forum.gif
Meklēju,kādu informāciju,par LPSR laika Rīgas attēliem
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / linki / Meklēju,kādu informāciju,par LPSR laika Rīgas attēliem
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 15.02.10 23:08
 citēt
Intereses dzīts,vēlētos pagremdēties nostaļģijā LPSR laika attēlos par Rīgu,tās arhitektūru u.t.t.
Varbūt ir kādas lapas,kur tas ir atrodams,citādāk pašam ar meklēšanu īsti neveicas.
Paldies.
Publicēts: 15.02.10 23:22
 citēt
skat. ar foto - kino dokumentu arhīvu.
Publicēts: 15.02.10 23:26
 citēt
nupat izdota, rozes graamatniicaa redzeeta
Publicēts: 15.02.10 23:42 labots
 citēt
"Rīgas arhitektūra" : Fotoalbūms / sastādītājs, tekstu autors Jānis Lejnieks ; Indriķa Stūrmaņa krāsu foto. - Rīga : Avots, 1989. - 245 lpp. Šitā pati krutākā BILŽU + Texstu grāmata par "Padomju Latvijas Galvaspilsētas Rīgas moderno arhitektūru" , pēc šitā Sturmani darbā Fotocentrā paņema:) Šitais bij pirmais albūms pie kura ar šo pastrādājām , šis bildēja es apstrādāju uzbildētos 120 un 9x12 Kodak matereālus :) Būtībā pirmais lielais fotocentra produkts:)
Publicēts: 16.02.10 00:01
 citēt
Stūrmanis ir mans stūrakmens - vņa dēļ sāku fotogrāfēt
Publicēts: 16.02.10 00:15 labots
 citēt
Maris:Stūrmanis ir mans stūrakmens - vņa dēļ sāku fotogrāfēt

Mans ar , sapratu ko nozīmē LĪMENIS un Wunderkinds :) Viņš ir cilvēks kurš NEKAD netaisa otru dubli AIZIET NOSPIEŽ vienu kadru un VISS un 99% gadijumu TRĀPĪTS lai kas tas būtu un 0,01% aizmirs izvilkt šiberi un bij jābrauc atkal 300km pārbildēt un atkal 1 kadrs un VISS :):) Otras tāds ir tikai Balodis AR PIRMO kadru , BET lielajam tobež Balodim ir cits niķis viņš tasisija 8 vienādus kadrus , tas ir TRAPIJA ar pirmo un vēl 7 tādaus pašus neko nemainot :):) Beigās tirgoja Orģinālus visiem kas maksāja , būtībā man ir lielāks Baloža kruto kadru arhīvs nekā šim pašam , par Rīgu varu izdot ne vienu vien "Baloža grāmatu" , bet Latvijā točno neidošu tik tad ja kāds "Onkuls" pieteiksies nopirkt pilnīgi vissu šā arhīvu lai šim uz vecumu "Pilna pansija" :):) Vairums kadru ir apsalūti neatkārtojami ne tehniski ne fiziski:)
Publicēts: 16.02.10 00:16 labots
 citēt
Ā jā istenībā to "Rīgas arhitektūra" : Fotoalbūms / sastādītājs, tekstu autors Jānis Lejnieks ; Indriķa Stūrmaņa krāsu foto. - Rīga : Avots, 1989. - 245 lpp. Reku var nopirkt pa 3,5 Ls :) www.ibook.lv... O jā tā ir īstā nepaslinkoju izvilku no plauka savu eksemplāru ar autogrāfu , hee biju pat piemirsis Foto redaktors starp citu grāmatai viens no pašiem krutākajiem Foto albūmu redaktoriem tolaik mans ilggadējais kolēģis un superīgs dabas fotogrāfs Armans Lācis , visus veidu Gleznu reprenās tik Sturmanis šamo var pārsisists pārējie nekad:) Ti laikā kad es sāku bija 3 krutākie "Jaunie krutie" fotogrāfi Andris Krieviņš , Arturs Dubrovskis un Armands Lācis krutākie "Skuķu bildētāji" bija Lauris Filicss ar Māri Bogustovu vissi dzeki izņemot Lauri kurš nogājis no skatuves joprojām Kruti speci tā teikt "Plaši ziņami šaurā lokā" :):)
Publicēts: 16.02.10 00:26
 citēt
nē man bija savādāk - Indriķis aizbrauca uz Maskavu bildēt kažokādu zalonu kur bij mans dzelzs un stikls interjerā - aizbrauca ar šauro formātu un sabildēja vnk. baisi

pa tolaik mans kursabiedrs bij iepircis fuji ciparu ziepi 2Mpix pa mašīnas cenu un nobildēja man vietējos darbus 10x labāk

tad ar sapratu, ka redzējums atsver jebkādu tehniku

tānu esu te
Publicēts: 16.02.10 00:32 labots
 citēt
Maris:nē man bija savādāk

Jā atceros šamā braucienu , šauro viņš vispār nekad nelietoja lidz tādam līmenim ka šim tas vienkrši noputējis mētājās plauktā, tad es no šā to atpirku praktiski nelietotu, man pirmais privātais NIKON AF 80-200 ED 2,8 ja kas:):) Mjā tā ir domāju šauro šams nemaz nemācēj lietot jo vissu šķila tikai uz 120 filmas vai 9x12 loksnēm:):) Atceros šis par Maskavu teica ka esot baisi pārdzeries ar tiem Krieviem :):) Liekas Gaujas salons Maskavā.
Publicēts: 16.02.10 00:47 labots
 citēt
nee kāda gauja - i pat ne elektra (vieteejais kazokaadu giga) - tur bij reaals uuberaarpraats - nu sabuljus neredzeeju, bet bij kazoki pa 70-90 kilo$ - pagalmā 9 stāvu ēka bez logiem - ledusskapis kur līmeņa kažokus pa vasaru turēt - piedevām celts tiesi sim mērķim un astoņdesmito gadu beigās... mums bij darīšana a čaļiem kas to bij privatizējuši... pirms pirmās krīzes... mūžā nesu redzējis, ka tā do vaļā :D
Publicēts: 16.02.10 00:53 labots
 citēt
Maris: mūžā nesu redzējis, ka tā do vaļā :D

Jautri :):) Es vienkarši atcerējos ka tai laikā pa FC vislaik tika Zeltiņa staipīta ar tiem Gaujas kažokiem :):) Kažoki jau nebij sūdīgi štabelī sakarīnāti , kamēr šie tur mētājās es savus skuķus viņos sabildeju visādas jaunās aktrises , kolēģes utt. Istijās kudiš Krutāk :):):) Krievijā cits vēriens vecīt tur super dārgu kāžoku vālkātāju Maskavā daudz jau izseniss:):)
Publicēts: 16.02.10 06:06
 citēt
Lunis:Arturs Dubrovskis
dzirdēts, T-90 ar biezo krievu filmu esot nosmerdelējis.
Lunis:Māri Bogustovu
pilsētā melš, ka viņa FM Juta pie apšļakstīšanas nomaukusi zemē.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):