forum.gif
Tamron priekšējais elements
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Tamron priekšējais elements
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 11.02.10 11:39
 citēt
Sveiki!

Pieļauju, ka šeit ir daudz Tamron, it sevišķi, 17-50 2,8 lietotāji. Kā jūs ārstējat "ļurīgo" priekšējo elementu? Esat mēģinājuši pievilkt skrūves(kā iesaka daudzos ārzemju forumos, kur gan arī tikpat daudzi izsaka bažas, ka tas atstāj ietekmi uz af precizitāti)?

Paldies!

P.S.

Lūdzu, iztiksim bez ietiekumiem kā "šo nogrūst kādam nabadziņam un vietā ņemt kādu Canon stiklu".
Publicēts: 11.02.10 11:43
 citēt
ir man Tamron 17-50mm f2,8. ar ļurīgo elementu vēl neesmu cīnījies, jo tas tik traki nemaz neļurinās, varbūt tāpēc, ka pārāk intensīvi to objektīvu nelietoju :big_smile:
Publicēts: 11.02.10 11:46
 citēt
Nedomāju, ka ļurīgums kaut ko būtiski maina attēla centrā asuma ziņā. Kas atiecas uz AF, tad tur Tamrons tāpat nav uz normālu darbību spējīgs!
Publicēts: 11.02.10 11:50 labots
 citēt
Ir man tamrons 17-50, nekas neļurkājas...:) Kas attiecas uz AF, tad nikonam tas piedzenas no skrūves, kuru darbina bodijs...:)
Publicēts: 11.02.10 13:28
 citēt
A kas bija domāts ar "ļurīgo priekšējo elementu"? Ārzemju forumos parasti tiek aprakstīts defekts, kad kustas priekšējā lēca. Tad gan noņem gredzenu un pievelk 3 skrūvītes. Ja domā tubusa kustīgumu, tad tas neietekmē ne AF ne arī ko citu. Un padomdevējus par Canona stikliem arī var pasūtīt... Man kustas tubusa posmi gan Tamponam, Tokinai, gan arī Canon 28-105/3,5-4,5. Ja grib lai nekustas, jāņem ekskavatora hidrocilindrs, tam nekas neļurkājas garantēti.:face-devil-grin:
Portreti: Kas atiecas uz AF, tad tur Tamrons tāpat nav uz normālu darbību spējīgs!

Pierādīsi arī?
Publicēts: 11.02.10 17:30
 citēt
Schneider: jāņem ekskavatora hidrocilindrs, tam nekas neļurkājas garantēti.:face-devil-grin:
:face-grin::face-grin:
Publicēts: 13.02.10 00:41
 citēt
Manam arī tas ļurceklis parādījās. Kā Schneiders rakstīja - noņem dekoratīvo plastmasas gredzentiņu un un prātīgi pievelc tās skrūvītes - būs kā jauns.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):