Manas domas šīs frāzes sakarībā ir tādas, ka Portretiem jebkura profilbildes parādīšanās forumā ir reklāma... un jebkura reklāma ir reklāma, kaut vai forumā
viencmuzikanc:Manas domas šīs frāzes sakarībā ir tādas, ka Portretiem jebkura profilbildes parādīšanās forumā ir reklāma... un jebkura reklāma ir reklāma, kaut vai forumā
Piekrītu Tiko patpirms pāris dienām mani nod.... FHM konkursā, kopš tā brīža ir pieteikušās uz sesiju 3 un vēlčupiņa ar gribētājām piedalīties da jebkādos projektos Jā, jebkura veida reklāma ir reklāma
Lutums:Piekrītu Tiko patpirms pāris dienām mani nod.... FHM konkursā, kopš tā brīža ir pieteikušās uz sesiju 3 un vēlčupiņa ar gribētājām piedalīties da jebkādos projektos Jā, jebkura veida reklāma ir reklāma
viencmuzikanc:Manas domas šīs frāzes sakarībā ir tādas, ka Portretiem jebkura profilbildes parādīšanās forumā ir reklāma... un jebkura reklāma ir reklāma, kaut vai forumā
Te, lūk, mana profilbilde citā forumā: [url=http://www.kitesurfing.lv/profile.php?mode=viewprofile&u=470
Bizarre:Pēdējā laikā blogs vispār izskatās pēc viena (slikta) aktiera "teātra"....
man isstās, ka aktieris tik vājš, ka iznākt uz skatuves nevar. tik balss no aizkulisēm "es esmu gudrākais, būs sekss, skatieties uz mani, es visu sabildēju un samērīju".
abet sanāk tikai Smaragda pilsētas burvis... kas urbinās pakaļā sev un mēģina arī citiem...
Bizarre:Pēdējā laikā blogs vispār izskatās pēc viena (slikta) aktiera "teātra"....
man isstās, ka aktieris tik vājš, ka iznākt uz skatuves nevar. tik balss no aizkulisēm "es esmu gudrākais, būs sekss, skatieties uz mani, es visu sabildēju un samērīju".
abet sanāk tikai Smaragda pilsētas burvis... kas urbinās pakaļā sev un mēģina arī citiem...