Portreti:Nu jau tu Kleina & Co balsī ierunājies! Fotocentieni ir tautiska, nevis elitāra lieta, atbalstāmi!
vaitad psihoterapeitu/amatieru centieni nevar buut tautiski? vot redzu ar sirds siltumu vis bumbaas ar bildem smagi mazaak - tad nu meginu palidzet izveleties vadliniju
Par Zilākalna Martu esi dzirdējis? Manuprāt viņa nebija nekāds docents...tātad atbilde- jā, var, un ir daudz tādu cilvēku, kuri nodarbojas ar to "tautiski"!
jau no pašiem fotogrāfijas sākumiem ir bijuši fotogrāfi, kas labi māk fotogrāfēt, kā arī tādi, kas nemāk fotogrāfēt, bet toties māk labi sevi pārdot...
Sliktiem fotogrāfiem bieži novērojams paškritikas trūkums, vēl vairāk viņi neieklausās arī citu izteiktajā kritikā...
Portreti:Iekomentēju vienai meitenei draugos linku uz kadra veidošanas pamatiem (kadrējums tiešām bija HELP!), un redz, kādu vēstuli saņēmu kā atbildi:
.... bet tev ir šausmīgi nesmuks un mazliet resnīgs vēders, tuklas rokas un iesaku apmeklēt sporta zāli, savādāk uz vecumu var būt problēmas ar asinsvadiem un potenci > Ar cienu
Izskatās, ka vājā vieta aizskarta ja jau te postojies. Būtu labāk paklausījis un gājis uz zāli
rupucis:[ Izskatās, ka vājā vieta aizskarta ja jau te postojies. Būtu labāk paklausījis un gājis uz zāli
Nu, pareizi izskatās. Šodien vairs neēdu, cerībā, ka tuklie pirksti paliks plānāki...un zini ko...ja nepaliks- noindēšos vai kā citādi padarīšu sev galu, droši vien! Nu, vai kā minimums- slīkšu alkohola atkarībā no pārdzīvojumiem.
Redz, ko viena ļauna tante var nodarīt manai maigajai dvēselei...!!! A tu tik vēl pasmejies...! Tev arī nerūp cilvēku mīļums...mīļi apskāvieni...mīļums fotogrāfijās...JĀ, TĀDS ES ESMU!!!
par bildeem neko neteikshu. neba es baisais spechuks. bet profesionaalais kretiinisms gan nomoka - tak tajaa lapaa vismaz gramatiku vareeja paluugt kaadam salabot... izskataas, ka komati likti peec principa "uz katriem 5 vaardiem 1 komats"...
Atzīstas godīgi- kurš ierakstīja sliktu komentāru meitenes mājaslapā, kuru viņai esot nācies izdzēst!!!??? Šamā raksta man atkal, domājot, ka es autors, atriebjos un tā...
Portreti:Atzīstas godīgi- kurš ierakstīja sliktu komentāru meitenes mājaslapā, kuru viņai esot nācies izdzēst!!!??? Šamā raksta man atkal, domājot, ka es autors, atriebjos un tā...
Komentārs esot bijis ar manu parakstu- ta jau skaidrs- Norča atkal uzdarbojas!