Vispār jau lopiņam gan jau ni voinas , atkusīs pavasarī un aizlēkās Tā šamie darot Par konkrēto gan nazinu , bet esmu redzējis ka līdzīgi sprāgonīši ar saulites iestāšanos lēni sāk tirināties un aočukā pa kūstošā ūdens strautiņu
Manas estētiskās jūtas šis neiekustināja. Bet pret perversumu cīnīties manuprāt ir bezjēdžigi. labāk tam uzmanību nepievērst. Kā savulaik negatīvā publicitāte par brektes līķiem šim tik reklāmu radīja. Tas mēsls nav tā vērts, lai vispār ko vērtētu.
Eliks:Es pat paceltu jautājumu augstākā līmenī! Kāds ir mērķis Latvijas valstij, kurā top tādass fotogrāfijas! Un ko valdiba plāno ar to visu darīt!?
kapec blogaa nevar noblekot kaukadus masturb****** , kas katru dienu ceko manu profilu un skatas vienu un to pasu bildi.. (to kur pupi) psam profilam nav nevienas bildes un nekaaa besi laukaa
Eliks:Es pat paceltu jautājumu augstākā līmenī! Kāds ir mērķis Latvijas valstij, kurā top tādass fotogrāfijas! Un ko valdiba plāno ar to visu darīt!?
kapec blogaa nevar noblekot kaukadus masturb****** , kas katru dienu ceko manu profilu un skatas vienu un to pasu bildi.. (to kur pupi) psam profilam nav nevienas bildes un nekaaa besi laukaa
Reklāmai liels spēks! Nu es arī apskatījos pupu bildi. Bet ir jau arī ko redzēt! Smuka bilde.
anonims_:ja annir a tev sieva neko ka tur ik pa trim dienam skaties nepilngadiga berna bilzukus? viss chill ?
nezinu - esmu pa pusei shkjiiries, sieva nezin ko es daru. es jau domaaju ka tur govis... tas esmu es kursh skataas ik pa trim dienaam? a Tu esi gejs ka luuri manu profilu katru otro dienu???
nu ja ari es butu gejs,....domaa mani tava profilbidiite pievilina? tavu prifilu skatos jo domaju mosh tev kada jauna bilzina, ja tik daudz blogaa runaa.. P.S Annir par tevi nu nekaada intrese man nebutu, neskatotis uz tavu profilbildi un ari to ja buutu gejs.. sorry