"Es vēl neko neesmu teicis/teikusi par savu foto, tas ir jādara šeit esošajiem, bet neko jēdzīgu neesmu dzirdējis/dzirdējusi."
Dažbrīd rodas situācija, kad autors nesaprot, ko tam saka vai kāpēc klusē skatītājs. Varbūt fotoblog varētu būt pirmais latvju interneta telpā, kas piedāvās autoru sastādītu pareizo/labo komentāru veidlapu! Aita būtu paēdusi, bet vilks – dzīvs!
555 un cmyka biuža jau paši uzraksta. Domāju analītiskos komentārus, kādus autors labprāt saņemtu. Skatītājam atliek tikai ielikt ķeksīti. Kā aptaujā. Un nebūtu nesmukuma, aizvainojuma, liekvārdības. Nemaz!
Vo! Nevis autors sastāda pareizu komentāru, bet textarea vietā novietot pogu, kuru nospiežot ģenerējas komentārs smuka buiža, forša biuža Varbūt, lai nekļūtu apnicīgi, izmantojot random ģeneratoru, izmantot divas-trīs komentāra modifikācijas.
komentārus veicinoši faktori : 1. versija - bilde, kas piesaista uzmanību. - laiks to darīt. - motivacija [ patiesa interese ]. - sagatavotība to objektīvi darīt.... 2. versija - bilde kā autora, kurš neaizmirsīs.... produkts, SW koeficienta izmaiņu instruments. - laiks[ parasti 1h atrodās]. - motivācija [ pašlabums ]. - sagatavotība[ nav obligāta, vai netiek pielietota ]. - ne reti atriebības, savst. rēķinu kārtošana.......
Tu nesaprati. Komentāri jau ir. Trūkst pareizo un vēl pareizāku komentāru!
Piemēram, g.o. iekļuvis rūpnieciska objekta drupās un pustumsā sastindzis pozē. Skatītājs raksta: autors ir daltoniķis, jo visiem ciparu fotoaparātiem ir krāsu režīms, bet meitene ir kājnieku mīnas upuris.
Izceļas ļembasts. Ja būtu autora sastādītu komentāru veidlapa (ķeksē un spied), ļembasts izpaliktu.
saprotu Tavu domu[ ironisko ] gājienu....., bet praksē, Tavas ierosinātās opcijas, pārāk normalizētu, jau tā, pēc daudzajiem baniem, garlaicīgo gaisotni............ prātīgu komentāru nav, jo sk. 1. variantu..... tam vajadzīgas BILDES, kas piesaista uzmanību, motivācija, SAGATAVOTĪBA
Manuprāt, tie, kuri vēlas izteikties detalizētāk, to arī dara. Neuzskatu, ka būtu nepieciešama kaut kāda veidlapa, ja kaut kas nav saprotams, visiem tak ir pirksti un var uzrakstīt personīgi.
Gaita:Manuprāt, tie, kuri vēlas izteikties detalizētāk, to arī dara. Neuzskatu, ka būtu nepieciešama kaut kāda veidlapa, ja kaut kas nav saprotams, visiem tak ir pirksti un var uzrakstīt personīgi.
Jau raksta: modele cietusi no kājnieku mīnas. Atbildē grāfs drukā: tu esi lops! Modeles nekomentē (jo man tā gribas).
Lai skatītājs nejauši nekļūtu par lopu, ir jādod iespēja aizpildīt anketu ar pareizām atbildēm.
Paies gads un tu sapratīsi, kāpēc anketa glābtu daudzu sirdsmieru.
Antuuns:Vo! Nevis autors sastāda pareizu komentāru, bet textarea vietā novietot pogu, kuru nospiežot ģenerējas komentārs smuka buiža, forša biuža Varbūt, lai nekļūtu apnicīgi, izmantojot random ģeneratoru, izmantot divas-trīs komentāra modifikācijas.
Pogas būtu labas , bez minētajām : 1.Ja manai bildei kāds ieliek Dzēst man nav jāiet tā profilā un jāraksta viņa bildēm dzēst, bet pogas spiediens automātā 3komentētāja bildēm pieliek Dzēst. 2.Es tā gribēju man tā labāk patīk saietu zem vienas pogas. 3.SW - pogas spiediens automātā ieliek 555 un patīk par visām bildēm kuras ir pienākušas klāt manā prombūtnē - vēl labi būtu ja kādu jau no manis biežāk lietotajiem komentiem tur randomā piesviestu klāt. 4.(ne poga bet varētu būt opcija) - Ja bilde 2h lāikā nesasniedz zināmu reitingu tā dzēšās un no melnrakstiem rendomā aiziet nākošā. 5. arī opcijas izvēle - ja manai bildej kāds ieliek izcili un pieraksta SUPER automātiski tiek ielikta zvaigzne par komentāru.
man uz tiem 555 qqq eee wwww utt ... ignors .... vkārši neredzu! kā arī neredzu jēgu kādu bikstīt kko cept .... kā arī vērtējumus ar šadiem čeburiem uzskatu par neobjektīviem autopilots ....