Ja rakstītu "Vēlos būt/kļūt par fotogrāfa asistentu", norādot pieejamo laika posmu un vietu, lietas uzreiz izskatītos savādāk. Nestāstiet sludinājumos to, ko jūs negribat vai citi nevēlas!
Kaa man reiz teica viens profesionaals fotograafs ar iniciaaljiem OZ, tad asistentam jaabuut taadam, kas var stiept visus samgumus un maak fotografeet ne sliktaak par vinju pashu. maajiens skaidrs.
Gudris:asistents vairak aktuaals vasaraa kad aaraa bildee...studijaa iisti nav ko asisteet
zināma lieta. man vakar viens tirliņš studijā reāli kretinēja ar stulbiem padomiem un kaut vai vienkārši stāvēšanu tur, kur nevajag. bet citreiz atkal ir ok., ka ir vēl kāds, piem., ar Lutumu vienmēr bijis o.k., gan viņam asistējot, gan saņemot asistenci no viņa. nekādu problēmu. viss atkarīgs no konkrētā eksemplāra.
Kā var aizdomāties līdz tādai perversībai kā seksam ar fotogrāfu? Tur dotībām ir jābūt!!!
SvilpisLupis, varu jebkuru brīvdienu vai svētku dienu. Darbdienās līdz 8.00 (ja tuvāk rīgais tad līdz 8.30) un pēc 18.20. Ja labs fotogrāfs, tad esmu gatavs par simbolisku atlīdzību vai bez( jāskatās pēc pasākuma) aiztransportēt uz pasākumu un mājās. Nepīpēju. Alkoholu lietoju reti, bet daudz. Kautīgu ieradumu nav.
Andreass:Kā var aizdomāties līdz tādai perversībai kā seksam ar fotogrāfu?
pa, pa pa - here we stop. katoļu mācītājiem celibāts (kas gan dažam netraucē izpederēt 1/2 baznīcas zēnu kora), pareizticīgajiem mācītājiem laulība atļauta līdz inaugurācijai, luterāņu mācītājiem atļauta - a fotogrāfiem nekāda seksa? ņe položeno?
Andreass:Kā var aizdomāties līdz tādai perversībai kā seksam ar fotogrāfu?
pa, pa pa - here we stop. katoļu mācītājiem celibāts (kas gan dažam netraucē izpederēt 1/2 baznīcas zēnu kora), pareizticīgajiem mācītājiem laulība atļauta līdz inaugurācijai, luterāņu mācītājiem atļauta - a fotogrāfiem nekāda seksa? ņe položeno?
Nu vispār jā..ar domām par seksu, Tu, esot fotogrāfs, aizvaino sievietes, tik daudz es no Normunda/svilpjalupja esmu sapratis