forum.gif
jautājums par bilžu uzlabošanu.
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / jautājums par bilžu uzlabošanu.
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 12.02.10 09:49
 citēt
fotoskolā www.fotoblog.lv... tiek aprakstīta metode, kā photoshop CS3 versijā ar taustiņu kombināciju palīdzību attēlā iespējams veikt atlasi. vai arī CS4 versijā ir iespējama šāda veida atlase?
Publicēts: 12.02.10 12:27
 citēt
Jautāju vēlreiz - fotoskolā [url=www.fotoblog.lv...]www.fotoblog.lv...[/url] tiek aprakstīta metode, kā photoshop CS3 versijā ar taustiņu kombināciju palīdzību attēlā iespējams veikt atlasi. vai arī CS4 versijā ir iespējama šāda veida atlase?
Publicēts: 12.02.10 12:29 labots
 citēt
Autoskolā [url=www.fotomoto.lv...]www.fotomoto.lv...[/url] tiek aprakstīta metode, kā bedres versijā ar āmura un stellatslēgas kombināciju palīdzību benzīna dzinēja motociklā iespējams veikt svarīgāko detaļu atlasi. Vai arī šrota versijā ir iespējama šāda veida atlase?
Publicēts: 12.02.10 12:33
 citēt
SvilpisLupis:Autoskolā [url=www.fotomoto.lv...]www.fotomoto.lv...[/url] tiek aprakstīta metode, kā bedres versijā ar āmura un stellatslēgas kombināciju palīdzību benzīna dzinēja motociklā iespējams veikt svarīgāko detaļu atlasi. Vai arī šrota versijā ir iespējama šāda veida atlase?
Jautājums nav par auto, bet foto. Nejauc pī...du ar plaušām.
Publicēts: 12.02.10 12:44
 citēt
blac:
SvilpisLupis:Autoskolā [url=www.fotomoto.lv...]www.fotomoto.lv...[/url] tiek aprakstīta metode, kā bedres versijā ar āmura un stellatslēgas kombināciju palīdzību benzīna dzinēja motociklā iespējams veikt svarīgāko detaļu atlasi. Vai arī šrota versijā ir iespējama šāda veida atlase?
Jautājums nav par auto, bet foto. Nejauc pī...du ar plaušām.

Žurnālā Princese [url=www.sekss.lv...]www.sekss.lv... tiek aprakstīta metode, kā gultas versijā ar eļļas un uzspiedienu kombināciju palīdzību sievietei iespējams veikt svarīgāko detaļu masāžu. Vai arī palodzes versijā ir iespējama šāda veida masāža?
Publicēts: 12.02.10 13:30
 citēt
blac:Jautāju vēlreiz - fotoskolā [url=www.fotoblog.lv...]www.fotoblog.lv...[/url]

Jautāju pēdējo reizi... vai arī būs kā vakar - iešu gulēt neuzzinājis. :face-devil-grin:
Publicēts: 12.02.10 13:32
 citēt
jus te varat dirsties vai nedirsties bet fakc kā tāds, ka gan tajā skolā gan citos šota tutoriāļos šī taustiņu kombinācija ir bieži pieminēta bet man uz mac viņa nestrādā un nav izdevies noskaidrot kapēc, bija pat pamācība kā mac datoriem no šīs kombinācijas noņem citu hotkey kombināciju, arī to izdarīju bet tāpat ņefuričit. :face-crying:
Publicēts: 12.02.10 13:36 labots
 citēt
kasparsf:jus te varat dirsties vai nedirsties bet fakc kā tāds, ka gan tajā skolā gan citos šota tutoriāļos šī taustiņu kombinācija ir bieži pieminēta bet man uz mac viņa nestrādā un nav izdevies noskaidrot kapēc, bija pat pamācība kā mac datoriem no šīs kombinācijas noņem citu hotkey kombināciju, arī to izdarīju bet tāpat ņefuričit. :face-crying:

Man viena videopamācība kur saka arī mac taustiņu kombinācijas.
Publicēts: 12.02.10 13:39
 citēt
kasparsf:jus te varat dirsties vai nedirsties bet fakc kā tāds, ka gan tajā skolā gan citos šota tutoriāļos šī taustiņu kombinācija ir bieži pieminēta bet man uz mac viņa nestrādā un nav izdevies noskaidrot kapēc, bija pat pamācība kā mac datoriem no šīs kombinācijas noņem citu hotkey kombināciju, arī to izdarīju bet tāpat ņefuričit. :face-crying:

Mac jau kopš laika gala nav bijis domāts normālai strādāšanai. Neba velti pelei tikai viens taustiņš. :face-devil-grin:
Publicēts: 12.02.10 13:48
 citēt
www.fotoblog.lv... atbildi meklē komentos.
Publicēts: 12.02.10 13:57
 citēt
Antuuns:

Mac jau kopš laika gala nav bijis domāts normālai strādāšanai. Neba velti pelei tikai viens taustiņš. :face-devil-grin:

atpaliec no dzīves vecīt! :face-devil-grin:
Publicēts: 12.02.10 13:59
 citēt
kasparsf:atpaliec no dzīves vecīt! :face-devil-grin:

I nerunā! Kopš 1996.gada bēgu no makiem kā portreti no peizāžām. :face-devil-grin:
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):