Portreti:TU esi stulbs, ja domā, ka pa EDS kāds sūta bulciņu izejvielu cenu, norēķinus ar klientiem vai tamlīdzīgus skaitļus!
cenas izejvielām gluži nē.. bet kopsummas gan darījumiem. Tā ka es izstrādāju EDS eksporta funkcionalitāti no sistēmas zinu, cik un kādas aptuvenas atskaites un ar kādiem datiem taisa tos XML failus.
Juris, ja tu rubītu fišku iekš ekonomiskiem noziegumiem/konspirācijām, tad atrastu simts-un-vienu veidu datu pielietojumam. tādas manas domas.
ak34: Drošībā vispār ir labi lietas darīt ar rezervi. Ir cilvēki, kas tikšanās laikā nevis sarunājas, bet raksta uz papīra gabaliņa - diezgan interesantas tikšanās šādi sanāk
Bet šis liekas muļķīgi. Tās sarakstītās zīmītes, ja vien nav kriptētas, būs lielāks apdraudējums drošībai kā saruna, kuru varbūt kāds noklausās.
ak34: Drošībā vispār ir labi lietas darīt ar rezervi. Ir cilvēki, kas tikšanās laikā nevis sarunājas, bet raksta uz papīra gabaliņa - diezgan interesantas tikšanās šādi sanāk
Bet šis liekas muļķīgi. Tās sarakstītās zīmītes, ja vien nav kriptētas, būs lielāks apdraudējums drošībai kā saruna, kuru varbūt kāds noklausās.
Kāpēc??? Sarunas noslēgumā tak tās kopīgi uzkoš pie konjaka glāzes!;D
Pirmās versijas gāja tikai ar internet explorer... Principā tas sanāk, ka valsts piedāvājot pilsoņiem pakalpojumu uzspiež izmantot kādas konkrētas firmas tirgotu softu, kas, manuprāt, ir definējams kā konkurences kropļošana, dominejoša stāvokļa tirgū veicināšana utt.utjp.
Es pat nerunāju par EK un parlamenta rekomendācijām pēc iespējas pāriet uz open source ....
Nav sajūta, ka MS ir uzlicis ķepu mūsu valstiņai tik pat lielā mērā kā tautas partija kūltūras, sporta un veselības iestāžu būvniecības projektiem?
M$ darīšana tur visai maza, pieļauju, ka sākumā (EDS jau laikam ļoti vecs) tik izstrādāts IE, jo citu pārlūku nemaz nebija - bija visādi crap netscape un t.t. Ja tu man tā uzreiz uzbrauc uz M$ par vienu EDS-IE-compliant, ko tad runāt par pārējām miljons sistēmām, kas strādāja tikai IE!? retais webs bija ar IE/Netscape/Opera strādājošu JS un t.t. [pats esmu tādu taisījis, IE only, jo bija ātrāk kodēt, ka ari smukās fīčas bija tikai IE-only]
tas laiks ir pagājis... IE bija populārs tikai tāpēc, ka visi lietoja windows/IE "aiz pieraduma". Tagad viss ir tieši otrādi.
Savukārt piebilde Jurim, - ja jau taisīi topiku, kas un kāpēc, tad jau nav jēgas stāstis, jo tāpat nesapratīsi dziļo domu
es arī joprojām strādāju IT un strādāšu kādu laiciņu, un (diemžēl!? ) esmu piesiets pie M$ platformas. Bet atbildu tev vispārīgi, kā web/etc developeris - LV tika ražoti programmētāji, kuri maz domāja par galarezultātu un tādu ir ļoti daudz un būs vēlvairāk. Labi, ka krīze visu saliek pa vietām - tādi fiksi tiek atlaisti.
Mēs varam aizskart izglītības jomu šeit arī, jo esmu mācījies IT un zinu kā top IT-speci (pat ar doktorantūru), kuri vēlāk ar 50% varbūtību tiek pielaisti pier tādām sitēmām kā EDS un t.t. Saku tev ne uz dullo, bet pēc pieredzes, kas piedalījos daudzos lielos valsts projektos, un zin cilvēkus (un to spējas/zināšanas) gan vienā gan otrā pusē. Mans vispārīgs viedoklis - dzīvojam mēslu čupā. Tā ir skarba realitāte, piemērs nav tālu jāmeklē, pat visās jomās - paskaties pat kas pa cirku notiek valdībā
Portreti: TU esi stulbs, ja domā, ka pa EDS kāds sūta bulciņu izejvielu cenu, norēķinus ar klientiem vai tamlīdzīgus skaitļus!
Un TU esi GUDRS, jo, pat neskatoties uz to, ka komentāra sākumā skaidri un gaiši uzrakstu "ANALOĢIJĀS RUNĀJOT", tu vienalga uzskati, ka es runāju burtiski! Tad jau tev vakardienas raidījums tiešām likās īpaši nesaprotams, jo tur analoģiju netrūka (vispār Dombura šovā to vienmēr ir daudz). Es nezinu, vai tiešām kāds spēs lietas būtību tev izskaidrot vēl elementārāk, jo acīmredzot pat mans bērnešķīgais skaidrojums tev izrādījās nesaprotams. zemāk vienkārši nav kur
Portreti: TU esi stulbs, ja domā, ka pa EDS kāds sūta bulciņu izejvielu cenu, norēķinus ar klientiem vai tamlīdzīgus skaitļus!
Un TU esi GUDRS, jo, pat neskatoties uz to, ka komentāra sākumā skaidri un gaiši uzrakstu "ANALOĢIJĀS RUNĀJOT", tu vienalga uzskati, ka es runāju burtiski! Tad jau tev vakardienas raidījums tiešām likās īpaši nesaprotams, jo tur analoģiju netrūka (vispār Dombura šovā to vienmēr ir daudz). Es nezinu, vai tiešām kāds spēs lietas būtību tev izskaidrot vēl elementārāk, jo acīmredzot pat mans bērnešķīgais skaidrojums tev izrādījās nesaprotams. zemāk vienkārši nav kur
Ne tikai... kaimiņš Janka var nošantažēt Juri, ka tas braucot ar amg mersi un ēd kaviāru brokastīs, pelnot naudu caur kreisiem kanāliem - lielā mērā jā - tie visi ir mafizniki.
Lielākoties, godīgiem nav ko uztraukties (papēti status, moš >50% ir zem vidējā līmeņa un tie 100% nav mahinatori). Varianti, ka jau teicu, 100-un-1.. atkarājas no biznesa specifikas. [jo viss ir kā uz delnas]
Ja nezini, kas ir gada pārskats, varu paskaidrot sīkāk
WoWo, tas ir rakstu darbs, kur Puškins nobāl... un te it kā nemanāmi, bet izkristalizējās grāmatveži knipsētāji, no grāmatvežiem māksliniekiem
Drīzāk izkristalizējas, kurš spēj kaut ko pateikt un kurš tikai spēlējas, lai sāktu spēlēt, un kurš pēc noklusējuma visu uztver nopietni. Laikam jau neviens ieraksts forumā nav izdarīts, paturot prātā "atbildību par nepatiesu ziņu sniegšanu", jo te nenotiek izmeklēšanas darbības. Te ir čats. Vai tad tev pietēlošana sveša?
Mandalay:Ne tikai... kaimiņš Janka var nošantažēt Juri, ka tas braucot ar amg mersi un ēd kaviāru brokastīs, pelnot naudu caur kreisiem kanāliem - lielā mērā jā - tie visi ir mafizniki.
Lielākoties, godīgiem nav ko uztraukties (papēti status, moš >50% ir zem vidējā līmeņa un tie 100% nav mahinatori). Varianti, ka jau teicu, 100-un-1.. atkarājas no biznesa specifikas. [jo viss ir kā uz delnas]
Tad jau ĻOTI LABI, ka tāda uiņa notikusi, jo, kā izrādās- jāraustās ir tikai negodīgajiem un mafiozņikiem?????????????????
Juri, tā ir dubultmorāle.. tik pat labi var teikt, labi, ka ir nosprāgusi vecene, dēļ kuras viss padjezds smirda pēc zālēm un citiem tantukiem bija "laba" pašsajūta, jo "atmiņas par slimnīcu" iedzena depresijā..
Klasiskais teiciens, nav labuma bez sliktuma un otrādi.
Pieļauju iespēju, ka ripos kāda galva augšā un tas arī viss. Viss ir atkarīgs no tā, vai spēs veikt precīzas darbības konkrētajā mirklī pie konkrētu notikumu sakritības (kurus arī ir iespējams izprovocēt).
Mandalay:Juri, tā ir dubultmorāle.. tik pat labi var teikt, labi, ka ir nosprāgusi vecene, dēļ kuras viss padjezds smirda pēc zālēm
Kaut kā baigi līks salīdzinājums, jo izskatās, ka vecene nav nekas slikts, izņemot smaku. Te varētu salīdzināt kādu maksimāli ļauna noziedznieka "nosprāgšanu"...par to būtu jāpārdzīvo?
Bumerangs:nu tas, cik VVF bulciņās iztērē ir fufelis. Tur vēl bij minēts tādā lieta kā materiāla izmantošana rūpnieciskai spiegošanai, vot tā jau ir štelle.
Haiduks:Caur nodokļiem redz firmas un cilvēka patieso būtību par tām summām, par kurām ir maksāti nodokļi.
Gudrrss puika , kaut sirmss
Patiesībā "Arišķigi" ir tikai "Plātīzeri" un pastulbi jaunbagātnieki kam viss uz parāda. Patiesībā pazīstu kādu baru ļoti turīgu cilvēku kuri brauc uz darbu ar autobussu vai ne svaigākā modeļa AUDI / MICUKU un dzīvo tipveida dzīvoklī proletāriešu mikrorajonos , BET tas šiem netraucē "Otpuskā" doties uz SEV piederošiem īpašumiem kautkur dienvidu salās un braukelēt tur klusu mierīgi ar sev piederošām jahtām daudzu miljonu zaļo naudiņu vertībā. Publiski tādi nekad nesveķijās un klusi un kārtūgi maksā savus nodoklīšus . Vairums tādu strādā visādas ar "Zinātni" un tehnaloģijām saistūtās sfērās kur naudas apgrozijums "Pievienotā vērtība" pret ražošanu ir vienkarši psakaina. Tik vienreiz PRESĒ pavīdēja "Parsteigums" par Latvijas firmeli no provinces kurā strādā 3 cilvēki un apgrozijums bija kautkādi 30-50 miljoni Ls , mani aiztrieca "FIKSĒT brīnumu" cilvēki bij NENORMĀLI dusmīgi un solija to VID IDIOTU kurš izpļurkstēja šis ziņa noliņčot. Pa galvu tomēr nesita un pat ar tēju pacienāja un BIZNESS pilnīgi legāls nekrāpjoties un boss braukāja ar pavecu Subaru un tante grāmatvedi vadāja pats uz mājām un menedzeris ar bij onkuls aizpērnā uzvalciņā .
Viens no BŪTISKĀKAJIEM iemesliem kāpēc TURĪGI cilvēki sūta savus bērnus mācīties uz ārzemēm kur tos NEVIENS nepazist nav tikdaudz Izglītības kvalitāte cik vēlme pasargāt viņus no "Krimināliem lumpeņiem" un vēlmes pievienoties "Arišķigiem nabagiem" kas sagrābjās uz parāda SPIGUĻUS un ākstās un izrādās būdami PLIKI UN NABAGI , tad arī cilvēkbernam kam TIEŠĀM ir šie lidzekļi ar gribās PALIELĪTIES un tas finišā ļoti kaitē beznessam bet bieži vien arī dzīvībai. Arošķigi un plātīgi parasti ir izbijis lumpenproletarioāts dažādi "Exs komjauneiši exs pārdevēji exs autosrevissu darboņi puķu audzetāji" visādas sīkas stulbas zivteles kurām VIEGLI NĀCA viegli notrallināja taga trīc un dreb kad nāks kreditori
Nezinu kā ar IT, bet visi varam gatavoties maksāt soda naudas par Liepājas ostas padziļināšanu, kura tagad notiek...par kuru vēl IvarsEiropā rādžiņā čato regulāri, ka vajagot EUR ļaut līdzekļus izmaksāt no ES fondiem Ivars varētu aiziet uz blakus kabinetu un atšķirt regulu par atkritumu t.sk. ostu dūņu apglabāšanu poligonos...nevis izbēršanu atpakaļ tālāk jūrā...sanāk tāds nebeidzams karuselis, maksājam nodokļus, lai raktu ostas, piemēslojam jūru un gaidam, kad jūra sakalo smiltis un dūņas atpakaļ, tā ik pa dažiem gadiem...
Ir cilvēki, kas tikšanās laikā nevis sarunājas, bet raksta uz papīra gabaliņa - diezgan interesantas tikšanās šādi sanāk
Tu tač esi mafijõzis!
kāpēc uzreiz šitā? Iemeslu šādai informācijas kontrolei var būt daudz. arī dokumentu nēsāšanai ārpus datora izmantoju USB atmiņu ar iebūvētu industriālu šifrēšanu un korpusā, kuru nevar izjaukt nesabojājot saturu.
kāpēc uzreiz šitā? Iemeslu šādai informācijas kontrolei var būt daudz. arī dokumentu nēsāšanai ārpus datora izmantoju USB atmiņu ar iebūvētu industriālu šifrēšanu un korpusā, kuru nevar izjaukt nesabojājot saturu.
Vaards pie Tevis par šo pakonsultēsies Vakar ikurāt flesh atmiņu (uz sitiena tiek no fočika izņemta SD 8GB atmiņas karte, tajā tiek iemesti visi darba dokumenti un...) pazaudēju un iedomājos, ka tā ir palikusies vienā apmeklētā krodziņā. Netīkamas domas carstrāvoja manu galvu, bet atbraucot uz darbu to veiksmīgi atradu aizmirstu kompī.
Bet preventīvu mācību savā prātā guvu - ka vajadzētu padomāt par šo jautājumu nopietnāk, laikam.
Kas tas tāds par korpusu viltīgo? Un vai esi pārliecināts par to, ka tas tā ir?
ir speciālie fleši, kas domāti sekjūrai dokumentu nēsāšanai. par to korpusu gan jau ka pārspīlēts. Visdrīzāk tas ir ieplombēts ķeramikā, kā jebkurš cits čips uz tetriem [resp. uzlauzt var, bet ne tik vienkārši]