Ar MS Front Page izveidoju sev mājas lapu www.janisvitols.com un tajā ar Lightroom uztaisīju simpleviewer galerijas, lieta tāda, ka uz FireFox nerāda bilžu apakšas bet ar Internet Explorer, var paritināt uz leju arī Front page preview rāda, ka var paritināt. Nezinu kā lai šito izlabo. Vēl jau tajā lapā ir miljons nepilnību, bet šī ir viss nomācošākā Uzreiz pasaku, ka neko daudz no šitām programmēšanu lietām nesaprotu, tāpēc, ja dodad kādu padomu labāk sakat kā to izdarīt. Paldies par palīdzību!
MS Front Page nav domāts darbam bet smazdenju pi_sjanai Tas gluks šim domāju ir speciāli , vispār vins atstāj kauzdem visadu gluku ko ar IE neredz bet VISOS citos paradas Vieniem pa leilam pie kajas KO redz citi Nu "Ritinat" nav stils , taisi isakas bildes
bljin, a kaa vareetu, lai uz visiem monitoriem ir daudz maz liidziigi? Man pasham uz doto briidi ir laptops ar 1280x800. Bet tad sanāk, kuri skatās uz vēl mazākiem ar FireFox viņi neko praktiski neredz, jo paskrollēt uz leju nevar
miller31:bljin, a kaa vareetu, lai uz visiem monitoriem ir daudz maz liidziigi? Man pasham uz doto briidi ir laptops ar 1280x800. Bet tad sanāk, kuri skatās uz vēl mazākiem ar FireFox viņi neko praktiski neredz, jo paskrollēt uz leju nevar
taisi tā, lai ielien 1024*768 mazākus ekrānus vairāk īsti neatbalsta, bet uz lielākiem tikuntā redzēs. Citi risinājumi būs pārāk sarežģīti iesākumam.
miller31:bljin, a kaa vareetu, lai uz visiem monitoriem ir daudz maz liidziigi? Man pasham uz doto briidi ir laptops ar 1280x800. Bet tad sanāk, kuri skatās uz vēl mazākiem ar FireFox viņi neko praktiski neredz, jo paskrollēt uz leju nevar
taisi tā, lai ielien 1024*768 mazākus ekrānus vairāk īsti neatbalsta, bet uz lielākiem tikuntā redzēs. Citi risinājumi būs pārāk sarežģīti iesākumam.
Par frontpage labāks ir adobe dreamweaver
kur to var nomainiit? vai arii kur man tas <div style... pareiz jaaiebaazh?
nu mana personīgā pieredze - adobes dreamwieveris [url=www.imgfoto.lv]www.imgfoto.lv[/url]
pilna pasaule tak dažādu skriptu foto galerijām...šito Tu esi paņēmis tipa gatavu bezmaksas produkti, ja jau logo rēgojās, var jau gadīties, ka neko tur arī nevari izmainīt?
imgfoto:nu mana personīgā pieredze - adobes dreamwieveris [url=www.imgfoto.lv
man]www.imgfoto.lv man[/url] nepatiik, tas, ka galerijaa jaaskataas visas bildes. Simpleviewerii patiik tas, ka ja patiik, kaada mazaa bildiite uzreiz var paarsleegt uz lielo. Bet taa jau ok
man gan patika lapa, nekas neglukoja, smukas meitenes safocetas nu viss kedas
bet ja nopietni, tad compatibility uz visiem browseriem vienmer bus pain in ass un vari aizmirst ka visur stradas vienadi ja vien tev nav deaudz laika un smadzenu un pieredzes, tas ta, mans nekodera noverojums ka Eliks lamajas zimejot un koderi - kodejot blogu
miller31: kaa vispaar patiik ideja par tiem fotoapraatinjiem?
ideja laba bet shinii gadiijumaa izskataas leeti
nu jaa visaadi flashi izskatiitos krutaak, bet man fleshi nepatiik taapeec, ka es nemaaku taadus uztaisiit un, ka ne visi vienmeer vinjus var apskatiit un dazhreiz kretinee taa laadeeshanaas
Ja tā lapa ir domāta, kā Portfolio, tad man liekas, ka bildes ir daudz par daudz. Sadaļas nosaukums " Citas" galīgi neder. Vispār ir kāds kam vajag "Citas" bildes?? Neeksistē navigācija un kontaktu lapa, kuras ir ļoti nepieciešamas.
Izmainu lapu nosaukumus un virsrakstus no cilv.html uz portretu-fotografijas.html būs smukāk un googlei draudzīgāk
kkv:Ja tā lapa ir domāta, kā Portfolio, tad man liekas, ka bildes ir daudz par daudz. Sadaļas nosaukums " Citas" galīgi neder. Vispār ir kāds kam vajag "Citas" bildes?? Neeksistē navigācija un kontaktu lapa, kuras ir ļoti nepieciešamas.
Izmainu lapu nosaukumus un virsrakstus no cilv.html uz portretu-fotografijas.html būs smukāk un googlei draudzīgāk
Lai nav jāčakarējas ar Flash un lai viss vienmēr strādā, iesaku izmantot Berta CMS - berta.me . Rīks lapu veidošanai ir īpaši ērts vizuālam saturam - lielformāta bildēm, piemēram, šādi gaissarhitekti.lv vai mazāka formāta galerijām, piemēram, šādi www.evijagruzna.com .
Kurš tad MS Front Page taisa lapas. Protams teorētiski var, bet praktiski sanāk štrunts. Paņem CMS kādu un uztaisi notrmālu mājas lapu, cilvēki bez kādām PHP un HTML zināšanām ar CMS salipina jēdzīgus WEB.Protams ja ir zināšanas sanāk labāk, un var arī ko nopietnāku uzraxtīt.
Jau kādu laiku biju nolēmis "saprast" kā darbojas Wordpress, lai izveidotu vienkāršu foto demonstrēšanas lapu. Šodienas "slēptā reklāma" mani pievērsa bertai. Jau gribēju rakstīt slavas vārdus, bet nekā ...
"Parse Error: syntax error, unexpected ':' in /_templates/mashup-0.3.5/plugins/function.white_firstPageMarkedEntry.php on line 43"
nesix:Jau kādu laiku biju nolēmis "saprast" kā darbojas Wordpress, lai izveidotu vienkāršu foto demonstrēšanas lapu. Šodienas "slēptā reklāma" mani pievērsa bertai. Jau gribēju rakstīt slavas vārdus, bet nekā ...
"Parse Error: syntax error, unexpected ':' in /_templates/mashup-0.3.5/plugins/function.white_firstPageMarkedEntry.php on line 43"
Trīs soļi bez kādām bertām
1)NIC.LV noreģistrē domenu 2)Izvēlies hostu kurš atbalsta mysql( mūsdienās atbalsta praktiski visi) cena kādi 3,5euri mēnesī, ja maksā pa gadu uz priekšu būs vēl lētāk un kādi 10gb diska vietas. 3) saņemot piekļuvi pie CP ielādē jeb kādu CMS, saliec moduļus, novelc kādustemplaitru izskatam, ja slinkums pašam PS uzzīmēt un sagriezt, un nek'\adas problēmas, piesaisti SEO pie tegiem un miers mājās.
man jau ir savs(i) .lv domēni un webhostinga vieta. berta tieši tāpat arī liekas virsū kā aprakstīji 3ajaā (.)ā. vienīgais ierobežojums, ka ir tikai 4 templeiti pieejami.