forum.gif
Objektīva izvēle-pēc kā?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Objektīva izvēle-pēc kā?
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 29.01.07 21:59
 citēt
Taisos no prieka lēkt- pirkt Canon Eos 400D, taču lasot atsauksmes par KIT un ņemot vērā to,ka nopērkot šo, kādu laiciņu neko jaunu nepirkšu, izlēmu ņemt tikai body un kādu objektīvu no lētā gala atsevišķi.
Es tik mācos,tādēļ lūdzu pēc padoma-kas man kā piekasīgu iesācēju apmierinātu? Galvenokārt bildēju tikai cilvēkus,visbiežāk-tur ārā :)
kādiem parametriem man jāpievēršs uzmanība? ir doma par kādu 50mm, taču vai nebūs tomēr par mazu tas skata loks?

Pateicos!
Publicēts: 29.01.07 22:08
 citēt
Izshkjirshana, gaismasspeeja, labiericiibas, cena, fokusa attaalums /no liidz zoom gadiijumaa/, kontrastu frekvencju kurvas - tas praksee taisa vai panes pretgaismu, netaisot zakjiishus paarlieku. Izmeeri, svars.
Publicēts: 29.01.07 22:14
 citēt
Lai arī kāds nebūtu KIT mēsls, sākumam neko labāku nevajag ;)
Publicēts: 29.01.07 22:16
 citēt
cilvēkiem nebūs par šauru

telpās cilvēku visā augumā varēsi bildēt no 4-5 metri - blokmājās nesanāks :)

portretiem, ielai, dabai derēs, bet canonam 1,8/50mm beediigs a 1,4/50mm daargaaks par kitu

1,4/50mm objektiivam bilde un iespējas shvakaa gaismaa daudz labākas kā 2,8/24-70, bet zuumosi ar kaajaam un buus leerums vietas kur nebuus kur atkaapties

manupraat briinishkjiiga saakuma izveele - leetaakais no lieliskajiem stikliem vai universaals meesls

nevareesi tu daudzko, bet to ko vareesi tas buus teicams

starpiibu iespējās skaties šeit:

www.fotoblog.lv...
Publicēts: 29.01.07 22:35
 citēt
Pag, tad kuru īsti iesaki?

Kas ar Canon EF 50 MM F1.8 II ?
Publicēts: 29.01.07 23:42
 citēt
paskaties kaadu Tamron 28-80 f4.5-5.6 manupraat saakumam varetu but labs, un jebkas skiet ir labaaks par kit! :D tagad pats par to paarliecinos! ;)
Publicēts: 30.01.07 10:41
 citēt
jolki palki, paskaties tos gaismasspejas ciparus stikliem <300, un shermulji par kauliem skrien... 4.5... ja apmaksies diena, tad jau pat parkaa nebuus ko dariit... :(
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):