Nu Luņa kungs jau ar īpašu kautrību par jebkuru tēmu arī nav izcēlies...
Es vispār nemēdzu "Pieteikties" darbos pat savā "Šaurā speciālzācijā" vismaz jau gadus 10, man vairāk kā pietiekami tādu kurus konkreti tikai man pasūta , agēnti un agēntūras pilnībā nodrošina lai nebūtu "Jāgārbj jebkas" bet gan tikai tas kas pašam patīk Ar kautrību točno neizceļos , man dārbs tāds "Nekautrīgs @ nekaunīgs"
Sorry , Jūs Luni, sakarā ar Krīzi, esi dzirdējis , ka tagad bez darba sēž ļoti kruti meistari eiropā ??? Droši vien vajadzēs faktus... tagad uzreiz neatradīšu, bet ja vajag .... bet nešaubies ! Vārdi ir visiem zināmi-slaveni... Bet Tevi tas nesatrauc...???
ImkaSm:nu šiten bij labs, aprēcos !!! varētu Lunis, Juris, Annirs taču ierasties uz bloga jubileju... vo būtu jautri...es būšu...labrāt parunātu ar Jums visiem... protams , Norča nebūs... nebūs arī citi gļēvie...
Man tajā dienā plenērs, bet uz āfterpārtiju, iespējams, būsim! Vismaz Haiduku uz video safilmēt!
Lutums:Tu mēdz izteikties vissnotaļ skarbi - doāju, ka meituks apvainojās pa textu kā tu viņu uzrakstīji. Arī esmu aizrādīis, bet ar sievietēm vajag mīļi
Šis konkrētais gadījums - ir stulbs un bērnišķīgs... tip...man nepatīk tava acu krāsa - a tava mamma ir resna...
Piekrītu, ka esmu ass un rupjš, bet bildes komentārā bija tikai šis links bez jebkāda teksta www.colorpilot.ru... tad meiča uzrakstīja man vēstuli "Bilde ir ok, kas tev nepatīk, ja nepatīk- sūti man sms, nevis komentē!?" Uz ko es arī atbildēju, kas nepatīk. Bez lamuvārdiem. Tad padomāju, ka nav riktīga un nobloķēju, lai nav jāturpina sarakste...šamā atkal uz e-pastu dod vaļā!
---------
Sarakste izskatās šādi:
Labvakar, Jurīt Saki, vai Tev kas nepatīk pie manām bildēm, ka Tu tādu saitu pievieno pie maniem komentāriem ?
Un lūk, mana rupjā atbildes vēstule:
Ak, Dievs! Cilvēks reklamē fotokursus, bet paša bildes ir elementāru kadrējuma kļūdu pārpilnas. Tak palasi to linku, vismaz! Un ja slinkums lasīt, tad iesaku apmeklēt kādus iesācēju līmeņa pamata fotokursus!
Kas attiecas uz gaismošanu un sižetu, tad tur vispār nav par ko runāt...!
Tas arī nepatīk- blamāža!
Ir cilvēki, kuriem kritika vai pamācības noder, un ir tādi, kuriem vajag tikai "smuka buiža, forša buiža" no draugu portāla!
Labi, vairāk manu komentāru nebūs, vari būt droša!
-----------
Lasu šito drazu un domāju, kur kaut ko līdzīgu jaf esmu sastapis... jā atcerējos, tepat blogā, kad uzdrošinājos fotoblog 2 gadu jubilejas klaunam sarkanajos dungriņos un videokameru, aizrādīt, pamācīt par videokadra veidošanu. Meitne raksta <"smuka buiža, forša buiža">, portreti <"smuka klipa, forša klipa"> , kaut gan visi, kuri uzdrošinās pateikt viņam pasaka- garlaicīgi, saraustīti, beztēma Viens pret vienu, vai tā meiča, vai PATS portreti. Un ja vēl būtu kas mainījies pa šiem diviem gadiem (ja neskaita filmēšanas tehniku). Bet kino (video) ir rādītājs, ko ta īsti māk cilvēks, jo tur viss jādara zibenīgi, automātiski. Bet ja būšu 4 gadu jubilejā, pienāc, kopā ātri uztaisīsim visu, kas vajadzīgs, lai kaut reizi tev iznāk laps klips. Man arī nebūtu nekāds naids sevi paskatīt kustīgā bildē, kaut arī slikti iekadrētā, jo to tev nevarēšu iestāstīt, tas no dieva, ir vai naf
ImkaSm:nu šiten bij labs, aprēcos !!! varētu Lunis, Juris, Annirs taču ierasties uz bloga jubileju... vo būtu jautri...es būšu...labrāt parunātu ar Jums visiem... protams , Norča nebūs... nebūs arī citi gļēvie...
Ja Tev ljoti gribas parunaaties - atsit zinju. Man publiskim pasaakumi netiik, savus sarunu biedrus izveelos ljoti ruupiigi, ar visiem, ar kuriem esmu gribeejis no bloga satikties - esmu saticies.
dzīve nav tik viegli kruto džeku tēlot ? sūdīgi tad skolā mācījies
redz - Tava atbilde jau visu pasaka - gan par Tevi, gan mani - Tu teelo, tad naaksies saspringt un skriet. man nekas nav jaateelo un nekur nav jaaskrien. kaa jau teicu - ar ko gribu satikties - ar to arii satiekos taapat. ja gribi parunaat ar mani - welcome pm, bet maz ticams ka mees vareetu atrast par ko runaat, paaraak dazhaads kultuuras liimenis.