Mandalay: [jā jā, kapeikas ripos no tavas kabatas tiem augšākrēsladeldētājiem]
Kapeikas ir MANAS tikai tik ilgi, kamēr tās ir manā kabatā. Kad atdodu tās budžetam, tās jau ir budžeta kapeikas, un čaļi viņas var dalīt kā uzskata par vajadzīgu, tā vairs nav mana darīšana, un nevar būt.
Ja man nepatīk kā čaļi dala- sponsorēju partiju, nomainu čaļus un lieku darīt kā man patīk! Čakarīgi- tātad man to nevajag- un līdz ar to man pofig kā viņi darbojas tagad (jo kāds jau viņus ir nosponsorējis, lai darītu pa savam prātam...)!
Re, kur zens raksta: To NEO 4ATA Vispārējai jautrībai pameklējiet LV90000158236 LV40008048170 LV90000512408 LV40003038621LV40003988480 LV40003788421 LV90000284085.
"Kapeikas ir MANAS tikai tik ilgi, kamēr tās ir manā kabatā. Kad atdodu tās budžetam, tās jau ir budžeta kapeikas, un čaļi viņas var dalīt kā uzskata par vajadzīgu, tā vairs nav mana darīšana, un nevar būt."
Tev deretu stradat nu jau daleji mirusaja prokuratura vai KNAB. Ka advokatam.
Cita starpa valsti visu nenosaka CALI, bet MK noteikumi un LR likumi. Cali tos tikai izpilda. Un, ja neizpilda (ka menedzerim ta pienakumu un saistibu ietvaros pienakas), tad, notiekot likumības un lietderības revīzijam un konstatejot parkapumus, calus par to sauc pie atbildibas. Ievero, ka si nav privata sfera un sabiedribai tur ir lielas un pamatotas intereses.
SvilpisLupis:Re, kur zens raksta: To NEO 4ATA Vispārējai jautrībai pameklējiet LV90000158236 LV40008048170 LV90000512408 LV40003038621LV40003988480 LV40003788421 LV90000284085.
"Kapeikas ir MANAS tikai tik ilgi, kamēr tās ir manā kabatā. Kad atdodu tās budžetam, tās jau ir budžeta kapeikas, un čaļi viņas var dalīt kā uzskata par vajadzīgu, tā vairs nav mana darīšana, un nevar būt."
Cita starpa valsti visu nenosaka CALI, bet MK noteikumi un LR likumi. Cali tos tikai izpilda. Un, ja neizpilda (ka menedzerim ta pienakumu un saistibu ietvaros pienakas), tad, notiekot likumības un lietderības revīzijam un konstatejot parkapumus, calus par to sauc pie atbildibas. Ievero, ka si nav privata sfera un sabiedribai tur ir lielas un pamatotas intereses.
Tev TIEŠĀM ir tik primitīva uztvere par politiku un valsts sistēmu (jebkurā valstī)?
Esi dzirdējis kaut ko par sponsorēšanu? Tavuprāt kāds to dara kaut kādās abstraktās trešo personu interesēs? Likās, ka esi gudrāks...
Juri, konkrēts piemērs... ceļa nodoklis nonāk N-purniem kabatās, bet tev braucot rīkot foto-sessiju/kursus uz Enguri sanāk nopist auto, ka pēc laika vajadzēs kapitālo. To sauc - piķis aiziet ne tur, kur vajag... Bet tev jau pofig, protams
Lielā mērā demokrātiskā valstī valdība (un tie čali) ir sabiedrības darba ņēmēji, ko maksā tauta (ar nodokļiem). Tas būtu tas pats, ja veicot remontu fotostudijā tu noslēgtu līgumu, bet pēc laiciņa darba ņēmējs (tas pats Lielais Visu Licējs Nikolajs) tev pasaka, ka sienas nokrāsošana melnā maksā dārgāk [tāpēc ka drēbes paliek netīrākas, nevis tāpēc ka krāsa dārgāka, nu un par to protams piestāda rēķinu].
SvilpisLupis:Re, kur zens raksta: To NEO 4ATA Vispārējai jautrībai pameklējiet LV90000158236 LV40008048170 LV90000512408 LV40003038621LV40003988480 LV40003788421 LV90000284085.
Tev TIEŠĀM ir tik primitīva uztvere par politiku un valsts sistēmu (jebkurā valstī)?
Esi dzirdējis kaut ko par sponsorēšanu? Tavuprāt kāds to dara kaut kādās abstraktās trešo personu interesēs? Likās, ka esi gudrāks...
Neviena pienakumu apraksta vai darba liguma neesmu redzejis punktu par sponsoresanu. Nekad! Jo tada tur nav.
Neviena pienakumu apraksta vai darba liguma neesmu redzejis punktu par sponsoresanu. Nekad! Jo tada tur nav.
Saproti?
Sapratu! Tev tiešām taisnība!
Vai tad ir citi varianti, uz kāda pamata var darboties valsts, pašvaldības vai privātā struktūrā? Vispār jau daudzi mazie uzņēmēji un darba ņēmēji līdz reizei absolūti neizprot papīru būšanas (visādas tur kases grāmatas, orderi, darba līgumi, reģistrēšanas, atļaujas u.c.) nozīmi, tajā ziņā nekā jauna, bet tu saprati. Tas ir labi.
Neo no 4ATA publicē vēl viena uzņēmuma algas, visticamāk, "Rīgas Siltuma"
2008.gada 30.septembrī AS "RĪGAS SILTUMS" akciju kapitāls sadalās šādi: Rīgas dome (49,00%), Latvijas Valsts (48,995%), SIA "Dalkia City Heat" (2%), AS "LATVENERGO" (0,005%).