forum.gif
zavadskis šis pēdējais gads kad bildēšu kāzas... vairs nevaru !
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / zavadskis šis pēdējais gads kad bildēšu kāzas... vairs nevaru !
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 16.02.10 23:08
 citēt
jā, vienā raidījuma viņu rādīja - tads apaļīgs palicis - laikam nevar vairs izskraidīt :)
Publicēts: 16.02.10 23:09
 citēt
Skauž, vai?
Publicēts: 16.02.10 23:20
 citēt
Nabaga "gudrītis"- neviens nemīl, neciena, nerespektē- tikai apceļ.....:)))
Pat pretenciozā FHM reklāma nelīdz.
Publicēts: 16.02.10 23:20
 citēt
Gudris:zavadskis

šis pēdējais gads kad bildēšu kāzas... vairs nevaru !

:amazing::amazing::amazing:

Pilnīgi saprotu tos, kuri atsakās no kāzu un taml. pasākumu bildēšanas. Nekad nesaki nekad, bet, ja es būtu fotogrāfe, negribētu piedzīvot situāciju dzīvē, kad tas būtu jādara.
Un vispār - cepuri nost visiem, kas katru dienu fotogrāfē klientus. Ja man nedēļa ir trīs sesijas, tad tas man jau par daudz.
Publicēts: 16.02.10 23:24
 citēt
Kāzu foto saprātīgā daudzumā vēl saprotu. Bet no tipveida Gudr-meitiešu tiražēšanas ikdienā laikam tiešām var sviestā saiet (vai garšu pazaudēt)...:)
Publicēts: 16.02.10 23:25
 citēt
un ko tad ginekologs lai saka?
Publicēts: 16.02.10 23:26
 citēt
Droperidol:un ko tad ginekologs lai saka?

Vai tad viņi kautko vēl saka?...:)))
Publicēts: 16.02.10 23:26
 citēt
jebkura fotogrāfija,kad tā kļūst par darbu,var apnikt... man arī pēc dažiem autosporta pasākumiem ir bijusi vēlme nopārdot to fotoaparātu nafig. :face-grin:
Publicēts: 16.02.10 23:28
 citēt
Gudris:
Friidis:Skauž, vai?
šeit ir forums...šeit nāk cilvēki kam gribas parunāt pačatot kko pārdot utt...ja Tev sirmais ar to ir problēma...never vaļā sadaļu forums un nebojā nervus sev ;)

bet naktssargiem taču arī gribās čatot.
Publicēts: 16.02.10 23:29
 citēt
Gudrinieks Zo-zo arī (kaut galīgi pa tukšo, bet kaučko iespamoja ...:)))
Publicēts: 16.02.10 23:35
 citēt
Aha, gudrinieki, pabildēt savam priekam i vēl lai par to samaksā, pasapņojiet... :face-grin:
Publicēts: 16.02.10 23:36
 citēt
kas te ko čatot, tā ir Zavadska darīšana.....:big_smile:
Publicēts: 16.02.10 23:36
 citēt
shvaboc:jebkura fotogrāfija,kad tā kļūst par darbu,var apnikt... man arī pēc dažiem autosporta pasākumiem ir bijusi vēlme nopārdot to fotoaparātu nafig. :face-grin:

Vo, vo man šodien ir tieši šādas sajūtas.
Publicēts: 16.02.10 23:40
 citēt
negatIvs:kas te ko čatot, tā ir Zavadska darīšana.....:big_smile:

Es ne par Zavadski domāju/čatoju, bet zemtekstu postam sapratu dikti labi - par to, ka pienāk brīdis, kad paliek pa grūtu/pa traku/par laikietilpīgu/apnicīgu/ utt.
Protams, Zavadska iemeslus šādam apgalvojumam nezinu un negribu pat domāt;)
Publicēts: 16.02.10 23:42
 citēt
Nu nez- no kāzām tiešām vairāk nogurstu- tomēr lielāka atbildība, kā arī reāla un ilga slodze.
Autosporti par naudām nav bildēti- tikai skijorings un tur nebija tāda konkrēta atbildība, tādēļ arī nelikās apnicīgi- vairāk azarts par nelielu samaksu...:)
Publicēts: 16.02.10 23:59 labots
 citēt
sure, ka tā tā ir Zavadska darīšana, tak tas netraucē pačatot. mani reiz Valts Kleins izbesīja iztervijā teikdams "kāzas nebildēju - to var jebkurš" - ja ar "to var jebkurš" domāts "to jebkurš var daudzmaz pēc cilvēka izdarīt", tad 1-kārši nav taisnība. a izbesīja aiz tam, ka es arī labprāt tā lepni ziņotu, tak tas nebūtu gluži taisnība. :face-sad:
Publicēts: 17.02.10 00:33
 citēt
Friidi,ar 2kg kameru desot pa mežu/purvu visu dienu arī ir nogurdinoši :big_smile: a ko padarīt ka off-road patīk? :cry:
Publicēts: 17.02.10 01:04
 citēt
haralds:
sure, ka tā tā ir Zavadska darīšana, tak tas netraucē pačatot. mani reiz Valts Kleins izbesīja iztervijā teikdams "kāzas nebildēju - to var jebkurš" - ja ar "to var jebkurš" domāts "to jebkurš var daudzmaz pēc cilvēka izdarīt", tad 1-kārši nav taisnība. a izbesīja aiz tam, ka es arī labprāt tā lepni ziņotu, tak tas nebūtu gluži taisnība. :face-sad:
ja Tu tā saki... piekrītu, nav viegli, darīju to sen, uz filmas, bildes kopēju, reizēm filmēju 16mm, < Krasnogorsk >...
Publicēts: 17.02.10 01:13
 citēt
shvaboc:Friidi,ar 2kg kameru desot pa mežu/purvu visu dienu arī ir nogurdinoši :big_smile: a ko padarīt ka off-road patīk? :cry:

tas kā joks vai? Dabas fotogrāfi, ainavisti vairākas dienas no vietas var "desot pa mežu/purvu" un kalniem ar 10-20(lielformātniekiem pat vairāk)kg aprīkojumu.
Publicēts: 17.02.10 07:54
 citēt
alora:
Gudris:zavadskis

šis pēdējais gads kad bildēšu kāzas... vairs nevaru !

:amazing::amazing::amazing:

Pilnīgi saprotu tos, kuri atsakās no kāzu un taml. pasākumu bildēšanas. Nekad nesaki nekad, bet, ja es būtu fotogrāfe, negribētu piedzīvot situāciju dzīvē, kad tas būtu jādara.
Un vispār - cepuri nost visiem, kas katru dienu fotogrāfē klientus. Ja man nedēļa ir trīs sesijas, tad tas man jau par daudz.

Nez ko tad lai dara juristi, arsti, pardeveeji utt...kam katru dienu darba ir viens un tas pats :D
Publicēts: 17.02.10 08:18 labots
 citēt
negatIvs:reizēm filmēju 16mm, < Krasnogorsk >...
kāzas gan tikai uz video, bet filmēju ne tikai ar "Krasnogors-3", bet arī ar "2CP" un "Kinor".
Marchello:Nez ko tad lai dara juristi, arsti, pardeveeji utt...
juristi vienu dienu tiesā slepkavnieku, citu dienu dzimtenes nodevēju, arsts ārstē ta osteopendrozi, ta diareju, ta maniakāli depresīvo psihozi, pardeveeji pārdod vienu dienu viegli iemaitātus augļus, citu dienu cietās desas.
Publicēts: 17.02.10 08:40
 citēt
gan jau tas ir triks cenas uzsišanai krīzes laikos
Publicēts: 17.02.10 09:06
 citēt
nu kaazas bildeet man loti patiik. neredzu arii tur nekaadu fizisku gruutiibu. driizaak patiikams gariigs nogurums. lai novestu visu liidz galam jaavelta krietni daudz vairaak laika pie datora (biezhi tas ir 10x vairaak), lai visu pabeigtu taa kaa gribeetu pats sanemt. klients to nesaprot un nesapratiis nekad. un pasham meerkis tomeer ir fotografeet, nevis apstradaat un noformeet. atrast cilveekus kas seezh manaa vietaa noziimee zaudeet kvalitaati. labaak tad vispaar nebildeet nekaa atdot pavirshu produktu. gribas arii izbaudiit vasaru, atpuusties. naudas un pateereetaa laikaa zinaa daudz ienesiigaakas ir fotosesijas, taas pashas apmaaciibas nu un par reklaamaam vispaar nerunaajam. pilniigi no kazu sferas neaizieshu, pazinaam neatteikshu, bet klientus naakoshajam gadam nenemshu.

un kur te ir PR triks vai cenas uzsishana ? tipa tagad kaads uzinot meklees sievu un viiru lai tieshi shogad preceetos ? :face-grin:
Publicēts: 17.02.10 09:15
 citēt
Ja jūs par šo tēmu runātu pie alus kausa, tad arī forumā to var apspriest.
Pareizi saka - lai labi strādātu, ir labi jāatpūšas.
Publicēts: 17.02.10 09:16
 citēt
Tieši tā arī nodomāju, ka Andrejs pāriet pamazām no kāzām un citu bildēšanu, kas nav tik laikietilpīga. Pareizi tas viss ir.
Pazīstu vairākus cilvēkus, kam bildēt kāzas sniedz neaprakstāmas izjūtas un tie gatavi arī par velti to darīt. Tad lai kāzu bildēšana paliek viņu ziņā, vismaz kāds prieks cilvēkiem :)
Publicēts: 17.02.10 09:42
 citēt
andre:nu kaazas bildeet man loti patiik. neredzu arii tur nekaadu fizisku gruutiibu. driizaak patiikams gariigs nogurums. lai novestu visu liidz galam jaavelta krietni daudz vairaak laika pie datora (biezhi tas ir 10x vairaak), lai visu pabeigtu taa kaa gribeetu pats sanemt. klients to nesaprot un nesapratiis nekad. un pasham meerkis tomeer ir fotografeet, nevis apstradaat un noformeet. atrast cilveekus kas seezh manaa vietaa noziimee zaudeet kvalitaati. labaak tad vispaar nebildeet nekaa atdot pavirshu produktu. gribas arii izbaudiit vasaru, atpuusties. naudas un pateereetaa laikaa zinaa daudz ienesiigaakas ir fotosesijas, taas pashas apmaaciibas nu un par reklaamaam vispaar nerunaajam. pilniigi no kazu sferas neaizieshu, pazinaam neatteikshu, bet klientus naakoshajam gadam nenemshu.

un kur te ir PR triks vai cenas uzsishana ? tipa tagad kaads uzinot meklees sievu un viiru lai tieshi shogad preceetos ? :face-grin:

Pilnīgi saprotu un apsveicu ar šādu lēmumu! :face-smile:
Savulaik iekšēji pretojos idejai par kāzu (un vispār komerc) bildēšanai tieši šādu apsvērumu dēļ. Jo vasara ir tikai trīs teorētiskie mēneši (patiesībā līdz Jāņiem parasti ir sūdīgs laiks un arī pēdējās augusta divas nedēļas vairs nav nekāds pludmales un saules laiks). Tādejādi, ja tādā julijā brīvdienās ir jābildē kāzas, savukārt darbadienās līdz 18:00 jāsēž darbā... Tad vasaru nemaz neredz. Tad vēl visādi brīvprātīgi-obligātie pasākumi, darba sporta spēles u.c. Un skat, tev savas dzīves nemaz nav. Nesanāk nemaz tā aizbraukt ar laiviņu pa Gauju, vai tamlīdzīgi.

Tā es savulaik izdomāju, ka vairāk par 2 kāzām gadā nebildēšu. Protams, pēc katrām nobildētajām kāzām es domāju... Ka vairs nekad vispār nebildēšu, bet pēc pusgada tas aizmirstas un gadā tāpat sanāk 1 vai 2 kāzas vai ko tamlīdzīgu nobildēt. Pārsvarā caur puspaziņām un tamlīdzīgiem iepriekšējo bildēto ieteicējiem :D

Zavadska Superstāra [(c) Gudris] gadījumā domāju, ka uzlikt sev limitu būtu izdevīgi vairāku apsvērumu dēļ:
a) vairāk laiks sev, vasarai, dzīvei;
b) pasākums ir ekskluzīvāks un grūtāk pieejams klientiem un iespējams arī cenu uzprasīt ekskluzīvāku;
c) iespējams arī rezultātu sniegt ekskluzīvāku, nestresojot, izdomājot oriģinālākas fiškas, u.t.t. Pieiet katram gadījumam individuāli.

Galvenais no tās padarīšanas neaiziet prom pavisam - tas ir, nepazust aizmirstībā. Jo tad var sanākt pēc pavisam dažiem gadiem sākt iekarot atpazīstamību no nullītes. Bet tur jau nav zināms vairs cik veiksmīgi sanāks atdzimt par superstāru, kādi citi censoņi būs parādījušies un tādā garā.
Publicēts: 17.02.10 09:47
 citēt
katram savs... labi, ka neesmu fotogrāfe un ka nenākas pelnīt naudu ar kāzu bildēšanu :what:
Publicēts: 17.02.10 09:52
 citēt
Labaak ir gada siltaja laika pastradaat sheit un aukstaja vnk doties prom atpusties :)
Publicēts: 17.02.10 10:02
 citēt
Marchello:Labaak ir gada siltaja laika pastradaat sheit un aukstaja vnk doties prom atpusties :)

veel labaak ir gan sheit siltajaa laikaa atpsuties, gan veel aukstajaa uz siltajaam zemeem...
Publicēts: 17.02.10 10:37
 citēt
daiga_a:katram savs... labi, ka neesmu fotogrāfe un ka nenākas pelnīt naudu ar kāzu bildēšanu :what:

Tik burvīgai sievietei par modeli jābūt. Žēl, ka visādi neGudrie vietējie fočētāji to nesaprot...:)))
Publicēts: 17.02.10 10:48
 citēt
Friidis:
daiga_a:katram savs... labi, ka neesmu fotogrāfe un ka nenākas pelnīt naudu ar kāzu bildēšanu :what:

Tik burvīgai sievietei par modeli jābūt. Žēl, ka visādi neGudrie vietējie fočētāji to nesaprot...:)))

:exciting: man gan pašai arī patīk bildēt, tikai ne kāzas vai citus tamlīdzīgus pasākumus... un par to "nesaprašanu" - nav tik traki :bad_smile:
Publicēts: 17.02.10 11:26
 citēt
Es jau sen "nefočēju sesijas", "nefočēju kāzas", "nerīkoju fotokursus".

Tomēr reizēm izdaru izņēmumus.:face-devil-grin:
Publicēts: 17.02.10 11:28
 citēt
daiga_a:
Friidis:

:exciting: man gan pašai arī patīk bildēt, tikai ne kāzas vai citus tamlīdzīgus pasākumus... un par to "nesaprašanu" - nav tik traki :bad_smile:

Daiga, vai cik žēl, ka man tik daudz to gadiņu...:))))
Publicēts: 17.02.10 11:46
 citēt
Friisdis - "Daiga, vai cik žēl, ka man tik daudz to gadiņu...:))))"

vai citādi tu man papozētu? :bad_smile:
Publicēts: 17.02.10 12:19
 citēt
Vecums nav šķērslis ;)
Publicēts: 17.02.10 12:30
 citēt
Andre, vai tad tik grūti atrast kādu spečuku, kurš labi paveic pēcapstrādi bildēm? Gan jau pat jāpārkadrē nav nekas daudz no sabildētā materiāla :face-smile:
Publicēts: 17.02.10 13:06
 citēt
Romis:Andre, vai tad tik grūti atrast kādu spečuku, kurš labi paveic pēcapstrādi bildēm? Gan jau pat jāpārkadrē nav nekas daudz no sabildētā materiāla :face-smile:

Pēcapstrāde manuprāt veido 60% no visa tava rokraksta... Arī es nespēju iedomāties cilvēku kuram es uzticētu apstrādāt savas fotogrāfijas.
Publicēts: 17.02.10 13:22 labots
 citēt
Andre - patstāvīgos klientus vari nosūtīt man, es vēl varu; Tev 10% no piespēlēta klienta darījuma ... :)
Publicēts: 17.02.10 13:39
 citēt
Vilberto:Andre - patstāvīgos klientus vari nosūtīt man, es vēl varu; Tev 10% no piespēlēta klienta darījuma ... :)

Andre, patstāvīgos sūti Vilberto, a bet pastāvīgos klientus vari piespēlēt man, es ar pa 10% ar mieru:face-smile:
Publicēts: 17.02.10 13:40
 citēt
Vilberto:Andre - patstāvīgos klientus vari nosūtīt man, es vēl varu; Tev 10% no piespēlēta klienta darījuma ... :)

Pastāvīgie klienti kāzu foto? Tipa tādi, kas pa 17 un vairāk reizēm precas? :D :D :D
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):