev piebraukt vēl vairāk ... ... Paldies, ka vakar paķēri mani uz asītes un izmeti uz ielas tur, kur es vēlējos ... Bučas ... ... Hehe - kā daiga man vakar vicināja dūri. Bet tas interesantais, ka tajā dūrē bija arī piga. To gan vajadzēja nofočēt, citādi atkal kāds teiks, ka es nez kādas pasaciņas stāstu ...
negatIvs, mainās gan. piemēram, Gudra skaistos portretus pārceļot uz jebkuru citu vietni, kura nav saistīta ar viņa anti-orandžo monitoru, attēlu kvalitāte mainās drastiski!
negatIvs:darbu kvalitātīvie rādītāji nemainās, tos pārceļot no vienas vietnes uz citu ...
Mainās gan... Fotoblogā tomēr bildēm ir mazs izmēr samazinot, tās kļūst virtuāli asākas....
Bet kad bildes aplūko A3 izmērā uz papīra, tad tomēr gribās bilžu kvalitāti, lai nebūtu digitāli krāsu staipīšanas rezultāta kropļojumi, asums sakoropļots un maziņš dinamiskais diapazons utt...
Bet tas jau tikai mans viedoklis, laikam esmu piekasīgs uz izpildījumu...
kvalitatīvie rādītāji ietver vairākus momentus, daži mainās, daži nemainās, arī vērtējums var mainīties, mainot vidi.... pārnesot bildes uz citu auditoriju, var mainīties attieksme pret tām, jo vērtētājs cits....ja, viens un tas pats vērtētājs seko bildei dažādās vietnēs, diez vai viņa vērtējums būs dažāds. par tehnisko kvalitāti, mainot vidi, nerunāju, tas ir skaidrs, ka tā mainās