"Ja man, piemēram, šodien būtu fotosesija, atnāktu grimētāja, stiliste un sāktu gatavot modeli. Tas turpinātos piecas stundas, bet šajā laikā es jau esmu sadedzis pelnos, jo no tā brīža, kad viņas atnāk, es jau fotografēju. Tās tēlu rindas jau man skrien acu priekšā. Es jau esmu izdomājis, ka varētu tā un šitā. Es staigāju, nervozēju un gaidu, bet tas velkas vēl un vēl, kamēr tās stundas kļūst par mūžību. Un tad, kad man ir jāstrādā, es jau esmu sadedzis - es ņemu slotu un saslauku, kas ir palicis. Tas ir liels grēks."
SvilpisLupis:"Ja man, piemēram, šodien būtu fotosesija, atnāktu grimētāja, stiliste un sāktu gatavot modeli. Tas turpinātos piecas stundas, bet šajā laikā es jau esmu sadedzis pelnos, jo no tā brīža, kad viņas atnāk, es jau fotografēju. Tās tēlu rindas jau man skrien acu priekšā. Es jau esmu izdomājis, ka varētu tā un šitā. Es staigāju, nervozēju un gaidu, bet tas velkas vēl un vēl, kamēr tās stundas kļūst par mūžību. Un tad, kad man ir jāstrādā, es jau esmu sadedzis - es ņemu slotu un saslauku, kas ir palicis. Tas ir liels grēks."