forum.gif
video gaisma vs zipspuldze
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / video gaisma vs zipspuldze
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 10.02.10 13:13
 citēt
domāju, par iespējamo risinājumu āra sesijām - ne pārāk labos gaismas apstākļos.
varbūt kādam ir laba pieredze ar kuru varētu padalīties - kas būtu labāka izvēle - mobīla video gaisma vai mobīla zipspuldze (-es)?
paldies jau iepriekš!
Publicēts: 10.02.10 13:15
 citēt
labāka protams videogaisma - tik, pie ekvivalentas jaudas, desmit reizes dārgāka un trīsdesmit reizes smagāka
Publicēts: 10.02.10 13:19
 citēt
jensen:domāju, par iespējamo risinājumu āra sesijām - ne pārāk labos gaismas apstākļos.
varbūt kādam ir laba pieredze ar kuru varētu padalīties - kas būtu labāka izvēle - mobīla video gaisma vai mobīla zipspuldze (-es)?
paldies jau iepriekš!

Labak jau parastas Hot Shoe Zibspuldzes ar trigeriem. Portativak neka nau.
Publicēts: 10.02.10 13:38
 citēt
štukoju par šādu variantu - nav arī ne vella dārgi. diez tikai kā darbosies..
www.vertucatalog.lv...
Publicēts: 10.02.10 13:59
 citēt
jensen:štukoju par šādu variantu - nav arī ne vella dārgi. diez tikai kā darbosies..
http://www.vertucatalog.lv/vertu.php?lng=lv&productId=1137

Neštuko- noliec kaut ko mašīnas lukturu gaismā, tie ir tie paši 100W! Un paskaties, kā sanāk!
Publicēts: 10.02.10 14:03
 citēt
video gaisma ir daudz daudz labaaka par zipeni tieshi tumsaam un slikti apgaismotaam gaismaam. vieniigais karst un wb filtrus vajag no stikla (dargaaki)

iesaku shitos abus:

www.bhphotovideo.com...

www.bhphotovideo.com...
Publicēts: 10.02.10 14:07
 citēt
par tādu naudu (150 Ls) paņemt 5 lētās foto zipenes ar zibšņa palaidējiem var un uztaisīt pavisam smuku bildi. un jauda būs stipri virs 100W

nedārgs risinājums āram- akumulators+konvertors+studijas gaisma (vismaz 250 Ws), ja dienai, tad 400+Ws. tam visam vel zonķiki klāt kā lētais risinājums
Publicēts: 10.02.10 14:07
 citēt
nemam iret no mdfoto, ne tur karsa, ne ko. darbojas diennaktim no vietas ar isiem partraukumiem.
Publicēts: 10.02.10 14:29 labots
 citēt
pavisam kruta ir LED pastaaviigaas gaismas. un ar akjiishiem. un visiem pribambasiem.
Publicēts: 10.02.10 14:44
 citēt
Laciz:pavisam kruta ir LED pastaaviigaas gaismas. un ar akjiishiem. un visiem pribambasiem.

Normāla LED gaisma maksā 500.
Publicēts: 10.02.10 14:52
 citēt
Portreti:
Laciz:pavisam kruta ir LED pastaaviigaas gaismas. un ar akjiishiem. un visiem pribambasiem.

toties kruta. :D
Publicēts: 10.02.10 14:59
 citēt
Laciz:
Portreti:
toties kruta. :D

Žēl, ka pie mums to nevar patestēt- es varbūt arī gribētu...! Citādi lietoju 600 W fotohalogēnspuldzes, bet laukā to nav ērti darīt.
Publicēts: 10.02.10 15:06
 citēt
Labas LED gaismas ir gan vieglas, gan regulējamas, gan absolūti ne lētas...
Publicēts: 10.02.10 15:16
 citēt
Portreti:
Laciz:oties kruta. :D

Žēl, ka pie mums to nevar patestēt- es varbūt arī gribētu...! Citādi lietoju 600 W fotohalogēnspuldzes, bet laukā to nav ērti darīt.

kāpēc ta nevar - NA tak tirgo visu iespējamo

lapā gan šiem ielikti ir tikai trļivaļi gaismekļi, bet uz vietām ir paraugi superīgākām pastāvīgajām gaismām

www.na.lv...

tik pa 500 gan tur neko nevar dabūt
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):