Vilberto:Andre - patstāvīgos klientus vari nosūtīt man, es vēl varu; Tev 10% no piespēlēta klienta darījuma ...
Pastāvīgie klienti kāzu foto? Tipa tādi, kas pa 17 un vairāk reizēm precas?
Šis jautājums mani arī nomocīja
Bet drusku padomājot un piemeklējot variantus sanāca. Ir tak kaut kādi profesionāli vedējtēvi/kāzu organizatori, kuri pārsvarā nolīgst vienu un to pašu fotogrāfu.. Gan jau šos var uzskatīt par pastāvīgajiem klientiem
Andre - tev jau nu gan nevajadzēja to mest pie malas, jo tev tas padodas un galvenais, ka PATĪK - pers. man kāzas smagi besī laukā (besī pillā cilvēki (kad es esmu skaidrā) ) tāpēc viņas arī nebildēju.
Romis:Andre, vai tad tik grūti atrast kādu spečuku, kurš labi paveic pēcapstrādi bildēm? Gan jau pat jāpārkadrē nav nekas daudz no sabildētā materiāla
ĻOTI grūti , saku no savas pieredzes. No savas pieredzes varu teikt ka varbūt viens no 20 kas stāsta ka "Māku māku protu protu" patiesībā kautko ar patiešām prot. Seviški meitenes kas "Itkā kautko beigušas" istenībā maz ko prot bet grib DAUDZ Ja atrodu šādus specus turu ilgi maksāju labi , BET ar laiku viņi mēdz atrast LABĀKAS vietas arpus LV un pamest šo saulāino kraju PAŠAM man bessī apstrāde neciešu sēdēt pie kastes bet gan tikai BILDĒT. Tapec viens no Kazu nebildēšanas iemeslism ir NEVELESJANAS PAŠAM ĶEPĀTIES ar apstrādi . Sesijas @ pasākumus man vēl cilvēki apstrādā , BET KĀZAS ir parak darboietilpīgi un finasilāli neracionāli Pietam es labi redzu kā 5 Kāzas nedēļa apstrāde atsaucās uz APSTRĀDĒS kvalitāti. Vienkarši pie datora ar sēž tika cilvēki un ja mes viņam 2-3 bildējot dodam 4-5-6 kāzas pa nedēlu apstrādāt REZULTĀTS ir nuuuu ne tas ko es vēlos NAUDU prasit. Pasakumiem ir savādāk tur tik DRAGĀ bez domāšanas un pastrāde tāpat . Kāzas tā nevar.
Piemēra pēc varu minēt VIENS kvalificēts "Datorists" var apstrādāt VIENAS kāzas ar 400-600bildēm darba dienā 8h LABI , samaksa ~25Ls uz rokas , tas ir ~500-600Ls mēnesī. "Grībētāju" bariem VARĒTĀJU naaani gaters.
Vidēji parasti kantoros ir 1-2 šādi speci ko 3-4 fotogrāfi nokrauj ar darbiem uz vissu mēnesi tika ATRAST šos specus bržiam ir NEIESPĒJAMI . Es jau te kolēģiem teicu JA TĀ IES god vārds importrēsim no Krievijas vai Ķinas tos kas PROT UN VAR ne tika STĀSTA ka "Protu protu māku māku"
Romis:patstāvīgos sūti Vilberto, a bet pastāvīgos klientus vari piespēlēt man ...
Lutums:besī pillā cilvēki (kad es esmu skaidrā)
tāpat man, bet mani arī skaidri cilvēki besī, kad esmu lopā. un vairums arī, kad neesmu! sēž džeks Centrāl Kolchōz Tirgū un andelē kartufeļus par 1 000 000 Ls/kg. - un vai tad daudz pie jums pērk? - daudz jau nepērk, bet ja kādu 1/2 kg dienā nopērk, sava iztikšana sanāk. bet tas racionālais kodols re kur - īpaši, ja sāc ar gariem zobiem kaut ko darīt vai darba tik daudz, ka visu nevar jaudāt, pacel ceņņiku. kādam šķiet pārāk daudz - nu, lai iet uz nabagmāju.
Friidis:... "gudrītis"- neviens nemīl, neciena, nerespektē- tikai apceļ.....))
neapceļ. tikai mēģina.
andre:nu kaazas bildeet man loti patiik.
nu, man tā no tiesas tikai, ja esmu aicināts viesis, kuram palūguši mazliet pabildēt - nu, tobiš, kad neesmu obizjānijs pogolovno sabildēt visus sērojošos pakaļpalicējus, kā šie 1-u un to pašu muld no 1-as vietas tā, ka mušas no garlaicības aizmieg, nokrīt no griestiem un nositās beigtas. vot drauga Pētera kāzās (ar Pentax SuperProgram bildēju uz plēves TIP-17!) - vot tur bija jautrība - viens džeks krokodīlādas vākos iesietajā novēlējumu grāmatā ierakstīja: "lai Tev pipmpis stāv kā miets un lai Tev bagātas mīļākās!"!
Lutums:man kāzas smagi besī laukā (besī pillā cilvēki (kad es esmu skaidrā) ) tāpēc viņas arī nebildēju.
kaazaas veel nav tik traki...pasaakumos un klubos es vieniigi pa kaadu shtuku vareetu piekrist dzeeraajus bildeet
Toties klubos smukas meitenes tevi izģērbj, apēd utt. Nē klubos nav tik traki. Reizēm uzplinas kāds kuram vajag foršu bilžu profilam - nopozē (dīvaini saliekot pirkstus) i esta
Romis:Andre, vai tad tik grūti atrast kādu spečuku, kurš labi paveic pēcapstrādi bildēm? Gan jau pat jāpārkadrē nav nekas daudz no sabildētā materiāla
ĻOTI grūti , saku no savas pieredzes. No savas pieredzes varu teikt ka varbūt viens no 20 kas stāsta ka "Māku māku protu protu" patiesībā kautko ar patiešām prot. Seviški meitenes kas "Itkā kautko beigušas" istenībā maz ko prot bet grib DAUDZ Ja atrodu šādus specus turu ilgi maksāju labi , BET ar laiku viņi mēdz atrast LABĀKAS vietas arpus LV un pamest šo saulāino kraju PAŠAM man bessī apstrāde neciešu sēdēt pie kastes bet gan tikai BILDĒT. Tapec viens no Kazu nebildēšanas iemeslism ir NEVELESJANAS PAŠAM ĶEPĀTIES ar apstrādi . Sesijas @ pasākumus man vēl cilvēki apstrādā , BET KĀZAS ir parak darboietilpīgi un finasilāli neracionāli Pietam es labi redzu kā 5 Kāzas nedēļa apstrāde atsaucās uz APSTRĀDĒS kvalitāti. Vienkarši pie datora ar sēž tika cilvēki un ja mes viņam 2-3 bildējot dodam 4-5-6 kāzas pa nedēlu apstrādāt REZULTĀTS ir nuuuu ne tas ko es vēlos NAUDU prasit. Pasakumiem ir savādāk tur tik DRAGĀ bez domāšanas un pastrāde tāpat . Kāzas tā nevar.
Piemēra pēc varu minēt VIENS kvalificēts "Datorists" var apstrādāt VIENAS kāzas ar 400-600bildēm darba dienā 8h LABI , samaksa ~25Ls uz rokas , tas ir ~500-600Ls mēnesī. "Grībētāju" bariem VARĒTĀJU naaani gaters.
Vidēji parasti kantoros ir 1-2 šādi speci ko 3-4 fotogrāfi nokrauj ar darbiem uz vissu mēnesi tika ATRAST šos specus bržiam ir NEIESPĒJAMI . Es jau te kolēģiem teicu JA TĀ IES god vārds importrēsim no Krievijas vai Ķinas tos kas PROT UN VAR ne tika STĀSTA ka "Protu protu māku māku"
Es pat nezinu tadu spechuku kursh njem mazak par 100Ls, par 1 kazas apstradi.