forum.gif
Apsolu!
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / Apsolu!
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 17.02.10 21:10
 citēt
Ja RĪT blogā ieraudzīšu bildi, kas mani "pavilks" saturiski, PARĪT nofočēšu labāku!

A to jau saepppala...! :(
Publicēts: 17.02.10 21:15
 citēt
Uz ko deri un kurš izšķirs?
Publicēts: 17.02.10 21:42
 citēt
gruuti piefikseet tavus "pavilkshanas" kriteerijus. tik pat labi pie labas bildes vari pateikt ka Tevi nepavelk...
Publicēts: 17.02.10 21:47
 citēt
kas mani "pavilks" saturiski
Brrr, nesavienojamas lietas, saturiski un portreti :D
Cik izrāvi pirs šito rakstīji ?
Publicēts: 17.02.10 21:51
 citēt
andre:gruuti piefikseet tavus "pavilkshanas" kriteerijus. tik pat labi pie labas bildes vari pateikt ka Tevi nepavelk...

Tieši tā.
Ņemot vērā Juŗa nenobriedušo un nenosvērto psihi, nav nemaz vērts slēgt derības...
Publicēts: 17.02.10 22:10
 citēt
Psihologi atradušies :haha:
Publicēts: 17.02.10 22:13 labots
 citēt
Jūs ar bremzes , man pat jāmin nav KĀDA pavilks ,šitāda www.youtube.com... vai kas līdzīgs:)
Publicēts: 17.02.10 22:33
 citēt
Portreti:Ja RĪT blogā ieraudzīšu bildi, kas mani "pavilks" saturiski, PARĪT nofočēšu labāku!

Es safkārt apsolu, ka to feiku, ja tāds būs, neskatīšos...
Publicēts: 17.02.10 22:35
 citēt
āmen
Publicēts: 17.02.10 22:43
 citēt
Juri apsoli ka neskatīsies kailfoto sadaļu!
Publicēts: 17.02.10 22:47
 citēt
Romis:Juri apsoli ka neskatīsies kailfoto sadaļu!

Dosi bildi?
Publicēts: 17.02.10 22:48
 citēt
Lunis:Jūs ar bremzes , man pat jāmin nav KĀDA pavilks ,šitāda www.youtube.com... vai kas līdzīgs:)

Lunis, kaut ar minhauzens, saturiskumā ir spēcīgs!!!;)
 citēt
Eltons:Uz ko deri un kurš izšķirs?

Pac ar sevi- man nekas nav nevienam jāpierāda! :)
 citēt
andre:gruuti piefikseet tavus "pavilkshanas" kriteerijus. tik pat labi pie labas bildes vari pateikt ka Tevi nepavelk...

Kritēriji ir iekšēji, protams!
Publicēts: 17.02.10 22:49
 citēt
Haiduks:kas mani "pavilks" saturiski
Brrr, nesavienojamas lietas, saturiski un portreti :D
Cik izrāvi pirs šito rakstīji ?

0,35.
Publicēts: 17.02.10 22:50
 citēt
Eltons: nav nemaz vērts slēgt derības...

Kur manā postā ir rakstīts kaut kas par DERĪBĀM? Cik izrāvi?
Publicēts: 17.02.10 22:50
 citēt
Elmarss:
Portreti:Ja RĪT blogā ieraudzīšu bildi, kas mani "pavilks" saturiski, PARĪT nofočēšu labāku!

Es safkārt apsolu, ka to feiku, ja tāds būs, neskatīšos...

A ja nu būs pupi-pupi-pupi!? Arī apsoli neskatīties? ;)
Publicēts: 17.02.10 23:09 labots
 citēt
Portreti:
Eltons: nav nemaz vērts slēgt derības...

piecas... sešas... tā kaut kā...
Bet bez raušanas... lēnām, ar baudu.
Publicēts: 17.02.10 23:18
 citēt
Eltons:
Portreti:

piecas... sešas... tā kaut kā...
Bet bez raušanas... lēnām, ar baudu.

Arī lieto pašlaik?>
Publicēts: 17.02.10 23:39
 citēt
godiigaak butu ja dariitu taa :
Pretendentu bildes, kas domaatas Jurim, tiktu liktas 18. februaari blogaa un linki posteeti te. Tad 19. februaari shiis teemas apmekleetaaji nobalsotu kura bilde liekas saturiska un bilde kura sanem foruma teemaa vairaak balsu tiktu izvirziita par saturiskaako ! Kuru Jurim protams dienas-divu laikaaa japarsit. Taa buutu daudz interesantaak un godiigaak ;)
Publicēts: 17.02.10 23:40
 citēt
andre:godiigaak butu ja dariitu taa :
Pretendentu bildes, kas domaatas Jurim, tiktu liktas 18. februaari blogaa un linki posteeti te. Tad 19. februaari shiis teemas apmekleetaaji nobalsotu kura bilde liekas saturiska un bilde kura sanem foruma teemaa vairaak balsu tiktu izvirziita par saturiskaako ! Kuru Jurim protams dienas-divu laikaaa japarsit. Taa buutu daudz interesantaak un godiigaak ;)

Tas jau ierobežotu iedvesmu!!!
Publicēts: 17.02.10 23:43
 citēt
Portreti:

Juri, saņemies:face-grin:
Publicēts: 17.02.10 23:50
 citēt
Portreti:

отмазка ! :)
Publicēts: 18.02.10 00:12
 citēt

idiots, kad tu vienreiz aizvērsies?? info vērtība no tevis ir līdzvērtīga =0 un gudri paņem līdzi
Publicēts: 18.02.10 00:14 labots
 citēt
Girtsons:

idiots, kad tu vienreiz aizvērsies?? info vērtība no tevis ir līdzvērtīga =0 un gudri paņem līdzi

:haha::haha::haha:
Tāda sajūta, ka šie Tev meiteni nocēluši pa abiem :exciting:
Publicēts: 18.02.10 00:19
 citēt
CerambyX:
Girtsons:

2 gadi apakaļ šite varēja lasīt kaut ko par fotogrfēšanu, tagad ir palicis tikai spams .... tak paskatieties foruma tēmas un jums pašiem (varbūt) paliks skaidrs .. gribat spamot - taisiet paši savas mājlapas
Publicēts: 18.02.10 00:29
 citēt
par dziļimasumu zināju jau pirms gadiem 25, par pikseļiem - 10 .. aizver muti :face-kiss:
Publicēts: 18.02.10 00:43
 citēt
Girtsons:
2 gadi apakaļ šite varēja lasīt kaut ko par fotogrfēšanu, tagad ir palicis tikai spams .... tak paskatieties foruma tēmas un jums pašiem (varbūt) paliks skaidrs .. gribat spamot - taisiet paši savas mājlapas

A kas ta savā mājaslapā pats ar sevi spamos? Nav inčīgi taču... :grimace:
Jā, un Tev jau tiešām neviens neliedz pašam veidot diskusijas par sev interesējošām lietām - nav jau tik traki, ka pa foto un ar tām saistītām lietām te neviens nerunātu. Re kāda diskusija izvērtās par gaismaspēju... :) Tā ka nevajag jau visur tikai to slikto saskatīt - take it esay :big_smile:
Publicēts: 18.02.10 09:34
 citēt
Girtsons:

idiots,

Bučiņas, smukulīt! :face-kiss::face-devil-grin:
Publicēts: 18.02.10 09:35
 citēt
Girtsons:

2 gadi apakaļ šite varēja lasīt kaut ko par fotogrfēšanu,

Smukulīt, taisi topiku, parunāsim! ;)
Publicēts: 18.02.10 09:38
 citēt
Juri - a shitaa visa reklaama nes arii kaadu atdevi? upat jau saak izskatiities drusku izmisiigi un nozheelojami - saku kaa profesionaalis.:face-crying:
Publicēts: 18.02.10 09:43 labots
 citēt

Var jau vienmēr atrunāties, ka "nepavelk" utt, bet gribētos redzēt, kā Tev sanāktu "rīt" nobildēt LABĀKU no šādas sērijas: www.fotoblog.lv...

Turi īkšķus, lai neviens neko unikālu šodien galerijā neieliek! ;) Citādi atkal būs jāiet stūrīti nokaunēties...
Publicēts: 18.02.10 09:56
 citēt
Girtsons:
CerambyX:

Man jau arī liekas ka būtu interesanti par foto parunāt, bet parasti jaunās tēmas ir vai nu par to kādu es DSLR kameru (jaunu)varētu pa 15Ls -20ls nopirkt un kur viņai ir īstā šedevru poga. [spams] Gribu lai man bildēs tas fons tāds izplūdis . Kādu kameru iesakat?:face-glasses::grimace::super_man:
Publicēts: 18.02.10 10:04
 citēt
alvils:Var jau vienmēr atrunāties, ka "nepavelk" utt, bet gribētos redzēt, kā Tev sanāktu "aizparīt" nobildēt LABĀKU no šādas sērijas: www.fotoblog.lv...

Turi īkšķus, lai neviens neko unikālu nenobildē tuvākā laikā (kamēr Tavu solījumu visi nav aizmirsuši)! ;)

a, viņš var aizsvilināt kādu latgales pamestu māju(pirti), skrejošas, plikmeitenes, blondīnes no degošas pirts ārā, un fonā plakāts par VOVA bankrotējušiem veselības pakalpojumiem...utt
Lieta darīta !!!
Publicēts: 18.02.10 10:06
 citēt
ImkaSm:
alvils:Var jau vienmēr atrunāties, ka "nepavelk" utt, bet gribētos redzēt, kā Tev sanāktu "aizparīt" nobildēt LABĀKU no šādas sērijas: www.fotoblog.lv...

Turi īkšķus, lai neviens neko unikālu nenobildē tuvākā laikā (kamēr Tavu solījumu visi nav aizmirsuši)! ;)

a, viņš var aizsvilināt kādu latgales pamestu māju(pirti), skrejošas, plikmeitenes, blondīnes no degošas pirts ārā, un fonā plakāts par VOVA bankrotējušiem veselības pakalpojumiem...utt
Lieta darīta !!!
tad ar nelaikji alloxu kopaa jaametas...
Publicēts: 18.02.10 10:07
 citēt
ImkaSm:

a, viņš var

a vot neticu. :face-glasses:
Publicēts: 18.02.10 10:17
 citēt
alvils:
ImkaSm:

a, viņš var

a vot neticu. :face-glasses:

nu nereāli, nav... :)
Publicēts: 18.02.10 10:38
 citēt
Degošu tramvaju var pārsist vienigi ar degošu vilcienu.
Publicēts: 18.02.10 10:39
 citēt
smartins:Degošu tramvaju var pārsist vienigi ar degošu vilcienu.

vai grimstošu plus degošu kuģi :)
Publicēts: 18.02.10 10:47
 citēt
vai ar lidmashiinu, kas ietriecas peeterbazniicaa....
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):