PIETAM viņš ir gana brzmzīgs un lēns bez tā ka kaitinošs un nepiemērtots portaīvām sistēmām
Nu ar portatīvajām sistēmām ir tā ka tur ir iespēja par maksu piedabūt klāt visu ko vajag, pie lielās trubas kabeļinterneta, ātruma problēmas nav izjūtamas, bet no mobilā neta strādā ne visai kā. Bez tam par brīvu ir subdomens, kas nav īpaši zilīdi, bet ja gribi reālu domenu tad atkal maksā, gala rezultātā tas vis sanāks dargāk par normālu hostu, vienīgais tikai tas ka ja pacientam nav ne mazākās nojausmas par mājas lapas buvēšanu, skriptiem, dizainu un CMS, tad no tā reālā hosta jēgas arī nav, cik ir redzēts pilnīgi greizu mājas lapu reālajā hostā ar reālo domenu. Un reizēm pat Front Page mājas lapas kāds uzcep Var jav taisīt arī ar Front Page, tikai kaut kāpēc Microsofft to vairs necep augšā no 2003 gada
nesix:Jau kādu laiku biju nolēmis "saprast" kā darbojas Wordpress, lai izveidotu vienkāršu foto demonstrēšanas lapu. Šodienas "slēptā reklāma" mani pievērsa bertai. Jau gribēju rakstīt slavas vārdus, bet nekā ...
"Parse Error: syntax error, unexpected ':' in /_templates/mashup-0.3.5/plugins/function.white_firstPageMarkedEntry.php on line 43"
Noteikti raksti support@berta.me, ja kas čābīgs lapas tapināšanā pa ceļam atgadās. Šo ziņu nodošu mūsu programmētājam!
Ja runājam par WIX un templeitiem, Bertā, izvēloties Messy template, ir iespējams iegūt pilnīgu brīvību - pārvietot un izkārtot objektus pa visu ekrānu, kur vien un kā vien patīk, kā šajā piemērā aline.berta.me vai šajā clobasic.berta.me. Protams, viss neder visiem, galvenais ir atrast sev piemērotāko
nav jau tā berta kāds "kosmoss" un smartfonā neko daudz nevar saskatīt. ): taču uzlikšana un defaultā lietošana ir ĻOTI VIENKĀRŠA pat cilvēkam ar programmera diplomu kabatā. (:
izskatās, ka pagaidām iztikšu ar bertu (white template) kā reportāžu (foto.golf.lv) publicēšanas rīku, kas labi noder lielam bilžu apjomam bez ambīcijām uz augsto mākslu un ir 100x skatāmāks nekā pirms tam lietotais dropbox. bilžu upload's ir ļoti ērts un tas ir svarīgi!
dansiga:Tu mājas lapas taisi tikpat perfekti kā tīri sensorus?
Es mājas lapas pašas netaisu, es taisu tikai narezku un tālāk to liek kopā programmeri fītrmā. Bet pat narezku taisot to visu kā tas darbosies ir jāzin, vis maz minimāli.
nesix:nav jau tā berta kāds "kosmoss" un smartfonā neko daudz nevar saskatīt. ): taču uzlikšana un defaultā lietošana ir ĻOTI VIENKĀRŠA pat cilvēkam ar programmera diplomu kabatā. (:
izskatās, ka pagaidām iztikšu ar bertu (white template) kā reportāžu (foto.golf.lv) publicēšanas rīku, kas labi noder lielam bilžu apjomam bez ambīcijām uz augsto mākslu un ir 100x skatāmāks nekā pirms tam lietotais dropbox. bilžu upload's ir ļoti ērts un tas ir svarīgi!
Smartfonā protams nav nozīmes, bet uz planšetes mūsdienās lieto vairāk ne kā datorus. Es personīgi portatīvo izvelku tikai tad kad kaut kur braucu, stacionāro slēdzu tikai tad kad jāstrādā, a netā serfošanai tikai un vienīgi planšete, maza , ērta vienmēr pa rokai, un pat pēc visām aptaujām 75% aktīvo neta lietotāju pārsvarā izmanto planšetes.