forum.gif
"Zenitar" f/2.8/16mm for Canon EOS Fish-Eye
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / "Zenitar" f/2.8/16mm for Canon EOS Fish-Eye
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 30.01.07 15:16
 citēt
Ko domājat par šo objektīvu?
Zinu, ka ražots Krievijā, bet interesē tīri no tā viedokļa ,ka viņš ir Fisheye, un man gribās fisheye!
Cena viņam ir ļoti patīkama...respektīvi 59paundi par objektīvu un vēl 15 par piegādi!
Tākā cena ir tik maza....gribējās zināt, vai kādam tāds ir...ja ir varētu varbūt iedot pamēģināt :roll:
Ja nu nevar iedot pamēģināt, tad vismaz pateikt, vai tas Fisheye izliekums ir manāms?
Īsumā apmēram viss...paldies jau iepriekš par info!

Publicēts: 30.01.07 15:17
 citēt
rekur links uz pārdevēju
cgi.ebay.co.uk...
Publicēts: 30.01.07 18:04
 citēt
šitas esot sūdīgs priekš kropa, labāks ir Peleng 8mm f3.5 fisheye

varbūt vari kur un pa cik šo var iegādāt? :roll:
Publicēts: 30.01.07 18:08
 citēt
Tas tak laikam pilnam kadram, jataa, uz matricas tik vien sanaaks, kaa zoliids platlenjkjis. Tas aizmirsu kaa sauc, pirmais 16 mm krievu stikls ar Pentaxa bajoneti gan laps.
Publicēts: 30.01.07 18:14
 citēt
Tas tak laikam pilnam kadram, jataa, uz matricas tik vien sanaaks, kaa zoliids platlenjkjis. Tas aizmirsu kaa sauc, pirmais 16 mm krievu stikls ar Pentaxa bajoneti gan laps.

Khmmz...tad man cits jautājums...vai ir kas cenā ekvivalents, vai stipri līdzīgs, ne virs 100ls, jo tāpat to Fisheye bieži nelietotu....tikai dažiem gadījumiem..tapēc negribār izmest 500$ par to objektīvu ko iepriekš Ezis666 minēja....pa dārgu biki priekš manis.
Publicēts: 30.01.07 18:40
 citēt
Tas stikls /dod Dievs atmineet nosaukumu!/ maksaaja 600 rubul tajaa laikaa, kad jau turpinaaja panesties inflaacija un saaka pielikt aldzinjas pilsonjiem, lai neatnjirdzas pavisam. Mans frends nopirka par 20 Ls kautkur veikalaa aizstaaveejushos, kad jau lati bija sadrukaati.
Publicēts: 30.01.07 18:46
 citēt
Tas stikls /dod Dievs atmineet nosaukumu!/ maksaaja 600 rubul tajaa laikaa, kad jau turpinaaja panesties inflaacija un saaka pielikt aldzinjas pilsonjiem, lai neatnjirdzas pavisam. Mans frends nopirka par 20 Ls kautkur veikalaa aizstaaveejushos, kad jau lati bija sadrukaati.

khmmmz...varbū var dabūt palietot....vai pat nopirkt...protams, ja ir dabūjama pāreja no Pentax uz eos
Publicēts: 30.01.07 18:48
 citēt
pelengs ir cirkulaaraa zivsacs - taatad visi kadri ir aplis - uz kropa attieciigi shausmiigs

zenitaars ir diagonaalaa zivsacs kas aizpilda visu kadru, bet liinijas saprotams liektas

uz puskadra izskataas shitaa:

www.erfoto.lv...

normaals stikls tikai stulbi domaat, ka izsole beigsies ar cenu kura tur staav 4,5 dienas pirms izsoles beigaam :) :) :)

iipashi ja adapteris tur laikam bij klaat
Publicēts: 30.01.07 18:54
 citēt
pelengs ir cirkulaaraa zivsacs - taatad visi kadri ir aplis - uz kropa attieciigi shausmiigs

zenitaars ir diagonaalaa zivsacs kas aizpilda visu kadru, bet liinijas saprotams liektas

uz puskadra izskataas shitaa:

www.erfoto.lv...

normaals stikls tikai stulbi domaat, ka izsole beigsies ar cenu kura tur staav 4,5 dienas pirms izsoles beigaam :) :) :)

iipashi ja adapteris tur laikam bij klaat

tur tāda cena dažiem ir BuyItNow :)

n okay....mēģināšu :)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):

Sol