Choms precaas 3.juulijaa, Ceesiis ja pareizi atceros, un tad nu intereseejas par fotograafu, uz pirmo dienu ~ 8h. Tad nu domaaju varbuut varat posteet savus portfolio tie, kas buutu gatavi uznjemties bildeet (iesaaceeji/ pabildeet griboshos luudzu netrauceet), lai var apskatiit bildes, utt. Domaaju, ka tiks arii nodroshinaats eediens, ja vaig transports, mok vel kas, nezinu kaada tur sisteema. Atliidziiba, nez, cik iemineejaas + - 350ls buutu gatavs dot, mok vairaak.
ugisio2:uhh...Ceesu puse, tas mans gals. Es labpraat buutu ar mieru iemuzhinaat kaazas un tocna sanaaktu daudz leetaak par 350 www.ugisiofoto.lv
Nepretendēju...
Bet nu pirmajā teikumā sviest cenu nost...kas tā tāda par jaunmodīgu mārketinga tendenci? Parasti cenas nometēji tikai nosit cenu, bet pie bildēšanas tiek VIENĪGI TAS, KURA BILDES KLENTAM PATĪK, nometējs vienīgi tiek izmantots kā arguments cenas nolaišanai... tātad pats netiekot pie bildēšanas, tikai citiem samazina ienākumus...
Tas tā...nekā personīga, tikai pārdomas par ekonomiku un dzīvi vispār...
Bet nu pirmajā teikumā sviest cenu nost...kas tā tāda par jaunmodīgu mārketinga tendenci? Parasti cenas nometēji tikai nosit cenu, bet pie bildēšanas tiek VIENĪGI TAS, KURA BILDES KLENTAM PATĪK, nometējs vienīgi tiek izmantots kā arguments cenas nolaišanai... tātad pats netiekot pie bildēšanas, tikai citiem samazina ienākumus...
"Bože moj, nu ko var būt viens cilvēks tik materiaļno ozabočennijs... Tev mamma bērnībā kabatas naudu nedeva, kad pieķēra ar viņas maciņu spēlējamies, vai?"
blackcode:...tas juutuubaa gan ojopcik kaa issstaas..D
Nesaprotu šitos cilvēkus, kuri saliek vertikālās bildes 16:9 slaidšovā...un vēl jutūbes izmērā un neveiklā kompresijā! Tjipa ar cerību, ka mūzika glābs situāciju, bet vairumam jau nemaz skaļruņi nav ieslēgti, kuri meklē FOTOGRĀFIJAS.
Izslēdz skaļruņus un paskaties kā izskatās bez mūzikas!
"Bože moj, nu ko var būt viens cilvēks tik materiaļno ozabočennijs... Tev mamma bērnībā kabatas naudu nedeva, kad pieķēra ar viņas maciņu spēlējamies, vai?"
man gan liekas tad kad jaunoe saplaanos visu liidz galam fotograafam paliks knapi ja 200... aarpus riidzinieki 90% gaiijumu nem "aarpus riidziniekus" fotograafus, jo tur taa cena pavisam cita kaa riigaa.
Apsmējos Divaini ka neviens necenšās "Treniņa nolūkos" uzbildēt pa brīvu un est ar varēs nedot kā te darži bezdarbnieki mēģina ielist PX ko bildē kāzas beres kristības finišā tāpat "Komplekts" klientam jādod "Apdrukāts DVD kurā apstrādātas bildes + slaidšovs DVD un Kompi skatāms " Kāzām normali ja vēl dažās bildes izdrukātas LIELAS minimāli A4 vāciņos , pavisma kruta ja vēl komplektā jau gatava "Foto grāmata" nezinu kā vetējējais "galdnieku @ celtnieku bezdarbnieku serviss" piedāvā bet nu kad es pirms kādiem gadiem beidzu kāzas bildēt tad mēs tā piedāvājām "Komplektus" mož taga gājis uz leju kas , izgāž no kartes un KRUTA , nemāku teikt
Ir atbilstoši printeri (man, piemēram ir Canon IP4200) un speciālas "printable" matricas. Ir vēl rakstītāji ar speciālām tehnoloģijām (tjipa "lightscribe") utml, bet ar tām var tikai grafiku "iecept" .