forum.gif
Twitteris; draugiem.lv sadaļa "lapas". UTML...
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Twitteris; draugiem.lv sadaļa "lapas". UTML...
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 11.02.10 12:33
 citēt
Skatos, visi aktīvākie baigi tamajās vietnēs diezgan izmisīgi par sevi atgādina pīārojās, reklamējas un tā...

Ir kāds pētījis atdevi no turienes? Nu, versus gūgle, piemēram...!?
Publicēts: 11.02.10 12:48
 citēt
Portreti:Skatos, visi aktīvākie baigi tamajās vietnēs diezgan izmisīgi par sevi atgādina pīārojās, reklamējas un tā...

Ir kāds pētījis atdevi no turienes? Nu, versus gūgle, piemēram...!?

Ko tu domā ar atdevi? No draugu rnā sadaļas var regulāri dabūt pārs desmitus tūkstošu apmeklējumu dienā. No Twiter stipri mazāk. Bet tas ir atkarīgs no satura. Visādā ziņā twitters parasti atnes amzāku apmeklējumu, bet draugus jau var salīdzināt ar google, bet tur, protams ir jāsaktās arī no satura, jo man ir lapas, kur no draugiem atnāk vairāk kā no google, ir lapas, kur no twitter atnāk vairāk kā no google.

Komercprojektu šāda veida statistiku nestāstīšu, bet par privātajām lapām varu pateikt. Pravātajām draugus neizmantoju. [url=www.agriskrusts.lv]www.agriskrusts.lv[/url] no twitera mēnesī atnāk tik pat daudz cik no google dienā, bet linkus uz turieni twiterī ielieku 1-2 reizes mēnesī. savukārt sportabildes.lv no twitera nāk stipri vairāk kā no google, jo tur katrs ieraksts tiek nopublicēts 2 twitera kontos.

Ja vienkārši iemetu bildi twitera plūsmā, tad var rēķināties ar kādiem 80-100 apmeklējumem. Uz lapām tik labi nav
Publicēts: 11.02.10 12:56
 citēt
Twitter vēl nav tik populārs LV un atdeves no tā pagaidām nekādas.
Ja iemet reklāmu draugiem.lv, tad stundas laikā apmeklējums +100, bet man domāt, ka no tā nav lielas jēgas, jo tauta tās reklāmas spaida vnk aiz nav ko darīt :D
Publicēts: 11.02.10 13:18
 citēt
Es runāju par šitādām: www.draugiem.lv...
Publicēts: 11.02.10 13:21
 citēt
Bet jebkurā gadījumā- cilvēkam jābūt INTERNETĀ SĒDĒTĀJAM, lai viņu šīs reklāmas aizķertu?

VAI NE??????

Normālos taču tās neskar?
Publicēts: 11.02.10 13:21
 citēt
Portreti:Es runāju par šitādām: [url=http://www.draugiem.lv/lapas/

lapām]http://www.draugiem.lv/lapas/

lapām[/url] kaut kāda minimāla jēga ir, bet to tik laiks rādīs kāda. prātīgāk ir savu uzturēt.
Publicēts: 11.02.10 13:31
 citēt
ArmandsK:...... stundas laikā apmeklējums +100, bet man domāt, ka no tā nav lielas jēgas, jo tauta tās reklāmas spaida vnk aiz nav ko darīt :D
piekrītu par visiem 100, man ir bijusi reklāma dažādās vietās. Uzliku skaitītāju un referus (lai redzu no kurienes atnāk pie manis) lieliem vilcieniem 30% one un, 40 draugiem un 30 viss pārējais. Atnākt jau viņi atnāk .... uuuunnn........................??? Vajadzētu uztaisīt tādu sistēmu vai aptauju, ka ieejot mājas lapā jāieklikšķina cik vecs/jauns esi. Domāju, ka 60 - 70 % auditorija varētu būt ap 13-20 gaiem, bet šamie jau ir nabagi :( no viņiem tolka maza.
Publicēts: 11.02.10 13:59
 citēt
Lutums:
ArmandsK:...... stundas laikā apmeklējums +100, bet man domāt, ka no tā nav lielas jēgas, jo tauta tās reklāmas spaida vnk aiz nav ko darīt :D
piekrītu par visiem 100, man ir bijusi reklāma dažādās vietās. Uzliku skaitītāju un referus (lai redzu no kurienes atnāk pie manis) lieliem vilcieniem 30% one un, 40 draugiem un 30 viss pārējais. Atnākt jau viņi atnāk .... uuuunnn........................??? Vajadzētu uztaisīt tādu sistēmu vai aptauju, ka ieejot mājas lapā jāieklikšķina cik vecs/jauns esi. Domāju, ka 60 - 70 % auditorija varētu būt ap 13-20 gaiem, bet šamie jau ir nabagi :( no viņiem tolka maza.

Viņi var ieteikt mammai :face-grin: Mammu es gribu,o mammu es gribu. es gribu,gribu gribu :haha:
Publicēts: 11.02.10 14:18
 citēt
Nu nevajag gan apgalvot ka naudas nav, tam ir vecāki domāti. Man kaut kad vasarā māsīca zvanīja, ka viņas draudzene gribot sabildēties. Pajautāju cik gadu un teicu, ka līdz 18 nebildēšu, likās jau ka atsējās, jo apskatot bildes nebija uzreiz skaidrs kādā vietā viņa iederētos. Bet nekā, meitene sagaidīja savus 18 un atkal plijās virsū. Pateicu palielu cenu un cerēju, ka būs miers. Ka tavu brīnumu, pēc pāris dienām raksta, ka esot gatava. Tad gan man sirdsapziņa nomocīja un teicu, ka ja jau viņa ir māsīcas draudzene, tad mazliet lētāk. Bet nu cena vienalga laba sanāca.
Kopš tā laika domas ir mainījušas par skolēniem un jauniešiem.

Tie kas paši pelna tad jau ir lielāki sīkstuļi, jo negribās savu naudiņu atdot, bet ja tā ir vecāku (turīgu) nauda, tad jau sīkums.
Publicēts: 11.02.10 15:11
 citēt
Andreass:Nu nevajag gan apgalvot ka naudas nav, tam ir vecāki domāti. Man kaut kad vasarā māsīca zvanīja, ka viņas draudzene gribot sabildēties. ...................
Man arī VIENA tāda bija ;)
Publicēts: 11.02.10 15:23 labots
 citēt
Man skola blakus majai , to ka kādai paliks 18 uzzinu pirmais domāju vēl pirms pārējiem klases biedriem:):) Pilnīg bez jābkādas reklāmas un zīmēšanās:):) Daža laba piesakās 2-3 gadi iepriekš UZ datumu "Pēc rītdienas" :):) Neskatoties ne uz kādām kržiēm un nabadzībām "Straumīte neizsīxst" :):)
Publicēts: 11.02.10 15:46
 citēt
Lunis- tur tev taisnība :D - man teiksim arī bariņš meiteņu gaida kad viņām beidzot paliks 18 lai nāktu pie manis kailas bildēties :)
Publicēts: 11.02.10 16:19
 citēt
google un sociaalie portaali/blogi ir divas dazhaadas auditorijas. pirma jau sen ir atiistiijusies un nes konkreetu augļus, otraa ir saakuma stadijaa augļu nešanas ziņā. labāk tomēr kaut ko darīt nekā neko nedarīt :)
Publicēts: 11.02.10 16:20
 citēt
Lunis:Man skola blakus majai , to ka kādai paliks 18 uzzinu pirmais domāju vēl pirms pārējiem klases biedriem:):) Pilnīg bez jābkādas reklāmas un zīmēšanās:):) Daža laba piesakās 2-3 gadi iepriekš UZ datumu "Pēc rītdienas" :):) Neskatoties ne uz kādām kržiēm un nabadzībām "Straumīte neizsīxst" :):)

perversi izklausās :face-grin:
Publicēts: 11.02.10 16:24
 citēt
Lunis:Man skola blakus majai... "Straumīte neizsīxst"...

Skaties, ka tik krāniņš nenodilst! :face-devil-grin:
Publicēts: 11.02.10 16:25
 citēt
andre:google un sociaalie portaali/blogi ir divas dazhaadas auditorijas. pirma jau sen ir atiistiijusies un nes konkreetu augļus, otraa ir saakuma stadijaa augļu nešanas ziņā. labāk tomēr kaut ko darīt nekā neko nedarīt :)

Nu, tu tā baigi konkrēti ar to ņemies, cik esmu novērojis- tad gribi teikt, ka pagaidām nav vērts tam laiku tērēt ar reālu atdevi?
Publicēts: 11.02.10 16:43
 citēt
andre:google un sociaalie portaali/blogi ir divas dazhaadas auditorijas. pirma jau sen ir atiistiijusies un nes konkreetu augļus, otraa ir saakuma stadijaa augļu nešanas ziņā. labāk tomēr kaut ko darīt nekā neko nedarīt :)

Andrej, ar ko atšķiras Pēteris, kurš apmeklē google no tā paša Pētera, kas iebridis draugos? Cilvēks visur ir viens un tas pats. Tie kas lieto draugus, gandrīz visi lieto google un otrādi. jautājums ir tikai par rīkiem, kā tu Pēteri uzrunā no google indeksa vai no draugu lapas.
Publicēts: 11.02.10 16:46
 citēt
Portreti:

Nu, tu tā baigi konkrēti ar to ņemies, cik esmu novērojis- tad gribi teikt, ka pagaidām nav vērts tam laiku tērēt ar reālu atdevi?

ja saksi veelaak atdeve nebuus. kaa piemeru varu mineet one.lv savu akkountu, kur draugu skaits 22t, dotajaa mirklii taadi limiti salikti ka nav iespeejams savaakt (loti daudz resursus jaateree saliidzinot ar vecajiem laikiem). tas pats ar visu paarejo. jo taalaak jo gruutaak attiistiiit pr tajaa virszienaa. daudz vairaak speeka un resursus buus jaateeree. es pat teiktu ja tagad nesaaksi veelaak nebuus jeeega, vai arii rezultaatu nepiecieshamo buus daudz gruutaak dabuut. tas pats ari pirmajaam web lapaam. kad fotograafu lapas bija 5 googles topaa iekluut vareeja neko nedarot. tagad katrs censonis dara visu iespeejamo lai tiktu vismaz pirmajaaa lapaa un nevar.
Publicēts: 11.02.10 16:48
 citēt
Izklausās loģiski! Ta jau tik jāslēdz iekšā!:)
Publicēts: 11.02.10 16:48
 citēt
ak34:

Andrej, ar ko atšķiras Pēteris, kurš apmeklē google no tā paša Pētera, kas iebridis draugos? Cilvēks visur ir viens un tas pats. Tie kas lieto draugus, gandrīz visi lieto google un otrādi. jautājums ir tikai par rīkiem, kā tu Pēteri uzrunā no google indeksa vai no draugu lapas.

ja tu draugos vai twitrii seko fotograafam pirmais pie kaa tu intereseesies par cenaam ir pie vina, un tikai peec tam iesi googlee. protams ne visos gadiijumos un ja fotografa autora darbi tevi uzrunaas.
Publicēts: 11.02.10 16:54
 citēt
Drīz draugos varēs nevien sabučoties, bet arī nokniebties par 0,49 LVL :D
Publicēts: 11.02.10 16:59
 citēt
andre:
ak34:

ja tu draugos vai twitrii seko fotograafam pirmais pie kaa tu intereseesies par cenaam ir pie vina, un tikai peec tam iesi googlee. protams ne visos gadiijumos un ja fotografa autora darbi tevi uzrunaas.

Nesaki vis - painteresēsies visur par cenām. vismaz prātīgs pircējs ;) un cilvēki seko daudziem fotogrāfiem
Publicēts: 11.02.10 17:04
 citēt
ak34:
andre:

Nesaki vis - painteresēsies visur par cenām. vismaz prātīgs pircējs ;) un cilvēki seko daudziem fotogrāfiem

"Sekot" nozīmē visu laiku sēdēt tajos portālos?
Publicēts: 11.02.10 17:11
 citēt
"sekot" pasasti nozīmē parasktīties uz jaunumiem no konkrētā cilvēka. lai to darītu visu laiku nav tur jāsēž
Publicēts: 11.02.10 17:18
 citēt
andre: ...kaa piemeru varu mineet one.lv savu akkountu, kur draugu skaits 22t...

Un es vel nesen nodomaju, kada sakara mana sieva tavos draugos :D
Publicēts: 11.02.10 17:19 labots
 citēt
ArmandsK:bet man domāt, ka no tā nav lielas jēgas, jo tauta tās reklāmas spaida vnk aiz nav ko darīt :D
man domāt 1-kāršie darbaļaudis gandrīz visu dara aiz nav ko darīt. :grimace:
Publicēts: 11.02.10 17:23
 citēt
Nu, paga- a jūs paši un jūsu draugi un kolēģi baigi seko visām tām lietām un vietām?
Publicēts: 11.02.10 20:17
 citēt
Gudris:
Portreti:Nu, paga- a jūs paši un jūsu draugi un kolēģi baigi seko visām tām lietām un vietām?
nē nē nē :D ...tikko runaju ar fotogrāfu ap 40...pirms 15-10 gadiem viņs bildēja klubam un visādiem citādiem žurnāliem...tagad viņš raudāja ka par viņu visi ir aizmirsuši un neko nevar nopelniit...tad nu es šīm pastāstīju par stokiem twiteriem hujitierm utt...džeks saprata ka jamaina radikālu domāšana un vecie laiki kad varēja sēdēt savā pagrabā un bildēt priekš žurnaliem un pelnīt ir beigušies :)

Šito jau esmu dzirdējis- vecie seno laiku populārie onkuļi ļoti pārdzīvojot, ka vairs nav klientu. Nemāk pārsoļot no filmas uz digitālo, fotošopu arī smadzene apgūt vairs nevelk. Savdabīgā veidā sūdzas internetā par tiem, kas māk un kam sanāk...
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):