Te viens pasažieris tikko mēģināja apgalvot, ka man spamošana forumā "neko nedodot".
Šajā sakarībā man radās jautājums- ko JUMS DOD spamošana šajā un citos forumos (es taču saprotu, ka i- atkarīgam cilvēkam parasti ar vienu čatiņu ir par maz!)?
P.S. Jā, un kādās lapās vēl čatojiet, spamojiet, sarakstāties?
Es izmantoju šo forumu, tad vēl kitesurfing, un vēl oho. Drugos reti- es tur kaut kā neesmu piešāvies ne vecenes lovīt (kā Gudris), ne arī čatiņam vietu esmu atradis...
1. Ko jums DOD čatošana šajā forumā? 2. Kur vēl čatojiet?
skype.com uzinstalē, reģistrējies, meklē savus draugus un čato gan privāti, gan veidojot konferences. Labums tas, ka vislaik vari redzēt, kurš draugs ir online, un ja nekur citur nevari dabūt viņu rokās uz sitiena, tad tur dabūsi, ja būs online. Nu tā kaut kā.
eSeL:skype.com uzinstalē, reģistrējies, meklē savus draugus un čato gan privāti, gan veidojot konferences. Labums tas, ka vislaik vari redzēt, kurš draugs ir online, un ja nekur citur nevari dabūt viņu rokās uz sitiena, tad tur dabūsi, ja būs online. Nu tā kaut kā.
Kas tie par "draugiem online"? Es draugiem, ja ko vajag, piezvanu, kad vajag.
Īsumā sapratu- spamošana internetā JUMS dod iespēju iepazīties ar pretējā dzimuma pārstāvjiem, kā arī uzturēt kontaktus ar jau iepazītajiem online "draugiem"!
Gudris:a es rakstu vēstuli un sūtu pa pastu...moderni un tā
Ja es tagad gribu braukt ar čomu snowerēt, tad manu fakino vēstuli viņš izlasīs aizparīt, varbūt...draza, ne komunikācija!!!
Nu tur t as skype labums - ja jams ir online (ko Tu redzi), tad uzreiz sačato un sarunā ar viņu. Ietaupi naudu zvanot Vai kādu vakaru garlaikojies, bet gribas gari plaši parunāt un tā, lai Tev arī fiksi atbild - tad skype ir piemērots šādai lietai Nav jāzvana un jātērē lielais kāpis norunājot stundu, vai nav jārunā te gaidot atbildi nezinkad
Portreti:
Ja es tagad gribu braukt ar čomu snowerēt, tad manu fakino vēstuli viņš izlasīs aizparīt, varbūt...draza, ne komunikācija!!!
Nu tur t as skype labums - ja jams ir online (ko Tu redzi), tad uzreiz sačato un sarunā ar viņu. Ietaupi naudu zvanot Vai kādu vakaru garlaikojies, bet gribas gari plaši parunāt un tā, lai Tev arī fiksi atbild - tad skype ir piemērots šādai lietai Nav jāzvana un jātērē lielais kāpis norunājot stundu, vai nav jārunā te gaidot atbildi nezinkad
Rodas priekšstats, ka jūs visi no kaut kādām dārgajām Õkartēm runājat...man firmai 5 (!!!!) telefoni Tele2- kopā rēķins ap 50 Ls, un es runāju cik gribu- pat uz parastajiem zvanu no mobilā, ja slinkums ņemt fiksētā telefona trubu...
daļa čato bloga mazajā jaukajā čatiņā, bet dažiem ar to nepietiek un mēģina maksimāli parādīt sevi visur, proti, arī forumos. Čatot tagad var visur. draugos, facebookā, skype, telefonā arī...