forum.gif
Šodien uz skolu Jelgavā.
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Šodien uz skolu Jelgavā.
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 15.02.10 09:51 labots
 citēt
Šodien notiks pirmā nodarbība fotokursos pie Māra.
Publicēts: 15.02.10 09:59
 citēt
Super.
Publicēts: 15.02.10 10:34 labots
 citēt
"Ja man, piemēram, šodien būtu fotosesija, atnāktu grimētāja, stiliste un sāktu gatavot modeli. Tas turpinātos piecas stundas, bet šajā laikā es jau esmu sadedzis pelnos, jo no tā brīža, kad viņas atnāk, es jau fotografēju.  Tās tēlu rindas jau man skrien acu priekšā. Es jau esmu izdomājis, ka varētu tā un šitā. Es staigāju, nervozēju un gaidu, bet tas velkas vēl un vēl, kamēr tās stundas kļūst par mūžību. Un tad, kad man ir jāstrādā, es jau esmu sadedzis - es ņemu slotu un saslauku, kas ir palicis. Tas ir liels grēks."

Turies un nesadedz ceļā us topu.
Publicēts: 15.02.10 10:55
 citēt
blac arī pieteicies?
Publicēts: 15.02.10 10:55
 citēt
pēc cik ilga laika tavas bildes būs vismaz 24h topā?
Publicēts: 15.02.10 11:54
 citēt
SvilpisLupis:"Ja man, piemēram, šodien būtu fotosesija, atnāktu grimētāja, stiliste un sāktu gatavot modeli. Tas turpinātos piecas stundas, bet šajā laikā es jau esmu sadedzis pelnos, jo no tā brīža, kad viņas atnāk, es jau fotografēju.  Tās tēlu rindas jau man skrien acu priekšā. Es jau esmu izdomājis, ka varētu tā un šitā. Es staigāju, nervozēju un gaidu, bet tas velkas vēl un vēl, kamēr tās stundas kļūst par mūžību. Un tad, kad man ir jāstrādā, es jau esmu sadedzis - es ņemu slotu un saslauku, kas ir palicis. Tas ir liels grēks."

Turies un nesadedz ceļā us topu.
O... lielas darīšanas liela uguns.
Publicēts: 15.02.10 22:24
 citēt
toperi sanākuši :) jāiet vannā pēc šodienas skriešanas :)
Publicēts: 16.02.10 07:38
 citēt
blac, gaidam TOP bildes!!!:big_smile:
Publicēts: 16.02.10 07:58
 citēt
Sveiciens, tiem, kuri vakar bija. Kādas atsauksmes?
Publicēts: 16.02.10 08:08
 citēt
rupucis:blac, gaidam TOP bildes!!!:big_smile:
Topu šeit near nopelnīt ar labām bildēm, bet ar labu uzvedību.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):