forum.gif
Kur Rīgā iesien darbus?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Kur Rīgā iesien darbus?
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 14.02.10 00:33
 citēt
Nēmot vērā, ka interneta dzīlēs iespējams atrast daudz labu grāmatu, bet sēžot pie monitora neesmu spējīgs tās izlasīt, esmu nolēmis vismaz daļu pārvērst taustāmā formātā. Tātad rodas jautājums Kur Rīgā par saprātīgu cenu pieņemamā kvalitātē iesien darbus?:face-smile:
Publicēts: 14.02.10 11:18
 citēt
Iesiešanas veidi ir daudzi in dažādi: ar spirāli, līmi, skavu utt. Nezinu, kādu Tu gribi. Tā vispārīgi var aiziet uz Kopiju Ģenerāli Blaumaņa ielā starp KrišBarona un Tērbatas. Kaut ko iesien arī Merķeļa drukas darbnīcā Latviešu Biedrības nama pagrabā (ieeja no ielas), vēl var paskatīt Inženieru un Raiņa bulvāra stūrī - mazās trepītes uz augšu. Bet vēl var piezvanīt uz 1188 ;)
Publicēts: 14.02.10 12:32
 citēt
Eidzii:Nēmot vērā, ka interneta dzīlēs iespējams atrast daudz labu grāmatu, bet sēžot pie monitora neesmu spējīgs tās izlasīt, esmu nolēmis vismaz daļu pārvērst taustāmā formātā. Tātad rodas jautājums Kur Rīgā par saprātīgu cenu pieņemamā kvalitātē iesien darbus?:face-smile:

Domāju, ka kopējās "saprātīgās" grāmatas izmaksas pārsniegs šīs gāmatas cenu grāmatnīcā vai ineta veikalā.:face-grin:
Publicēts: 14.02.10 22:00
 citēt
Elmarss parādi man vietu kur var nopirkt Latvijas brīvvalsts laika grāmatas! Jā, ja meklē antikvariatos var atrast, bet cena nav no mazākajām.
Publicēts: 15.02.10 00:55
 citēt
leetaakaa un sameeraa kvalitatiiva sietuve ir Kjiipsaalaa ... RTU bilbioteekas maajaa (blakus kjiimijas fakultatei) Es izmantoju tikai sho ... ja vajaga exkluziivu iesieshanu - griezies pie manis .. bet tas nav leeti ;-))))
Publicēts: 15.02.10 15:45
 citēt
Muitas ielā ir tipogrāfija ,,Petrovskis un partneri'' - tur kādreiz daudz ko iesēju laigan neesmu kādus gadus 5 tur tagad bijis. Otra vieta ir Āgenskalnā, Mārupes ielā ..... , nummuru nezinu , Braucot no Liepājas ielas puses uz tirgu ..... labajā pusē sētas mājā ir!
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):