forum.gif
meklēju kolēģi
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / meklēju kolēģi
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 14.02.10 13:39
 citēt
Meklēju kolēģi(meiteni, sievieti) ar ko kopā strādāt un dalīt studijas telpas. Man ir visa vajadzīgā studijas tehnika, meklēju telpas. Jā Tev ir telpas vai arī tevi interesē tādas atrast un dalīt uz pusēm atsaucies!!!
Publicēts: 14.02.10 13:41
 citēt
paskatījos profilu... Sarmītes fotografēšanas pieredze- NAV... ko taisies darīt tais telpās? iznomāt fotostudiju?
Publicēts: 14.02.10 13:45
 citēt
Nu brauc uz Liepāju ar visu tehniku, pielietojumu atradīsim:D
Publicēts: 14.02.10 13:47
 citēt
Vai es rakstiju, ka taisos čatot ar idiotiem???
Publicēts: 14.02.10 13:56
 citēt
sarmite:Vai es rakstiju, ka taisos čatot ar idiotiem???

Tu to man? Mīļi;) Nu man tā kā telpas būtu, kaut kāds nebūt aprīkojums arī... Kāda tehnika ir Tavā rīcībā? Paldies.
Publicēts: 14.02.10 13:57
 citēt
stings:paskatījos profilu... Sarmītes fotografēšanas pieredze- NAV... ko taisies darīt tais telpās? iznomāt fotostudiju?

visam rakstītajam tici?
Publicēts: 14.02.10 13:58
 citēt
paldies par piedāvājumu liepājā, bet tas tā kā par tālu:), un cik pēc foto redzams sieviete tu neesi noteikti!!
Publicēts: 14.02.10 13:59
 citēt
sarmite:paldies par piedāvājumu liepājā, bet tas tā kā par tālu:), un cik pēc foto redzams sieviete tu neesi noteikti!!
foto var maldinaat :D
Publicēts: 14.02.10 14:06
 citēt
Laciz:
sarmite:paldies par piedāvājumu liepājā, bet tas tā kā par tālu:), un cik pēc foto redzams sieviete tu neesi noteikti!!
foto var maldinaat :D

Nu es tiešām nepamanīju uz atsauci meiteni, sievieti..:D Piedod, ja vari;)
Publicēts: 14.02.10 14:12
 citēt

"Jā Tev ir telpas vai arī tevi interesē tādas atrast un dalīt uz pusēm atsaucies!!!" - pa lielam - JĀ!
Publicēts: 14.02.10 14:17
 citēt
alvils:

"Jā Tev ir telpas vai arī tevi interesē tādas atrast un dalīt uz pusēm atsaucies!!!" - pa lielam - JĀ!
Tev riit vardadiena vai arii esi meitene?
Publicēts: 14.02.10 14:18
 citēt
Viss čiki piki
p.s lieliskas fotogrāfijas tev:)
Publicēts: 14.02.10 14:42
 citēt
imgfoto: Nu es tiešām nepamanīju uz atsauci meiteni, sievieti..:D Piedod, ja vari;)

imgfoto mums pieskās uz JEBKĀDIEM darbiem , momentā ES MĀKU / VARU / PROTU varu lētāk , PX kas jādar VISSU var jebkurā jomā:):)
Publicēts: 14.02.10 14:45
 citēt

Nu, tu taču neieliki sludinājumu kādā no biznesa kontaktu meklēšanas portāliem, bet gan foto čatiņā! :) Tā kā nāksies vien pačatot ar mums!:):face-kiss::face-kiss::face-kiss:
Publicēts: 14.02.10 14:47
 citēt
P.S. Zinu vienu meiču, kurai ir piemērotas telpas, bet viņa ir lezbiete. Ja tevi tas nebiedē...
Publicēts: 14.02.10 14:49
 citēt
Lunis:
imgfoto: Nu es tiešām nepamanīju uz atsauci meiteni, sievieti..:D Piedod, ja vari;)

imgfoto mums pieskās uz JEBKĀDIEM darbiem , momentā ES MĀKU / VARU / PROTU varu lētāk , PX kas jādar VISSU var jebkurā jomā:):)

skauž?:D
Publicēts: 14.02.10 14:49
 citēt
Laciz:
alvils:
Tev riit vardadiena vai arii esi meitene?

laikam pirmais variants...
Publicēts: 14.02.10 14:50
 citēt
Portreti:P.S. Zinu vienu meiču, kurai ir piemērotas telpas, bet viņa ir lezbiete. Ja tevi tas nebiedē...
varbuut taads arii uzstaadiijums. jo no biznesa viedoklja neredzu atshikjiriibu kas ir partneris - sieviete vai viirietis. katram savi plusi un miinusi
Publicēts: 14.02.10 14:50
 citēt
imgfoto:
Lunis:

Lunis vieniigais driikst buut da jebkas.
Publicēts: 14.02.10 14:51
 citēt
Lezbiete:face-glasses: nekādu pretenziju!!
Publicēts: 14.02.10 14:52
 citēt
sarmite:Lezbiete:face-glasses: nekādu pretenziju!!

Bet nu tu saproti- garie vakari studijā divatā...glāze martini...jūtas...tu esi tam gatava, ka būs kas vairāk?
Publicēts: 14.02.10 14:54
 citēt
Laciz:
imgfoto:

Lunis fočē tikai Briselē. Kopā ar Žanu Klodu Van Dammi. Par 1600Ls/d.
Publicēts: 14.02.10 14:54 labots
 citēt
Laciz:
imgfoto:

aha...skaidrs:) Latgalē studija vēl strādā?
Publicēts: 14.02.10 14:57
 citēt
nebaidies, es pati baidos
Publicēts: 14.02.10 14:58
 citēt
dzimumu diskriminācija ir aizliegta, jāpiedomā pie sludinājumu satura!!!
Publicēts: 14.02.10 14:59 labots
 citēt
imgfoto:
Laciz:unis vieniigais driikst buut da jebkas.

aha...skaidrs:) Latgalē studija vēl strādā?

Jā, tagad tur tieši fočējot jauno BMW X8 prototipu, atveda ar Boeingu (viņiem tur privātais lidlauks arī, slepenais). Gugli ersā vari aplūrēt, tikai koordinātas neatceros...da i nomaskēts labi, lai no augšas grūtāk ieraudzīt!
Publicēts: 14.02.10 15:00 labots
 citēt
Droperidol:dzimumu diskriminācija ir aizliegta, jāpiedomā pie sludinājumu satura!!!

Arī iepazīšanās sludinājumos nedrīkst norādīt potenciālā iepazīšanās partnera dzimumu? :amazing:
Publicēts: 14.02.10 15:01
 citēt
tas ir tur kur tas lielais angārs, kur okeāna klases jahta uz treļa ar visu mastu iet iekšā?
Publicēts: 14.02.10 15:01 labots
 citēt
Portreti:
Droperidol:dzimumu diskriminācija ir aizliegta, jāpiedomā pie sludinājumu satura!!!

Arī iepazīšanās sludinājumos nedrīkst norādīt potenciālā iepazīšanās partnera dzimumu? :amazing:

tu ko???? tur tas ir GALVENAIS!!!!
Runa taču bija par biznesu!
Publicēts: 14.02.10 15:02
 citēt
Droperidol:
Portreti:

Tāpēc es domāju, ko laciz visu laiku ar mani beztēmā mēģina čatot...:D
Publicēts: 14.02.10 15:07
 citēt
Droperidol:
Portreti:

Runa taču bija par biznesu!

Ja es gribu smuku pupainu sekretutku, tad labāk, ja es to godīgi sludinu, jeb čakarēju prātu visiem Laciz, kuri arī grib šancēt tajā amatā? Ir diskriminācijs vai nav?
Publicēts: 14.02.10 15:08
 citēt
imgfoto:tas ir tur kur tas lielais angārs, kur okeāna klases jahta uz treļa ar visu mastu iet iekšā?

Mazajā- jā, iet! Lielajā angārā "Titānikam" dažas ainiņas esot filmētas...pavaicā Lunim, viņš PASTĀSTĪS!!!:)
Publicēts: 14.02.10 16:04
 citēt
kruta! bišķi jau skauž...:D
Publicēts: 14.02.10 17:17
 citēt
nu šiten bij labs, aprēcos !!!
varētu Lunis, Juris, Annirs taču ierasties uz bloga jubileju... vo būtu jautri...es būšu...labrāt parunātu ar Jums visiem...
protams , Norča nebūs... nebūs arī citi gļēvie... :)
Publicēts: 14.02.10 17:27
 citēt
ImkaSm:nu šiten bij labs, aprēcos !!!
varētu Lunis, Juris, Annirs taču ierasties uz bloga jubileju... vo būtu jautri...es būšu...labrāt parunātu ar Jums visiem...

Man tajā dienā plenērs, bet uz āfterpārtiju, iespējams, būsim! Vismaz Haiduku uz video safilmēt! ;)
Publicēts: 14.02.10 17:32 labots
 citēt
jaaaaaaa shadu sarunu pat programma varetu ieklaut ar mikr0foniem lai visi dzird muziku apstadinat un taa :D talkshows butu pa rubli :D :D
Publicēts: 14.02.10 17:33
 citēt
Portreti:
ImkaSm:nu šiten bij labs, aprēcos !!!

Man tajā dienā plenērs, bet uz āfterpārtiju, iespējams, būsim! Vismaz Haiduku uz video safilmēt! ;)

bļin, bļa nu Tu Haidukam liec mieru...sirds vāja..nav jau viņš tik ļauns un briesmīgs :)

un izbeidz filmēt afterpŗtijus , man ar tas netīk... cilvēki tč tnāks atpūsties.. arī es...
Publicēts: 14.02.10 17:41
 citēt
ImkaSm:.nav jau viņš tik ļauns un briesmīgs :)

Būtu briesmīgs, nefilmētu. A skaistumu jau filmēt nav grēks!
Publicēts: 14.02.10 17:42
 citēt
ImkaSm: cilvēki tč tnāks atpūsties.. arī es...

Būsi pillā kā cūka un līmēsies klāt EsssEllai? :) Tad nefilmēšu, vari būt mierīgs! ...vai arī filmēšu...! Jāpadomā...!
Publicēts: 14.02.10 17:46
 citēt
vot , sorry , neatceros pēdējoreiz, ar ko dejoju .... bet tu maita , filmēji .... :)
vajadzētu , pēc 24.00 aizliegt fočikus utt....
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):