forum.gif
Fragments no intervijas ar Valtu Kleinu
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Fragments no intervijas ar Valtu Kleinu
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 10.02.10 09:55 labots
 citēt
"Mums ir daudz jauno fotogrāfu?

Gan jau, ka ir. Nevar nebūt pie tās milzīgās cilvēku masas, kas mūsdienās fotografē. Digitālā fotogrāfija ir parāvusi to galu vaļā. Šī te digitālās fotogrāfijas iespēja daudziem šķiet kā milzīga izdevība piepildīt savas nepiepildītās cerības kļūt atzītiem, saprastiem, varbūt pat nopelnīt naudu, apliecināt sevi kā māksliniekiem, radošām dvēselēm. Un tie cilvēki ārkārtīgi ar to nomokās, jo šo piepildījumu negūst. Tie, kas tirgo fotoaparātu, gan to sola - jūs būsiet mākslinieki desmit minūtēs, tikai nopērciet šo fotoaparātu. Bet tā ir patiesība caur meliem. Ja tu esi atvērts, patiešām vari par kaut ko kļūt. Ja tava sirds, tava acs un tavs objektīvs ir uz vienas ass - tad tas var notikt, bet, ja tas tā nav, nekas nesanāks. Cilvēki tik alkatīgi pēc tā tiecas, internets ir pilns ar fotobankām. Patiesībā tās ir ego pašidentifikācijas sāpes, cilvēks mēģina saprast, kas viņš ir šajā pasaulē, kur ir viņa vieta, ar ko viņš atšķiras no pārējiem. Un fotogrāfija viņam sniedz šo iluzoro priekšstatu, bet tās ir milzīgas mokas, kurās ir ierautas neaptveramas cilvēku masas - digitālā fotogrāfija to ir izdarījusi.

Vēl ir cilvēki, kas sevi neuzskata par radošiem, bet fotografē savam priekam - ģimeni, savus priecīgos notikumus, kur viņi ir bijuši. Man ir klusas aizdomas, ka to rada iekšējās bailes, ka tā visa varētu nebūt, ka tas varētu būt nekad nebijis - es varētu būt nebijis Parīzē, es varētu būt nebijis šajā laimīgajā ģimenes brīdī. Šī fotogrāfija tad ir kā sertifikāts tam, ka tas patiešām bija. Un jūs taču būsiet ievērojuši, ka nevienam tā neinteresē šīs fotogrāfijas skatīties, kā pašam fotogrāfiju radītājam. Visus pārejos tas garlaiko."
Publicēts: 10.02.10 10:05
 citēt
viendien, kad biju aizbraucis uz saviem laukiem sāku rakāties pa bēniņiem un atradu vecu lādi..
tajā bija daudz fotogrāfiju ....vecu fotogrāfiju....interesanti biju pētīt un skatīties, kā viņš ir dzīvojis un kā viss tajā laikā noticis,,,,
es ar bildēju lielākoties, lai būtu ko bērniem paradīt :D un plus ir ar ko aizpildīt savu brīvo laiku, ir joma, kurā cīnīties par izaugsmi...ir mērķi ko panākt...
Tas viss man patīk un ar to arī domāju nodarboties līdz atradīšu jaunu hobiju....
Publicēts: 10.02.10 10:30 labots
 citēt
viendien, kad biju aizbraucis uz saviem laukiem, sāku meklēt kartīšu stendu, kurā ir gatavi attēli. bļa, neatradu. nācās bildēt pašam. :)
Publicēts: 10.02.10 10:42
 citēt
alvils:viendien, kad biju aizbraucis uz saviem laukiem, sāku meklēt kartīšu stendu, kurā ir gatavi attēli. bļa, neatradu. nācās bildēt pašam. :)

ari der :D
Publicēts: 10.02.10 10:46
 citēt
alvils:viendien, kad biju aizbraucis uz saviem laukiem, sāku meklēt kartīšu stendu, kurā ir gatavi attēli. bļa, neatradu. nācās bildēt pašam. :)

Runājot Kleina vārdiem, ja jūs visu minēto nedarītu, vai jums rastos sajūta, ka jums nav ne kartīšu (?), ne lauku?
Publicēts: 10.02.10 11:27
 citēt
SvilpisLupis:

Runājot Kleina vārdiem, ja jūs visu minēto nedarītu, vai jums rastos sajūta, ka jums nav ne kartīšu (?), ne lauku?

nē.
Publicēts: 10.02.10 14:30
 citēt
alvils
nē.

Tāpat kā zirgs nav nelaimīgs gramatikas nezināšanas dēļ, tā arī cilvēks nav nelaimīgs savas muļķības dēļ, jo tāda ir viņa daba.(Roterdamas Erasms)
Publicēts: 10.02.10 14:44
 citēt
SvilpisLupis:
alvils
nē.

Tāpat kā zirgs nav nelaimīgs gramatikas nezināšanas dēļ, tā arī cilvēks nav nelaimīgs savas muļķības dēļ, jo tāda ir viņa daba.(Roterdamas Erasms)

vai ari bedfre neliekas liela kamer nesi iekritis /pats izdomaju/
Publicēts: 10.02.10 16:00
 citēt
Labi, ka visādiem dizaineriem nav piekļuves netam.. Citādi būtu 2x vairāk gaudu rakstu, ka pilns tirgus ar lētām mantām... :D
Publicēts: 10.02.10 16:14
 citēt
"Visādiem" dizaineriem maz kas būs sakāms par fotogrāfiju. Bet Kleinā, kad tas ko saka, sevišķi par foto, noteikti ieklausās. Tur tā milzīgā atšķirība starp "visādiem" un "izcilību".
Publicēts: 10.02.10 17:26
 citēt
Man vienam rodās sajūta no tāda teksta, ka autoram krīze (nav svarīgi kāda)?
Publicēts: 10.02.10 17:41 labots
 citēt
Nu, beiz tak vienreiz raudāt! Taka kaut kāds slimīgs dieva sludinātājs kurš visiem pie***as ar SAVU taisnību! Ar uzsvaru uz SAVA!! :face-kiss:
Publicēts: 10.02.10 20:03
 citēt
JRJ:Man vienam rodās sajūta no tāda teksta, ka autoram krīze (nav svarīgi kāda)?

Ņem un papildini komentārus, ar īsto vārdu un uzvārdu, lai citi redz, ko fotogrāfs LietotaajsPee par fotogrāfu Valtu Kleinu domā. Kleinam pajautāja, Kleins atbildēja. Izskatās, ka problēmas ir Tev - ar toleranci pret viedokli, piemēram.

ipasi.espati.lv...
ipasi.espati.lv...

"Starp citu, sievietes fotogrāfes ir pašas labākās pasaulē.
Tiešām?
Pilnīgi noteikti, absolūti. Tur nav divu domu. Tā ir pilnīgi cita izjūta, mazāk prāta, vairāk mīlestības, ko viņas ieliek fotgrāfijā. Un tieši tāpēc Latvija nav piedzīvojusi nevienu spožāku fotozvaigzni kā Inta Ruka un ilgi vēl nepiedzīvos."
Publicēts: 10.02.10 20:16 labots
 citēt
Gudris:
zoziitis:Nu, beiz tak vienreiz raudāt! Taka kaut kāds slimīgs dieva sludinātājs kurš visiem pie***as ar SAVU taisnību! Ar uzsvaru uz SAVA!! :face-kiss:
man stundu atpakaļ kaapņu telpā divas meitenes ar amerikāņu akcentu mēģināja kko ieborēt par kkādu pareģojumu :D

Shit'ie cilvēki ir vnk slimi fanāti, vai arī grib naudu :D
Publicēts: 10.02.10 20:19
 citēt
Hmm, dīvains teksts no viņa puses
Publicēts: 10.02.10 21:31
 citēt
SvilpisLupis:
JRJ:Man vienam rodās sajūta no tāda teksta, ka autoram krīze (nav svarīgi kāda)?

Ņem un papildini komentārus, ar īsto vārdu un uzvārdu, lai citi redz, ko fotogrāfs LietotaajsPee par fotogrāfu Valtu Kleinu domā. Kleinam pajautāja, Kleins atbildēja. Izskatās, ka problēmas ir Tev - ar toleranci pret viedokli, piemēram.

ipasi.espati.lv...
ipasi.espati.lv...

"Starp citu, sievietes fotogrāfes ir pašas labākās pasaulē.
Tiešām?
Pilnīgi noteikti, absolūti. Tur nav divu domu. Tā ir pilnīgi cita izjūta, mazāk prāta, vairāk mīlestības, ko viņas ieliek fotgrāfijā. Un tieši tāpēc Latvija nav piedzīvojusi nevienu spožāku fotozvaigzni kā Inta Ruka un ilgi vēl nepiedzīvos."

Vaidzēja linkus uz pilno tekstu iemest pašā sākumā , citādi tava augstāk iemestais teksts ir izrauts no konteksta un atstāj tieši tādu viedokli kā biju minējis augstāk! Izlasot interviju viss mainās :) .
Tagad rodās cits jautājums , tas konteksts bij specīāli izrauts bez linka uz pilno tekstu lai radītu nepareizu iespaidu par Autoru? :)
Publicēts: 10.02.10 22:08
 citēt
Lai piedod NG, bet fanot par fotogrāfu sacerējumiem ir tas pats kas fanot par rakstnieku fotogrāfijām. Abos gadījumos viņi ir spēcīgi tikai vienā jomā.
Publicēts: 10.02.10 22:24
 citēt
zo:Lai piedod NG, bet fanot par fotogrāfu sacerējumiem ir tas pats kas fanot par rakstnieku fotogrāfijām. Abos gadījumos viņi ir spēcīgi tikai vienā jomā.

Autors: Marta Kukarane, Gints Laganovskis
Publicēts: 10.02.10 22:37
 citēt
citāts :

Ilze pirms 3 stundām :

"Loģiski, ka profesionālos fotogrāfus ir nogurdinājis digitālais laikmets, jo milzīgajā foto-informācijas blīvumā jāmēģina pārspēt pašam sevi un viss kļūst par banalitāti, jo kaut kur jau ir redzēts. Un tad sāk kaitināt arī amatieri, kas iemūžina savus privātos mirkļus."
Publicēts: 10.02.10 22:42
 citēt
amatieri vienmēr ir bijuši , tikai agrāk tas viss nepublicējās tādos kvantumos
Publicēts: 10.02.10 22:54
 citēt
JRJ:
zo:Lai piedod NG, bet fanot par fotogrāfu sacerējumiem ir tas pats kas fanot par rakstnieku fotogrāfijām. Abos gadījumos viņi ir spēcīgi tikai vienā jomā.

Autors: Marta Kukarane, Gints Laganovskis

jautājumu autori nav tas pats kas atbilžu autors. doooooohh
Publicēts: 11.02.10 01:57
 citēt
SvilpisLupis:"Visādiem" dizaineriem maz kas būs sakāms par fotogrāfiju. Bet Kleinā, kad tas ko saka, sevišķi par foto, noteikti ieklausās. Tur tā milzīgā atšķirība starp "visādiem" un "izcilību".

Kurš ieklausās?
Kas ir Kleins?

"Man ir klusas aizdomas, ka to rada iekšējās bailes, ka tā visa varētu nebūt, ka tas varētu būt nekad nebijis - es varētu būt nebijis Parīzē, es varētu būt nebijis šajā laimīgajā ģimenes brīdī. Šī fotogrāfija tad ir kā sertifikāts tam, ka tas patiešām bija." - uz kā balstās šādas aizdomas? Autors ir veicis pētījumu? Vai tā ir tikai viņa fantāzija, ko iraisījušas bailes?

"Un jūs taču būsiet ievērojuši, ka nevienam tā neinteresē šīs fotogrāfijas skatīties, kā pašam fotogrāfiju radītājam. Visus pārejos tas garlaiko." - atkal nepamatots apgalvojums, kas balstās. visticamāk, uz paša autora bailēm - viņš jūtas apdraudēts, viņam bail, ka viņa ražojumus nevienam tā neinteresē skatīties, kā pašam.

Tā, lūk:)
Publicēts: 11.02.10 09:05
 citēt
Droperidol:
SvilpisLupis:"Visādiem" dizaineriem maz kas būs sakāms par fotogrāfiju. Bet Kleinā, kad tas ko saka, sevišķi par foto, noteikti ieklausās. Tur tā milzīgā atšķirība starp "visādiem" un "izcilību".

Kurš ieklausās?
Kas ir Kleins?

Tad droši vien nomirsi nezinot.

"Man pēdējā laikā nākas aizpildīt visādas anketas, kurās jānorāda profesija. Tā kā man pastāv iespēja izvēlēties no vairākām, tad es nevienam nestāstu, ka esmu fotogrāfs. Citādi, ja saki kādam cilvēkam no malas, ka esi fotogrāfs, tad viņš māj ar galvu: zinu, zinu, fotogrāfi ir tie rupeklīgie pajoliņi, kuri internetā liek tūkstošiem draņķīgu bilžu un savstarpēji apkarojas." (Andris Šmits)
Publicēts: 11.02.10 09:15
 citēt
Gudris:
zoziitis:Nu, beiz tak vienreiz raudāt! Taka kaut kāds slimīgs dieva sludinātājs kurš visiem pie***as ar SAVU taisnību! Ar uzsvaru uz SAVA!! :face-kiss:
man stundu atpakaļ kaapņu telpā divas meitenes ar amerikāņu akcentu mēģināja kko ieborēt par kkādu pareģojumu :D

vismaz smukiņas? :)
Publicēts: 11.02.10 09:58 labots
 citēt
JRJ:
Vaidzēja linkus uz pilno tekstu iemest pašā sākumā , citādi tava augstāk iemestais teksts ir izrauts no konteksta un atstāj tieši tādu viedokli kā biju minējis augstāk! Izlasot interviju viss mainās :).
Tagad rodās cits jautājums , tas konteksts bij specīāli izrauts bez linka uz pilno tekstu lai radītu nepareizu iespaidu par Autoru?

Konteksts ir tas, ko tu piedomā klāt pats. Saturs ir argumenti - teikumi, kas vai nu ir pašpietiekami vai ir jāpapildina ar pierādījumiem. en.wikipedia.org...

Vai tu vari apstrīdēt "digitālās fotogrāfijas iespēja daudziem šķiet kā milzīga izdevība piepildīt savas nepiepildītās cerības" vai to, ka "cilvēki tik alkatīgi pēc tā tiecas, internets ir pilns ar fotobankām"?

Pagaidām neredzu vēsus pretargumentus, tikai tavas sajūtas. Sajūtas nav argumenti. Sajūtas ir subjektīvas.

Blakus viens nepazīstamais pārfrāzēja šo citātu. Nav redzēts motosportists, kas jebkad "atietu" no motocikla vilinājuma, kad reiz ar to "saslimis". Pazīstu četrus tādus, viens pat ir invalīds, bet nav vīlies motosportā vai motociklos.

Teksts tevi aizvainoja, jo neintervēja tevi, vai zinošs cilvēks pateica ko tādu, kas ir tiesa un kremt? Piezīmi no bomža renstelē par foto tu kā aizvainojumu neuztvertu, tas tiesa.
Publicēts: 11.02.10 10:08
 citēt
Svilpi, pat tik vienkāršu lietu nesaproti... Es šoreiz par to, kas ir cepiena iemesls. Cepiens nav par Kleinu, bet Tavu stulbumu, kā kaut ko īpašu iekopēt šo gana bezvērtīgo citātu, kurā LIELS fotogrāfs pasaka faktiski NEKO. Patiesībā cepiena vispār nav, ir tikai nostāja par/pret Tevi!
Publicēts: 11.02.10 10:27
 citēt
alvils: Es šoreiz par to, kas ir cepiena iemesls.

Bet es ne par to. Saruna vienkārši nenotiek.

Gaidu JRJ atbildi.
Publicēts: 11.02.10 12:37
 citēt
SvilpiLupis , tagad tu pats sev galvā kautko esi sadomājis :D .
Tā arī neatbildēji , kāpēc izliki fragmentu bez linka uz pilnu interviju. Man pilnīgi pie vienas vietas kas tur bijis rakstīts un nevaru iedomāties iemeslu pat nevienu , kāpēc mani šeit kautkam būtu vispār jāaizvaino , varbūt vari norādīt? :) .
A tavs izrautais fragments (nezinot visu tekstu) tieši liek domāt to ka cilvēks sāk laist puņķus . Pat ja to savā laikā būtu Helmuts Njutons izteicies , tad arī manas sajūtas nemainītos.
Otrkārs , vissas domas kuras izsaka cilvēks ir tikai viedoklis .... relatīvi subjektīvs! Objektīvs cilvēks var būt tikai savu ierobežojuma ietvaros.
Tagad jautājums , kur es kautko esmu gribējis apstīdēt? Gadījumā nēsi kautkur administratīvā amatā ? Šiem mēdz būt ieradums piedomāt klāt to kas nav teikts. Ja tu nēsi sapratis, tad pajautā vēl reiz. Konkretizē ko konkrēti!
Publicēts: 11.02.10 13:06
 citēt
:face-devil-grin: Cik slimam jābūt, lai, lasot šādus vai līdzīgus pārspriedumus, atrastu tajos kaut ko personīgi aizvainojošu un mestos gānīties pa blogiem un forumiem! :face-devil-grin:
Publicēts: 11.02.10 13:09
 citēt
JRJ:
Tā arī neatbildēji , kāpēc izliki fragmentu bez linka uz pilnu interviju. Man pilnīgi pie vienas vietas kas tur bijis rakstīts. (...)

Sapratu! Ja tu publicetu, tad drosi vien ... Bet tu nepubliceji! Tu pat nezinaji, ka tads materials eksiste, toties tagad zini. Merkis ir sasniegts! Tev nepatik sis merkis (un protams patik visi savi merki), vai raksts-intervija?

Tu raksti: izlasot interviju, viss mainas. Kas mainas? Ka digitalais foto ir nesamerigi parnemis pasauli un pratus? Saja vieta tu gribi apstridet - apstridet profesionala viedokli. Ja tevi intervetu, tu protams teiktu pilnigi pretejo, jo viss tacu ir savadak, kad iedoti linki.
Publicēts: 11.02.10 13:28
 citēt
SvilpisLupis, nu nebrauc auzās taču :) . Ko tu nēsi sapratis no teiktā (Publicēts: 10.02.10 17:26) ? Kāds mērķis sasniegts? Tavs mērķis bija norādīt uz autora problēmām? Tad jā , neieliekot linku tāds iespaids radās . Speciāli tev atšifrēšu teikto Publicēts: 10.02.10 17:26 - Rodās sajūta ka autoram amatieri pārbraukuši ceļu, sākusies slikta dzīve un t.t. . (Šādas lietas var arī teikt par celtniekiem , elektriķiem un citām profesijām :) ). Izlasot interviju visu , ir skaidrs ka cilvēks vienkārši atbildot uz jautājumu ir izteicis savu viedokli kuru tas viedoklis tik pat maz uztrauc :) . Tieši tas arī mainījās :) . Pašu rakstu es nēsmu nekur augstāk apspriedis un nav pat vēlēšanās to darīt :) .

Un nevajag savas ierobežotās fantāzijas izlikt kā manu teikto! Tu nezini ko es teiktu jo es neko vēl nēsmu teicis par to! :) Es nevaru zināt ko teiksi tu , kamēr tas nebūs pateikts.
Publicēts: 11.02.10 14:06
 citēt
JRJ:Speciāli tev atšifrēšu teikto Publicēts: 10.02.10 17:26 - Rodās sajūta ka autoram amatieri pārbraukuši ceļu, sākusies slikta dzīve. Tu nezini ko es teiktu jo es neko vēl nēsmu teicis par to! :) Es nevaru zināt ko teiksi tu , kamēr tas nebūs pateikts.

Man, varbūt vēl kādam nerodas tāda sajūta. Kam rodas, tam tā ir poza -aizsardzībai. Parasta lieta tīmeklī, ja palasa [url=www.fotoblog.lv]www.fotoblog.lv[/url] forumu.

Tu nesaproti problēmrakstu būtību? Cilvēks, kas varētu rakstīt par noziedzību pret pensionārēm Bolderājā pensijas dienās, ko paveic bezpajumtnieki, tikpat labi pats nedzīvos Bolderājā un neietilps riska grupā, kā arī nebūs no laupītāju vidus, meklējot iespēju noskaņot sabiedrību pielaidīgi.

Ir skaidrs, ka Kleinam amatieri pārbraukt ceļu nevar. Zinu žurnālus, kuros Kleina darbus publicē. Nekādu izmaiņu tur nav - Kleins bija un paliek. To var pārbaudīt. Tātad - amatieriem ir acīmredzami nepareizs priekšstats par to ietekmi uz Kleinu. Arī tad, kad viņi, nopublicējuši te katrs pa 30 kadriem ar meiteni kleitā, pavaicā latviski - kas ir Valts Kleins.

Turpināt?
Publicēts: 11.02.10 14:29
 citēt
SvilpisLupis:

Turpināt?

Jā! Iepriekš 20x cītīgi pārlasot ko es biju teicis (ja tas ir dialogs starp mums) , un tad paprovē vēl reiz!

Amatieris nekad neprovēs pārbraukt ceļu profesionālam un otrādi , tas pirmam ir hobijs , otram darbs.
Problēmas būtību nevis NESAPRATU bet NESASKATU vispār nekādas problēmas būtību kā tādu.
Personīgi Kleinu nepazīstu - sajūta radās nevis no viņa intervijas bet tava posta - tā ir liela starpība! Nesaskatu no kā būtu jāpozē aizsardzībai ? Pāriet viņam ceļu nav ne iespējas ne vēlēšanās! ( no tavas puses kārtējais mēginājums uzgrūst cietiem savas fantāzijas)
Itkā atbildēju uz visu tevis rakstīto augstāk , esi tik laipns neraut frāzes un atbildēt uz visu teikto. Pretējā gadījumā paliek garlaicīgs monologs.
Publicēts: 11.02.10 14:34
 citēt
JRJ: Pāriet viņam ceļu nav ne iespējas ne vēlēšanās!

Lūk, ar šo gan pietiks. Paldies!
Publicēts: 11.02.10 14:57
 citēt
SvilpisLupis:
JRJ: Pāriet viņam ceļu nav ne iespējas ne vēlēšanās!

Lūk, ar šo gan pietiks. Paldies!

Lūdzu! Tikai tev čalīt ir problēmas galvā! Neviens arī pretēji neko nebija teicis! Kautko safantazēji un pats regulāri baroji ar jaunām fantāzijām.
Publicēts: 11.02.10 15:08
 citēt
JRJ:
Lūdzu! Tikai tev čalīt ir problēmas galvā! Neviens arī pretēji neko nebija teicis! Kautko safantazēji un pats regulāri baroji ar jaunām fantāzijām.

Kleinam ir problēmas, man, tikai tev viss "skladno da ladno".
Domāju, tu kaut kur jūties aizskarts šīs intervijas sakarā un tagad nedaudz blefo. :)

JRJ:Problēmas būtību nevis NESAPRATU bet NESASKATU vispār nekādas problēmas būtību kā tādu.

Es saskatu. Viņš saskata, vēl vismaz seši cilvēki saskata.

Ko tālāk? Tu komentē visur, kur neko neredzi? Kādēļ tu to dari? Blefam, pontam, "estebiju.jrj" reklāmai?
Publicēts: 11.02.10 15:31 labots
 citēt
SvilpisLupis:
Kleinam ir problēmas, man, tikai tev viss "skladno da ladno".
Domāju, tu kaut kur jūties aizskarts šīs intervijas sakarā un tagad nedaudz blefo. :)

Par savām problēmām šeit netaisos runāt :) . Ja tu saki ka tev ir problēmas tas tās ir tavas problēmas :) . Ja tu saki ka Kleinam ir problēmas tad laikam esi viņš pats vai viņa psihiatrs. (joks ar domu , ka pretējā gadījumā apgalvot kas galvā citam cilvēkam ir tukši vārdi)
Par otro - labi ka "Domā" un ne kategoriski centies uzspiest kā faktu! :) Kāpēc neaizskāra un kāpēc nav iemesla blefot es augstāk jau teicu , nav vērts atkārtoties. :)

SvilpisLupis:
Es saskatu. Viņš saskata, vēl vismaz seši cilvēki saskata.

Ko tālāk? Tu komentē visur, kur neko neredzi? Kādēļ tu to dari? Blefam, pontam, "estebiju.jrj" reklāmai?

Par kādu problēmu tagad iet runa? Par iespējām vai kautko citu?

To ko es komentēju jau rakstīju , viss tālāk bija tavas fantāzijas! Kā arī frāze "nesaskatu problēmas būtību" tika saprasta kā frāze "Neko neredzu" .
Gadījumā nēsi žurnālists? :) Tiem mēdz būt talants sacerēt un izdomāt.
Publicēts: 11.02.10 15:48
 citēt
Diemžēl tas biji tu, kas teica, ka VK ir problēmas.

"Man vienam rodās sajūta no tāda teksta, ka autoram krīze (nav svarīgi kāda)?/Tavs izrautais fragments (nezinot visu tekstu) tieši liek domāt to ka cilvēks sāk laist puņķus . Pat ja to savā laikā būtu Helmuts Njutons izteicies , tad arī manas sajūtas nemainītos." taču teica JRJ?
Publicēts: 11.02.10 15:49
 citēt
Norča, kāds būs nākošais niks?:)
Publicēts: 11.02.10 15:57
 citēt
SvilpisLupis:Diemžēl tas biji tu, kas teica, ka VK ir problēmas.

"Man vienam rodās sajūta no tāda teksta, ka autoram krīze (nav svarīgi kāda)?/Tavs izrautais fragments (nezinot visu tekstu) tieši liek domāt to ka cilvēks sāk laist puņķus . Pat ja to savā laikā būtu Helmuts Njutons izteicies , tad arī manas sajūtas nemainītos." taču teica JRJ?

Tātad tā ir tā problēma par kuru iet runa? Tā ir tā ko tu saskati ka VK ir problēma , viņš saskata un vēl vismaz seši cilvēki saskata to ka VK ir problēma? Tu par šo problemu gribi parunāt? Precizē konkrētāk! Negribu lai rodās nepareiz priekšstats par jautājumu :).
Par manu citējumu - lasi cītīgāk , piefiksē vārdus "sajūta" "aizdomas" "izrautais fragmets" . Bet tu paliec jau smieklīgs un garlaicīgs :) . Atgādini džeku uzvalkā no anekdota:
Кавказ. Пастух пасёт овец. Вдруг садится вертушка, оттуда выходит молодой человек, в безукоризненном костюме и при галстуке:
- Вы пастух?
Молчание.
- Я хочу вам сказать, что вы неправильно пасете овец. Вот смотрите…
Достает ноутбук, подключается к спутнику:
- Вот видите? Вот картинка. Здесь ясно видно, что за тем склоном трава более зеленая и сочная. Вы согласны? Я вижу, что согласны. Вам надо перегнать отару сюда. Вы хотите, чтобы вам выбрали маршруты перегона? Пожалуйста! Есть три маршрута. По этому маршруту, сразу отвечаю, вам идти нельзя: видите, здесь волки. Из оставшихся двух этот короче, значит - вам по нему. В качестве гонорара я забираю одну овцу.
И идет к вертолету, но вдруг слышит:
- Ты, наверное, консалтингом давно занимаешься.
- Да, а откуда вы знаете?
- Во-первых, ты появился, хотя тебя никто не звал. Во-вторых, ты сам задаёшь вапросы и сам на них отвечаешь. В-третьих, положи собаку на место.
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):