forum.gif
RIP ERfoto
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / linki / RIP ERfoto
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. >
IerakstsAutors
Publicēts: 10.02.10 10:52
 citēt
"ERfoto projekts uz nenoteiktu laiku slēgts!
Savu aktīvo foto karjeru, diemžēl, šobrīd esmu beidzis un vairāku iemeslu dēļ pārtraucu arī ERfoto uzturēšanu un attīstību.
Šobrīd nodarbojos ar zemāk redzamo MLM biznesu."

Vienīgais loģiskais jautājums - kāpēc arī savu karjeru beidzis? Kāds tai sakars ar amatieru fotogrāfiju?
Publicēts: 10.02.10 11:29
 citēt
vecim piegriezās
Publicēts: 10.02.10 11:31
 citēt
žēl. emlārs normāls fotogrāfs, erfoto normāls saits. bija.
Publicēts: 10.02.10 11:36
 citēt
alvils:žēl. emlārs normāls fotogrāfs, erfoto normāls saits. bija.

un leens + pasiivs arii :big_smile:
Publicēts: 10.02.10 11:38
 citēt
lkz:

nu, tas atkarīgs no tā, ar ko salīdzina. bet šai procesā vienmēr pretī mīnusiem būs arī plusi!
Publicēts: 10.02.10 11:51
 citēt
lkz:

tur vismaz bija bildes
Publicēts: 10.02.10 11:57
 citēt
Erfoto bija pavisam cits līmenis...ja ieliki sūdu, tad par to vai nu neko neteica, vai pateica ka sūds...nebij tā kā te - ieliec sūdu un 40 purni nobalso, ka baigi guts, a autors starā un turpina bildēt/publicēt sūdus bez jebkādas izaugsme. Tur ja nebalsoja par bildi, varēja saprast, ka labāk ņemt ārā un iet pamācīties, bet ja gribēji kādus komentārus un vērtējumu, tad bija jāiespringst/jāattīstas, lai uztaisītu komentāru/vērtējumu vērtu bildi.
Žēl, ka panīka līdz ar jauno dizainu..tikai tāpēc arī piereģistrējos te.
Publicēts: 10.02.10 12:00
 citēt
Es Elika vietā laikam ļautu zo un Kl3m0 tomēr pameklēt citur to vietu ar labajām bildēm, nav ko piemēslot šo blogu ar savu klātbūtni
Publicēts: 10.02.10 12:09 labots
 citēt
Kl3m0:Erfoto bija pavisam cits līmenis...ja ieliki sūdu, tad par to vai nu neko neteica, vai pateica ka sūds...nebij tā kā te - ieliec sūdu un 40 purni nobalso, ka baigi guts, a autors starā un turpina bildēt/publicēt sūdus bez jebkādas izaugsme. Tur ja nebalsoja par bildi, varēja saprast, ka labāk ņemt ārā un iet pamācīties, bet ja gribēji kādus komentārus un vērtējumu, tad bija jāiespringst/jāattīstas, lai uztaisītu komentāru/vērtējumu vērtu bildi.
Žēl, ka panīka līdz ar jauno dizainu..tikai tāpēc arī piereģistrējos te.

+++
Sāku netā likt bildes tieši ERfoto un varu teikt tikai to pozitīvāko par to - ātri "sitieni pa seju" par to, ka manas bildes nav tik krutas kā pats varbūt iedomājos lika man sākt domāt - kāpēc tā, kā to lai maina utt. - pieņemu, ka ja sāktu likt bildes jau no paša sākuma fotoblogā, tad varbūt mana domāšana tiktu sagrozīta nepareizā virzienā...
Žēl protams, ka aktivitāte tur izbeidzās sakarā ar tām tehniskajām ķibelēm utt... Pēdējos gados jau bij diezgan skaidrs, ka ilgi vairs ERfoto neizvilks...
Publicēts: 10.02.10 12:15
 citēt
Droperidol:Es Elika vietā laikam ļautu zo un Kl3m0 tomēr pameklēt citur to vietu ar labajām bildēm, nav ko piemēslot šo blogu ar savu klātbūtni

Bet viņš jau arī ļauj. Ar varu mani neviens te netur.
Publicēts: 10.02.10 12:52
 citēt
zo:
lkz:

tur vismaz bija bildes

da, kip maz taadu saitu, kur "vismaz ir bildes" ..
:amazing:
Publicēts: 10.02.10 13:01
 citēt
Cien. lkz.
Jūs nesniedzāt atbildi uz jautājumu, bet vismaz ir saprotams, ka jūsu bildes tur nekotējās. Tātad ir cerība un iespējas - teju kā vesels miljons! Izmantojiet tās.
Publicēts: 10.02.10 13:08
 citēt
Nu re cik interesanti - tad tik atliek taisīt jaunu kvalitatīvu fotosaitu, kur realizēt savas idejas ... Kāds negrib man piešķirt šim projektam kādus 3-5 tūkst Ls ... :big_smile:
Publicēts: 10.02.10 13:10
 citēt
lkz:
zo:
tur vismaz bija bildes

Latvijā jā
Publicēts: 10.02.10 13:41
 citēt
zhel :(
Publicēts: 10.02.10 13:52
 citēt
Vilberto, esmu gatavs apspriest tavu biznesa plānu. finansējums gaida
Publicēts: 10.02.10 13:56
 citēt
gudri, nereec, ar erfoto vispar nekada naida, labs portals bija, pats tur bildes liku, pirms blogu uztaisijam, isteniba bija labi ka bija Latvijas Profesionalajiem Fotografiem kur izkauties, blogs jau tam nebija planots .. te tacu smilshukaste :) un ER normlas dzheks bet nu reka sanacis
Publicēts: 10.02.10 13:59
 citēt
eh, iekš ER arī mani pirmsākumi bij meklējami..... :face-sad:
Publicēts: 10.02.10 14:02
 citēt
zo:
lkz:

Latvijā jā

Jā, tas tiešām ir dikti incāki, ieliek autors bildi erfoto- un tā uzreiz ir BILDE, un ieliek autors to pašu citā saitā, un jālasa <da, kip maz taadu saitu, kur "vismaz ir bildes"> .
Tas ka daudzos saitos daudzi ir ar dažādiem nikiem neko neizsaka, bildes ir vienas un tās pašas, tikai daži nemāk saskatīt blogā to, ko redz erfoto :D
Publicēts: 10.02.10 14:12
 citēt
nu beeeidz Haiduk, ir saiti Kur Ir Labas Bildes un ir parejie saiti Kur ir Sudigas Bildes! tas tacu sen zinams :D
Publicēts: 10.02.10 14:20
 citēt
ja tusē šajā saitā, varētu vismaz to neapdirst, ne?:D
Publicēts: 10.02.10 14:26
 citēt
nu LOL... paskatijos ar ko nodarbojas.... lohatronu taisa... nu ka ta var nolaisties tik zemu :money: :cry:
Publicēts: 10.02.10 14:28
 citēt
Droperidol:ja tusē šajā saitā, varētu vismaz to neapdirst, ne?:D

Izlasiet, lūdzu, virsrakstu.
Publicēts: 10.02.10 14:39
 citēt
Tā arī nekad neesmu sapratis, kāpēc ERfoto pārgāja uz jauno versiju, ar kuru tas viss pasākums arī noslīka (par spīti viena biedra lielajai slavēšanai)...
Publicēts: 10.02.10 14:40
 citēt
jau pamatos es tur teicu, lai neliek tos suuda CMS... ar jauno versiju palika 500% neērtāks...
Publicēts: 10.02.10 14:43
 citēt
SvilpisLupis:

Izlasiet, lūdzu, virsrakstu.

Izlasiet, lūdzu, diskusiju.
Publicēts: 10.02.10 14:47 labots
 citēt
Gudris:a kas Tu tāds esi ? :what: kaut kāds slavens tipiņš vai tik tā ? a to es nezinu ne kas ir erfoto...ne svilpislupis :(

Vienmēr ka lasu šitos tekstus rādu kolēģiem un tie rēc REĀLI reliktāks idiots vēl nav manīts kurš vispār nerubī fišku Foto ne biznesā ne ārtā tik "Vecenes reproducē" :):)

Elmārs jau labu laiku bij pievērsies citai nozarei un "Fan" projektam šim vairs nebija fiziski laika , ko lai dara tāda dzive. Reizi 20 gados jau vaig arī ko dzīvē pamainīt. Lai veicās!
Publicēts: 10.02.10 14:49
 citēt
Luni, Tu par kuru no viņiem?
Publicēts: 10.02.10 14:53 labots
 citēt
Droperidol:Luni, Tu par kuru no viņiem?

Foto jomā mums tik divi tādi izteikti "Dieva apdalītie" Janbo ir maziņš un dumiņš , bet nu Gudris - Stulbis pilnīg relikts "Idiots" pilnīg nekādas fiškas gandrīz nevienā jautājumā :):) Baig rets gadijums , ja kas ka vispār neko nerubī :):) Cik lasu texstus PILNĪG pa jebko ar Stulbja piedalīšanos rodas konkrēts iespaids REĀLI čalis mucā audzis pa spundu barots vai neko vairāk par TV ar Pokemoniem nav nedz skatijies nedz lasijis vispār CILVĒKS TUKŠUM:):)
Publicēts: 10.02.10 14:55
 citēt
Aizmirsi TrešO - Dreef !? :anger:
Publicēts: 10.02.10 15:02 labots
 citēt
Mandalay:Aizmirsi TrešO - Dreef !? :anger:

Nē Dreef ir gudrs dzeks analītisks TIKAI reizēm šo tā teikt "Saness" variantā kā pirmukursniekus "Vakar mācija par Atombumbas uzbūvi taga ZINU VISSU , rīt pats taisīšu krutākās pasaulē! !" , BET jomā kas ir "Petniecība" domāju maz kurš var šim lidzināties , pilnīg noteikt:) Tā gadās ar gudriem cilvēkiem kas pieraduši IZPĒTĪT tad ātri liekās ka zin pilnīgi visus :):) Bet nee lai ar cik kašķigs Dreef ne stulbs ne dumš viņš nav neskatoties ne uz kādām divainībām:)
Publicēts: 10.02.10 15:12 labots
 citēt
...
Publicēts: 10.02.10 15:36 labots
 citēt
Droperidol

Izlasiet, lūdzu, diskusiju.

Izlasīju. Droperidol raksta par piemēslošanu un piediršanu.
Izlasiet, lūdzu, jautājumus. Pie ārsta un sētnieka katrs pats lai vēršas.
Publicēts: 10.02.10 15:53
 citēt
SvilpisLupis : Klausies , tev vēl tā "Biedra karte" uz šito vārdu saglabājusies ?:)
Publicēts: 10.02.10 16:36
 citēt
ja izlasa diskusiju...
imho... es tajā visu saskatu apslēpto reklāmu/mārketingu. Nežēlīgi, bet daļa no patiesības visticamāk :super_man:
Publicēts: 10.02.10 16:57
 citēt
tiešām žēl, tur bija sakarīgāko darbu arhīvs kāds vien pieejams nedaudzajos Latviešu fotosaitos. Nu cik sapratu viss zudis, skumji.
Publicēts: 10.02.10 17:01
 citēt
:face-sad:amatier saiti naudu nepelna,bet tikai izdod,i laiks pazūd .Visa diagnoze.Žēl.
Publicēts: 10.02.10 17:02
 citēt
A tas ir nopietni, ka viņš pievērsies kaut kāda sūda multi leveļ mārketingam???
Publicēts: 10.02.10 17:06
 citēt
tas nav nopietni, tas ir smieklīgi :)
Publicēts: 10.02.10 17:16
 citēt
Kas tur smieklīgs ,uz jūsmu ilgi sociālie projekti nevelk.:grimace:
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3