forum.gif
Fotogrāfa asistents
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / Fotogrāfa asistents
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 12.02.10 14:21 labots
 citēt
Kādam nevajag mani par fotogrāfa asistentu :)?
Publicēts: 12.02.10 14:31
 citēt
es ar labprāt pieteiktos uz asistentiem. Samaksu neprasīšu, vēlāk nevienam neko nestāstīšu, uz seksu ar modeli nepretendēšu.
Publicēts: 12.02.10 14:33
 citēt
Andreass: uz seksu ar modeli nepretendēšu

za to redzēsi, kā pareizi jādara :D :D :D
Publicēts: 12.02.10 14:34
 citēt
Andreass:es ar labprāt pieteiktos uz asistentiem. Samaksu neprasīšu, vēlāk nevienam neko nestāstīšu, uz seksu ar modeli nepretendēšu.

bet pretendē uz seksi ar fotogrāfu?? :face-grin:
 citēt
Andreass:es ar labprāt pieteiktos uz asistentiem. Samaksu neprasīšu, vēlāk nevienam neko nestāstīšu, uz seksu ar modeli nepretendēšu.

es arī, ar identiskiem noteikumiem, atskaitot pēdējo. :face-devil-grin:
 citēt
Gudris:ja pa velti tad citreiz vaig kaadu kas patur gaisminjas utt ;)

tu domaji sveciti? :D
Publicēts: 12.02.10 14:46
 citēt
zazis:

bet pretendē uz seksi ar fotogrāfu?? :face-grin:

Kārumnieks :D
Publicēts: 12.02.10 14:50
 citēt
Ja rakstītu "Vēlos būt/kļūt par fotogrāfa asistentu", norādot pieejamo laika posmu un vietu, lietas uzreiz izskatītos savādāk. Nestāstiet sludinājumos to, ko jūs negribat vai citi nevēlas! :)
Publicēts: 12.02.10 14:56
 citēt
Kaa man reiz teica viens profesionaals fotograafs ar iniciaaljiem OZ, tad asistentam jaabuut taadam, kas var stiept visus samgumus un maak fotografeet ne sliktaak par vinju pashu. maajiens skaidrs.
Publicēts: 12.02.10 15:01
 citēt
Gudris:asistents vairak aktuaals vasaraa kad aaraa bildee...studijaa iisti nav ko asisteet :)

zināma lieta. man vakar viens tirliņš studijā reāli kretinēja ar stulbiem padomiem un kaut vai vienkārši stāvēšanu tur, kur nevajag. :) bet citreiz atkal ir ok., ka ir vēl kāds, piem., ar Lutumu vienmēr bijis o.k., gan viņam asistējot, gan saņemot asistenci no viņa. nekādu problēmu. viss atkarīgs no konkrētā eksemplāra.
Publicēts: 12.02.10 16:10
 citēt
Kā var aizdomāties līdz tādai perversībai kā seksam ar fotogrāfu? Tur dotībām ir jābūt!!!

SvilpisLupis, varu jebkuru brīvdienu vai svētku dienu. Darbdienās līdz 8.00 (ja tuvāk rīgais tad līdz 8.30) un pēc 18.20.
Ja labs fotogrāfs, tad esmu gatavs par simbolisku atlīdzību vai bez( jāskatās pēc pasākuma) aiztransportēt uz pasākumu un mājās.
Nepīpēju. Alkoholu lietoju reti, bet daudz. Kautīgu ieradumu nav.
Publicēts: 12.02.10 18:09
 citēt
Andreass:Kā var aizdomāties līdz tādai perversībai kā seksam ar fotogrāfu? Tur dotībām ir jābūt!!!

Fotogrāfi reizēm mēdz būt sievietes :face-wink:
Publicēts: 12.02.10 18:27
 citēt
Andreass:Kā var aizdomāties līdz tādai perversībai kā seksam ar fotogrāfu?
pa, pa pa - here we stop. katoļu mācītājiem celibāts (kas gan dažam netraucē izpederēt 1/2 baznīcas zēnu kora), pareizticīgajiem mācītājiem laulība atļauta līdz inaugurācijai, luterāņu mācītājiem atļauta - a fotogrāfiem nekāda seksa? :face-sad: ņe položeno? :face-crying:
Publicēts: 13.02.10 17:42
 citēt
haralds:
Andreass:Kā var aizdomāties līdz tādai perversībai kā seksam ar fotogrāfu?
pa, pa pa - here we stop. katoļu mācītājiem celibāts (kas gan dažam netraucē izpederēt 1/2 baznīcas zēnu kora), pareizticīgajiem mācītājiem laulība atļauta līdz inaugurācijai, luterāņu mācītājiem atļauta - a fotogrāfiem nekāda seksa? :face-sad: ņe položeno? :face-crying:

Nu vispār jā..ar domām par seksu, Tu, esot fotogrāfs, aizvaino sievietes, tik daudz es no Normunda/svilpjalupja esmu sapratis:)
Publicēts: 13.02.10 17:46
 citēt
+ imgofoto par to, ka ja tu uzaicini modeli uz fotosesiju, bet apakšā ir domas par ko vairāk, tad tas jau ir netīri un slikti.
Publicēts: 13.02.10 18:18
 citēt
Andreass:+ imgofoto par to, ka ja tu uzaicini modeli uz fotosesiju, bet apakšā ir domas par ko vairāk, tad tas jau ir netīri un slikti.

+++++
Publicēts: 13.02.10 19:38
 citēt
Brīnos, ka te dažiem jauniem puikām laikam problēmas ar varēšanu, ja fotosesijas tik ar seksu saista. Vai tad savādāk nesanāk??....:))))
Publicēts: 13.02.10 19:46
 citēt
Friidis:Brīnos, ka te dažiem jauniem puikām laikam problēmas ar varēšanu, ja fotosesijas tik ar seksu saista. Vai tad savādāk nesanāk??....:))))

Они не знают истины. Что с опытом, фотографа возбуждают только объективы и другая фото техника!
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):