forum.gif
Par majaslapu
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Par majaslapu
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 16.02.10 10:38 labots
 citēt
Ar MS Front Page izveidoju sev mājas lapu www.janisvitols.com un tajā ar Lightroom uztaisīju simpleviewer galerijas, lieta tāda, ka uz FireFox nerāda bilžu apakšas bet ar Internet Explorer, var paritināt uz leju arī Front page preview rāda, ka var paritināt. Nezinu kā lai šito izlabo.
Vēl jau tajā lapā ir miljons nepilnību, bet šī ir viss nomācošākā
Uzreiz pasaku, ka neko daudz no šitām programmēšanu lietām nesaprotu, tāpēc, ja dodad kādu padomu labāk sakat kā to izdarīt. Paldies par palīdzību! :face-smile:
Publicēts: 16.02.10 10:41
 citēt
Man rāda visas bildes... tiesa man ir 1920*1200 ekrāns.
Publicēts: 16.02.10 10:44 labots
 citēt
Man uz 1920x1080 logo un apakša ir vidū, bet bildes, respektīvi lapas saturs, kreisajā pusē, bet bildes rādas normāli, bet meibī dēļ izšķirtspējas ;)
Publicēts: 16.02.10 10:44
 citēt
MS Front Page nav domāts darbam bet smazdenju pi_sjanai :):) Tas gluks šim domāju ir speciāli , vispār vins atstāj kauzdem visadu gluku ko ar IE neredz bet VISOS citos paradas :):) Vieniem pa leilam pie kajas KO redz citi:) Nu "Ritinat" nav stils , taisi isakas bildes :)
Publicēts: 16.02.10 10:44
 citēt
<div style="width: 1261px; height: 575px;" id="flashcontent">

Kāpēc tik baismīgs izmērs? Tev problēma tajā, ka šis DIV nav pareizā vietā un tāpēc arī viss lēkā turpu šurpu.
Publicēts: 16.02.10 10:45
 citēt
es tev vispār ieteiktu aizmirst par MS Front Page

pamēģini kādu no šiem

php.opensourcecms.com...
Publicēts: 16.02.10 10:47
 citēt
bljin, a kaa vareetu, lai uz visiem monitoriem ir daudz maz liidziigi? Man pasham uz doto briidi ir laptops ar 1280x800. Bet tad sanāk, kuri skatās uz vēl mazākiem ar FireFox viņi neko praktiski neredz, jo paskrollēt uz leju nevar
Publicēts: 16.02.10 10:48
 citēt
Bumerangs:es tev vispār ieteiktu aizmirst par MS Front Page

pamēģini kādu no šiem

http://php.opensourcecms.com/scripts/show.php?catid=7&cat=Image%20Galleries

ok paskatīšos
Publicēts: 16.02.10 10:49
 citēt
miller31:bljin, a kaa vareetu, lai uz visiem monitoriem ir daudz maz liidziigi? Man pasham uz doto briidi ir laptops ar 1280x800. Bet tad sanāk, kuri skatās uz vēl mazākiem ar FireFox viņi neko praktiski neredz, jo paskrollēt uz leju nevar

taisi tā, lai ielien 1024*768 mazākus ekrānus vairāk īsti neatbalsta, bet uz lielākiem tikuntā redzēs. Citi risinājumi būs pārāk sarežģīti iesākumam.

Par frontpage labāks ir adobe dreamweaver
Publicēts: 16.02.10 10:56
 citēt
ox3r:
miller31:bljin, a kaa vareetu, lai uz visiem monitoriem ir daudz maz liidziigi? Man pasham uz doto briidi ir laptops ar 1280x800. Bet tad sanāk, kuri skatās uz vēl mazākiem ar FireFox viņi neko praktiski neredz, jo paskrollēt uz leju nevar

taisi tā, lai ielien 1024*768 mazākus ekrānus vairāk īsti neatbalsta, bet uz lielākiem tikuntā redzēs. Citi risinājumi būs pārāk sarežģīti iesākumam.

Par frontpage labāks ir adobe dreamweaver

kur to var nomainiit? vai arii kur man tas <div style... pareiz jaaiebaazh?
Publicēts: 16.02.10 11:01 labots
 citēt
nu mana personīgā pieredze - adobes dreamwieveris
[url=www.imgfoto.lv]www.imgfoto.lv[/url]

pilna pasaule tak dažādu skriptu foto galerijām...šito Tu esi paņēmis tipa gatavu bezmaksas produkti, ja jau logo rēgojās, var jau gadīties, ka neko tur arī nevari izmainīt?
Publicēts: 16.02.10 11:05
 citēt
imgfoto:nu mana personīgā pieredze - adobes dreamwieveris
[url=www.imgfoto.lv

man]www.imgfoto.lv
man[/url] nepatiik, tas, ka galerijaa jaaskataas visas bildes. Simpleviewerii patiik tas, ka ja patiik, kaada mazaa bildiite uzreiz var paarsleegt uz lielo. Bet taa jau ok ;)
Publicēts: 16.02.10 11:07
 citēt
nu tas gan...;)
Publicēts: 16.02.10 11:10
 citēt
a man vot iepatikās WORDPRESS... pielāgo kā gribi un image gallery plugins ar labs... nekādu flash un t.t. viss smuki lec un rādās.
Publicēts: 16.02.10 11:16
 citēt
taa jau tiiri gliiti.
bet vai man vienam tik baigi leeni laadee?
Publicēts: 16.02.10 11:18
 citēt
webs kā webs.. kā jau visiem vienāds.. uagsa vards uzvards/ barcode un melnais fons + flas hgalerija.. neka oriģināla, nekādas rozīnītes :)
Publicēts: 16.02.10 11:20
 citēt
bildes lādē palēni, bet ir jau arī izmēri salikti...
ja drīkstu ieteikt:

1. visas bildes uz png, kas ir "īstenais" web formāts
2. garāko malu vairāk par 600px nu tiešām nevajag

lapa lidos:)
Publicēts: 16.02.10 11:27
 citēt
lapa nelidos galvenokārt paralēlas ielādes dēļ.. ja pārs frukti salīdzīs, kādus 20 threadus noteikti noslogos.
Publicēts: 16.02.10 11:29
 citēt
Nu bet vai tad ātrāk tomēr nebūs? Nē nu es jau nezinu, neesmu arī nekāds specālist liels...
Publicēts: 16.02.10 11:36
 citēt
imgfoto:Nu bet vai tad ātrāk tomēr nebūs? Nē nu es jau nezinu, neesmu arī nekāds specālist liels...

aatraak vajadzeetu buut, ja mazaakas bildes saliek, buus jau jaasamazina
Publicēts: 16.02.10 12:11
 citēt
google crome - viss štokos, ātrums labs, bildes labas, tik nerāda sadaļas: "cilvēki" un pasākumi"?!
Publicēts: 16.02.10 12:18
 citēt
rupucis:google crome - viss štokos, ātrums labs, bildes labas, tik nerāda sadaļas: "cilvēki" un pasākumi"?!

pasakumi, vel neesmu salaadejis failus, cilveekus tieshi shobriid paarlaadeeju
kaa vispaar patiik ideja par tiem fotoapraatinjiem?
Publicēts: 16.02.10 12:19
 citēt
nu nez...man jau liekas, ka simply is best, bet gaumes jautājums;)
Publicēts: 16.02.10 12:38
 citēt
man gan patika lapa, nekas neglukoja, smukas meitenes safocetas nu viss kedas :D

bet ja nopietni, tad compatibility uz visiem browseriem vienmer bus pain in ass un vari aizmirst ka visur stradas vienadi ja vien tev nav deaudz laika un smadzenu un pieredzes, tas ta, mans nekodera noverojums ka Eliks lamajas zimejot un koderi - kodejot blogu :D
Publicēts: 16.02.10 13:13
 citēt
sadaļā cilvēki nestrādā links atpakaļ uz galveno lapu, jo kļudaini uzrakstīts!
Publicēts: 16.02.10 13:49
 citēt
Gudris:
miller31:
kaa vispaar patiik ideja par tiem fotoapraatinjiem?
ideja laba bet shinii gadiijumaa izskataas leeti :(

nu jaa visaadi flashi izskatiitos krutaak, bet man fleshi nepatiik taapeec, ka es nemaaku taadus uztaisiit un, ka ne visi vienmeer vinjus var apskatiit un dazhreiz kretinee taa laadeeshanaas
Publicēts: 16.02.10 13:58
 citēt
Nu sāls jau ir tur, ka nevajag visu lapu taisīt kā flash multeni, lai gan tas tagad skaitās baigi modē, tā izskatās
Publicēts: 16.02.10 17:35
 citēt
Ja tā lapa ir domāta, kā Portfolio, tad man liekas, ka bildes ir daudz par daudz.
Sadaļas nosaukums " Citas" galīgi neder. Vispār ir kāds kam vajag "Citas" bildes??
Neeksistē navigācija un kontaktu lapa, kuras ir ļoti nepieciešamas.

Izmainu lapu nosaukumus un virsrakstus no cilv.html uz portretu-fotografijas.html būs smukāk un googlei draudzīgāk
Publicēts: 16.02.10 18:44 labots
 citēt
kkv:Ja tā lapa ir domāta, kā Portfolio, tad man liekas, ka bildes ir daudz par daudz.
Sadaļas nosaukums " Citas" galīgi neder. Vispār ir kāds kam vajag "Citas" bildes??
Neeksistē navigācija un kontaktu lapa, kuras ir ļoti nepieciešamas.

Izmainu lapu nosaukumus un virsrakstus no cilv.html uz portretu-fotografijas.html būs smukāk un googlei draudzīgāk

paldies par viedokli ;)
Publicēts: 08.07.14 14:58
 citēt
Lai nav jāčakarējas ar Flash un lai viss vienmēr strādā, iesaku izmantot Berta CMS - berta.me . Rīks lapu veidošanai ir īpaši ērts vizuālam saturam - lielformāta bildēm, piemēram, šādi gaissarhitekti.lv vai mazāka formāta galerijām, piemēram, šādi www.evijagruzna.com . :)
Publicēts: 08.07.14 19:42
 citēt
Kurš tad MS Front Page taisa lapas. Protams teorētiski var, bet praktiski sanāk štrunts.
Paņem CMS kādu un uztaisi notrmālu mājas lapu, cilvēki bez kādām PHP un HTML zināšanām ar CMS salipina jēdzīgus WEB.Protams ja ir zināšanas sanāk labāk, un var arī ko nopietnāku uzraxtīt.
Publicēts: 08.07.14 21:07
 citēt
Jau kādu laiku biju nolēmis "saprast" kā darbojas Wordpress, lai izveidotu vienkāršu foto demonstrēšanas lapu. Šodienas "slēptā reklāma" mani pievērsa bertai. Jau gribēju rakstīt slavas vārdus, bet nekā ...

"Parse Error: syntax error, unexpected ':' in /_templates/mashup-0.3.5/plugins/function.white_firstPageMarkedEntry.php on line 43"
Publicēts: 08.07.14 21:12
 citēt
nesix, bertai ir supports.
Publicēts: 08.07.14 21:22
 citēt
jurita ir bertas supports, btw
Publicēts: 08.07.14 21:46
 citēt
nesix:Jau kādu laiku biju nolēmis "saprast" kā darbojas Wordpress, lai izveidotu vienkāršu foto demonstrēšanas lapu. Šodienas "slēptā reklāma" mani pievērsa bertai. Jau gribēju rakstīt slavas vārdus, bet nekā ...

"Parse Error: syntax error, unexpected ':' in /_templates/mashup-0.3.5/plugins/function.white_firstPageMarkedEntry.php on line 43"

Trīs soļi bez kādām bertām :D

1)NIC.LV noreģistrē domenu
2)Izvēlies hostu kurš atbalsta mysql( mūsdienās atbalsta praktiski visi) cena kādi 3,5euri mēnesī, ja maksā pa gadu uz priekšu būs vēl lētāk un kādi 10gb diska vietas.
3) saņemot piekļuvi pie CP ielādē jeb kādu CMS, saliec moduļus, novelc kādustemplaitru izskatam, ja slinkums pašam PS uzzīmēt un sagriezt, un nek'\adas problēmas, piesaisti SEO pie tegiem un miers mājās.
Publicēts: 08.07.14 22:13
 citēt
man jau ir savs(i) .lv domēni un webhostinga vieta.
berta tieši tāpat arī liekas virsū kā aprakstīji 3ajaā (.)ā. vienīgais ierobežojums, ka ir tikai 4 templeiti pieejami.

p.s. kas ir SEO?
Publicēts: 08.07.14 22:18
 citēt
Uzliec tak Joomla vai WP tur būs templaitu pa pilnam.
SEO, ir en.wikipedia.org...
Publicēts: 08.07.14 22:21
 citēt
man patīk WIX - tur dikti daudz templeitu un saprotams pat tādam dundukam kā man!
Publicēts: 08.07.14 22:29
 citēt
dansiga:man patīk WIX - tur dikti daudz templeitu un saprotams pat tādam dundukam kā man!

A kas Tev ar dansiga.lv noticis?
Publicēts: 08.07.14 22:37
 citēt
Koba:
dansiga:man patīk WIX - tur dikti daudz templeitu un saprotams pat tādam dundukam kā man!

A kas Tev ar dansiga.lv noticis?

eksistē, nepatīk man šams..... gribu wix pārlikt tā vietā
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas