forum.gif
Jebkura reklāma ir reklāma.
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / Jebkura reklāma ir reklāma.
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 11.02.10 21:17 labots
 citēt
Kādas ir jūsu domas šīs frāzes sakarībā?
Publicēts: 11.02.10 21:20
 citēt
pievienojos, jo zinu, kāda čerņa apzināti tiek taisīta reklāmas industrijā. Arī Latvijā. Un kādi tam visam ir rezultāti.
Publicēts: 11.02.10 21:22
 citēt
nu apgalvojams visai neapgāžams, bet var jau kāds arī to mēģināt..
Publicēts: 11.02.10 21:23
 citēt
pilnīga taisnība.

un ja esi iesaistīts kādā skandālā, tad tā ir vēl lielāka reklāma. Tikai skandālam vēlams būt neitrālam, vai tev pozitīvi vērstam.

Galvenais, lai nav negatīva reklāma, jo no tādas būs tomēr grūtāk pēc tam atkratīties.

Bet jo vairāk par kādu runā, jo labāk tā reklāma ir iedarbojusies. un ir vienalga kur runā, pie galda, uz poda, čatā vai citur. Galvenais lai runāt.
Publicēts: 11.02.10 21:23
 citēt
Manas domas šīs frāzes sakarībā ir tādas, ka Portretiem jebkura profilbildes parādīšanās forumā ir reklāma... un jebkura reklāma ir reklāma, kaut vai forumā
:D
Publicēts: 11.02.10 21:43
 citēt
Andreass: vai tev pozitīvi vērstam.

Kapēc tu tā domā?
Publicēts: 11.02.10 21:44
 citēt
viencmuzikanc:Manas domas šīs frāzes sakarībā ir tādas, ka Portretiem jebkura profilbildes parādīšanās forumā ir reklāma... un jebkura reklāma ir reklāma, kaut vai forumā

Te, lūk, mana profilbilde citā forumā: www.kitesurfing.lv...
Publicēts: 11.02.10 21:46
 citēt
Piekrītu :) Tiko patpirms pāris dienām mani nod.... FHM konkursā, kopš tā brīža ir pieteikušās uz sesiju 3 un vēlčupiņa ar gribētājām piedalīties da jebkādos projektos :) Jā, jebkura veida reklāma ir reklāma ;)
Publicēts: 11.02.10 21:48
 citēt
Jebkura reklāma ir reklāma.
Jebkura filma ir filma.
Jebkura dziesma ir dziesma...

Bet vispar jau reklamas pamatuzdevums ir piesaistit uzmanibu noteiktai precei/pakalpojumam. Reklamai nebuut nav jaabuut pozitivai.

Bet tu jau laikam biji domajis, vai negativa reklama var pozitivi ietekmet preces/pakalpojuma tirdzniecibu? Jaa var, bet ne vienmer.
Publicēts: 11.02.10 21:48
 citēt
Lutums:Piekrītu :) Tiko patpirms pāris dienām mani nod.... FHM konkursā, kopš tā brīža ir pieteikušās uz sesiju 3 un vēlčupiņa ar gribētājām piedalīties da jebkādos projektos :) Jā, jebkura veida reklāma ir reklāma ;)

Paņēmi priekšā jau arī kādu no viņām?
Publicēts: 11.02.10 21:50
 citēt
Jautājums radās politiskās ilgtermiņa reklāmas sakarībā.
Publicēts: 11.02.10 22:20
 citēt
Pēdējā laikā blogs vispār izskatās pēc viena (slikta) aktiera "teātra"....
Publicēts: 11.02.10 22:22
 citēt
Bizarre:Pēdējā laikā blogs vispār izskatās pēc viena (slikta) aktiera "teātra"....

kušu, kušu, var apvainoties un sadusmoties...
Publicēts: 11.02.10 22:45
 citēt
Bizarre:Pēdējā laikā blogs vispār izskatās pēc viena (slikta) aktiera "teātra"....
kameer jurchikam kaads neizrakstiis prostemol uno - labi nebuus. tikai prichom te reklaama?
Publicēts: 11.02.10 22:57
 citēt
Droperidol:

kušu, kušu, var apvainoties un sadusmoties...

da lai bižojas cik vien tīk!
baigā skāde! :D
Publicēts: 11.02.10 23:02
 citēt
Labi!
Publicēts: 11.02.10 23:04
 citēt
Nabadziņš!
Pažēlot?
Publicēts: 11.02.10 23:06
 citēt
Portreti:
viencmuzikanc:Manas domas šīs frāzes sakarībā ir tādas, ka Portretiem jebkura profilbildes parādīšanās forumā ir reklāma... un jebkura reklāma ir reklāma, kaut vai forumā

Te, lūk, mana profilbilde citā forumā: [url=http://www.kitesurfing.lv/profile.php?mode=viewprofile&u=470

Cik]http://www.kitesurfing.lv/profile.php?mode=viewprofile&u=470

Cik[/url] tu smukiņa!!!!....:))))
Publicēts: 11.02.10 23:10
 citēt
Vispār kāpēc vēl nav Portreti baneris te?
Publicēts: 11.02.10 23:23
 citēt
Bizarre:Vispār kāpēc vēl nav Portreti baneris te?

Šad tad ir bijis,
Publicēts: 11.02.10 23:24
 citēt
Bizarre:Nabadziņš!
Pažēlot?

No pride!:)
Publicēts: 12.02.10 09:19
 citēt

man isstās, ka aktieris tik vājš, ka iznākt uz skatuves nevar. tik balss no aizkulisēm "es esmu gudrākais, būs sekss, skatieties uz mani, es visu sabildēju un samērīju".

abet sanāk tikai Smaragda pilsētas burvis... kas urbinās pakaļā sev un mēģina arī citiem...
Publicēts: 12.02.10 09:49
 citēt
aljoshas nisha dailjdirshanaa nestaav tuksha
Publicēts: 12.02.10 10:25
 citēt
petersonsphoto:

man isstās, ka aktieris tik vājš, ka iznākt uz skatuves nevar. tik balss no aizkulisēm "es esmu gudrākais, būs sekss, skatieties uz mani, es visu sabildēju un samērīju".

abet sanāk tikai Smaragda pilsētas burvis... kas urbinās pakaļā sev un mēģina arī citiem...

Tā ir!
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):