martins_goncars:par pasuti.lv, kaads kko no vinjiem ir kko kaadreiz suutiijis un, svariigaakais, ko dabujis? man parasti atnaak 1a atbilde-prece nav pieejama
skaidrot neņemos, bet par 12Ls gabālā........................................ pašam ir divi HOYA CPL maksā ~ 50ls katrs, pirku Latvijas interneta veikalos, ~ pirms diviem gadiem
Man būtu grūti apskaidrot, esmu bijis iepircis lēto no ebay kaut kur ap 4ls ar visu sūtīšanu un biju dabūjis palietot B&W. Sitiet nost, bet nepamanīju šķirbu. Jā protams tam lētajam ir brīdis kad krāsas saiet galīgās auzās, bet to tak var redzēt. Domāju, ka starp kādu Hoya un B&W nevajadzētu būt starpībai.
vienīgais man tas lētais ātri saskrāpējās. Ir man pārītīs Hoya UV filtru un tie neskrāpējas pagaidām. Lētie gan skrāpējas. Bet nu viņi maksā tik lēti, ka nomainot 4 atpelnās viena Hoya, par B&W nerunāsim, tur cenas iespaidīgas.
man pasham kkad agraag bij Hoya PRO 1 Digital un VISICO kkas tur nu tad Hoya bij mieriigaaks bet tas VISICO baigi kraasass piekrashnjoja un taisiija zvaigzniites no iesleegtaam auto lampaam. ar reflekcijaam abi itkaa tika galaa.
Vienu brīdi izmantoju 77mm krievulaiku PL filtru, šams ar jauki zaļu nokrāsu bija, kuru pat īsti uz bildēm nemanija. Pēc neliela kritiena filtrs sadalījās 2ās stikla plāksnēs starp kuriem bija PL plēvīte .
Vienu filtru (Marumi DHG Circular PLD - 77mm) bija doma pārdot, tikai neesmu izdomājis vēl cenu. Biju pircis par 47 Ls. Laptops jau ir nolaidis līdz 41 Ls. Kādi 3 mēneši bija lietots, bet esmu pārdevis savu 77mm objektīvu un filtrs ir palicis.
Vaards: Tu labāk paskaties vai tie trigeri (visi!) šancē ar Nikonu kā pienākas. Sinhronizējas uz tiem 1/250. Pamožās u.t.t. ;-)
O.k., pačekošu. Tuvākās dienās iegriezīšos studijā (kam arī man viņi primāri vajadzīgi), apskatīšos, kā viņi draudzējas ar studijas zibspuldzēm. Ja kaut kas nedarbosies, kā nākas, Tu jau paņemsi atpakaļ, vai ne?
Vaards: Tu labāk paskaties vai tie trigeri (visi!) šancē ar Nikonu kā pienākas. Sinhronizējas uz tiem 1/250. Pamožās u.t.t. ;-)
O.k., pačekošu. Tuvākās dienās iegriezīšos studijā (kam arī man viņi primāri vajadzīgi), apskatīšos, kā viņi draudzējas ar studijas zibspuldzēm. Ja kaut kas nedarbosies, kā nākas, Tu jau paņemsi atpakaļ, vai ne?
nē, nē, bez dalīšanas sastāvdaļās un tuvākās nedēļas laikā (dienu pēc tam, kad būšu ar viņu pabijis studijā. bija domāts vakar tur pabūt, bet nesanāca... ). bet tas tikai gadījumā, ja atklāsies kāda problēma, pagaidām izskatās, ka nekādām problēmām nevajadzētu būt.