Meklēju kolēģi(meiteni, sievieti) ar ko kopā strādāt un dalīt studijas telpas. Man ir visa vajadzīgā studijas tehnika, meklēju telpas. Jā Tev ir telpas vai arī tevi interesē tādas atrast un dalīt uz pusēm atsaucies!!!
Portreti:P.S. Zinu vienu meiču, kurai ir piemērotas telpas, bet viņa ir lezbiete. Ja tevi tas nebiedē...
varbuut taads arii uzstaadiijums. jo no biznesa viedoklja neredzu atshikjiriibu kas ir partneris - sieviete vai viirietis. katram savi plusi un miinusi
Jā, tagad tur tieši fočējot jauno BMW X8 prototipu, atveda ar Boeingu (viņiem tur privātais lidlauks arī, slepenais). Gugli ersā vari aplūrēt, tikai koordinātas neatceros...da i nomaskēts labi, lai no augšas grūtāk ieraudzīt!
Portreti:
Arī iepazīšanās sludinājumos nedrīkst norādīt potenciālā iepazīšanās partnera dzimumu?
tu ko???? tur tas ir GALVENAIS!!!! Runa taču bija par biznesu!
Ja es gribu smuku pupainu sekretutku, tad labāk, ja es to godīgi sludinu, jeb čakarēju prātu visiem Laciz, kuri arī grib šancēt tajā amatā? Ir diskriminācijs vai nav?
nu šiten bij labs, aprēcos !!! varētu Lunis, Juris, Annirs taču ierasties uz bloga jubileju... vo būtu jautri...es būšu...labrāt parunātu ar Jums visiem... protams , Norča nebūs... nebūs arī citi gļēvie...
ImkaSm:nu šiten bij labs, aprēcos !!! varētu Lunis, Juris, Annirs taču ierasties uz bloga jubileju... vo būtu jautri...es būšu...labrāt parunātu ar Jums visiem... protams , Norča nebūs... nebūs arī citi gļēvie...
Man tajā dienā plenērs, bet uz āfterpārtiju, iespējams, būsim! Vismaz Haiduku uz video safilmēt!
ImkaSm:nu šiten bij labs, aprēcos !!! varētu Lunis, Juris, Annirs taču ierasties uz bloga jubileju... vo būtu jautri...es būšu...labrāt parunātu ar Jums visiem... protams , Norča nebūs... nebūs arī citi gļēvie...
Man tajā dienā plenērs, bet uz āfterpārtiju, iespējams, būsim! Vismaz Haiduku uz video safilmēt!
bļin, bļa nu Tu Haidukam liec mieru...sirds vāja..nav jau viņš tik ļauns un briesmīgs
un izbeidz filmēt afterpŗtijus , man ar tas netīk... cilvēki tč tnāks atpūsties.. arī es...