forum.gif
Nopirkšu monopodu !
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Nopirkšu monopodu !
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 13.02.10 15:32
 citēt
Man ir viens lieks, brauc pakaļ!
Publicēts: 13.02.10 15:43
 citēt
Gudris:
Portreti:Man ir viens lieks, brauc pakaļ!
nopietni ? un strādā arī ? :face-grin: uzraksti modeli..apskatīšos cik taads veikalā maksā lai neapčkarē mani :what:

Modeli nezinu no galvas, man viņš studijā stāv, tur tagad cilvēki, negribas traucēt pa tukšo.

Nu, kaut kāds ķīniešu! Visi viņi vienādi! Ap 170-180 augstumā.
Publicēts: 14.02.10 00:51
 citēt
tev jau saads ideaalais modelis

i2.2photo.ru...
Publicēts: 14.02.10 08:32
 citēt
Maris:tev jau saads ideaalais modelis

[url=http://i2.2photo.ru/medium/3/w/260355.jpg

Tas]http://i2.2photo.ru/medium/3/w/260355.jpg

Tas[/url] jau duopods...:)))
Publicēts: 14.02.10 09:36
 citēt
Man ar ir viens mazlietots, virtuvē stāv, noskrūvēšu nost slotu un vari ņemt...
Publicēts: 15.02.10 10:32
 citēt
Gudris:
Gudris:modeli nosauksi šodien vai nē :what:

Walimex 177.
Publicēts: 15.02.10 11:53
 citēt
Gudris:www.youtube.com... shitaa reguleejaams vinsh ir vai tikai 4 poziicijas ? :what:

monopodus pārsvarā tirgo bez galvām
Publicēts: 15.02.10 12:04
 citēt
Gudris:www.youtube.com... shitaa reguleejaams vinsh ir vai tikai 4 poziicijas ? :what:

tas kjinietis/korejietis/japaanis :D ieks RELATED video kapaa zveeraa :D
Publicēts: 15.02.10 12:05
 citēt

bieži monopodus arī lieto bez galvas. uzskrūvē tam virsū objektīvu vai kameru un miers. ja gribas galvu, tad tam der jebkura daudz maz ciešama lodes galva.

Vienīgi nesaprotu kāpēc tos mēģina lietot ar mazajām kamerām vai īsiem objektīviem. Pirms stabilizācijas ieviešanas tur vēl bija kaut kāda jēga, bet tagad - nezinu. Tur kur mazajām vajag stabililu platformu ir jālieto statīvs, jo maonopods palīdz mazāk kā stabilizācija.

Monopodu lietoju tikai garajiem objektīviem, kurus nevar noturēt rokās pietiekami ilgu laiku un kur nevar paņemt līdzi statīvu. Visur citur - vai nu no rokas vai statīva
Publicēts: 15.02.10 13:53
 citēt
varu pārdot portatīvo www.fotoblog.lv... , kabatas varianta, aprīkots ar spīlēm, korķu viļķi, nokomplektēts ar galvu.....:bad_smile:
Publicēts: 15.02.10 13:55
 citēt
Gudris:a ja ir stabilizācija plus monopods sanāk pavisam labi :face-glasses:
diez vai izgatavotājfirma rekomendē lietot ieslēgtu stabilizāciju, atbalsta variantā.... dažos gadījumos tā pat var atslēgties....
Publicēts: 15.02.10 14:20
 citēt
Gudris:a ja ir stabilizācija plus monopods sanāk pavisam labi :face-glasses:

tādās reizēs statīvs jālieto. Turklāt slikts atbalsts var ieviest papildus neasumu.
Publicēts: 15.02.10 14:38
 citēt
Gudris:
ak34:

tādās reizēs statīvs jālieto. Turklāt slikts atbalsts var ieviest papildus neasumu.
statīvi var izmantot ainavas bildējot...bet modeļu sesijas ir diezgan dinamiskas....visu laiku jamaina augstums sliipums utt. ...statīvs galiigi neder :amazing:

Man nez kāpēc likās, ka statīvs diezgan labi var noderēt arī modeles bildējot. Visādā ziņā, ja bildē ar kameru kurai daudz pixeļu vai vidējo formātu, tad asām bildēm statīvs ir bligāts. Vai arī esmu pavisam vecmodīgs un tagad moderni visu no rokas bliezt?
Publicēts: 15.02.10 15:24
 citēt
Te var dabūt jaunu aptuveni pa 20 Ls:
cgi.ebay.com...
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):