Lūgums ieteikt kādu meistaru kas ar zipspuldzēm ķimerējās.. Problēma sekojoša: nolūzis tas stiprinājumiņš kas iet sldiedītē aparātam... nu nolūzusi ir tikai plastmasa, kontakti šancē ... bet tā kā plastmasa nolūzūsi (viena puse), tad nevar piestiprināt nekur... nolūzusī daļa pazudusi sniegā, un to nav reāli atrast..... Negribās pie trigera ar superlīmi dragāt klāt.... tur nekas prātīgs nesanāks
A man Sigmas zipenei ekrāniņš nojūdzās - zipene ta strādā un tā, bet vai nu kkur nejauši sasities/saspiedies, bet ekrāniņš vairs nerāda - settingi uz aklo jāliek Kur ko tādu var nest labot? Pats nekāds kuļībins neesmu, lai skrūvētu vaļā un pētītu kas par vainu. Un cik varētu piķot pasākums? Ja virs 20-30Ls, tad jau laikam izdevīgāk pielikt vēl bišķi un citu lietotu vietā paņemt vai arī tāpat sadzīvot - par cik tā tik priekš slave, tad tik vienu režīmu vien vajag - to varbūt iemācīšos arī uz aklo uzlikt (kgan visādas citas fīčas jau ar šad tad vajag saspaidīt...)
Zipene ir čainīzeris kautkāds. Diemžēl nemācēšu pateikt vai jēdziens pēda būs īstais, bet pieņemu ka jā.... (stiprinājuma daļa kur ir vītne apakšā ir četrstūrītis ar kontaktiem kas iet bilžaparātā vai trigerī... nu tam četrstūrītim 1/4 nolūza)
Ja kārtīgi pieskrūvē tad zipene sašķiebjās un pazūt kontakts... jau mēģināju, manā gadījumā tiemžēl tas nav risinājums
Ja rīt tajā md uzskrūvēs dikto summu tad droši vien ka tā arī darīšu... tiesa gan esmu vēl no tiem plānā galdiņa urbējiem kas ebajā vēl nereizi nav neko pasūtījis un nav skaidrības kas un kā darāms... bet vienmēr pienāk pirmā reize Paldies visiem kas palīdzēja
B-Uniq:Ja rīt tajā md uzskrūvēs dikto summu tad droši vien ka tā arī darīšu... tiesa gan esmu vēl no tiem plānā galdiņa urbējiem kas ebajā vēl nereizi nav neko pasūtījis un nav skaidrības kas un kā darāms... bet vienmēr pienāk pirmā reize Paldies visiem kas palīdzēja
reģistrējamies ebay.co.uk reģistŗejamies paypal.com paypal pievienojam savu kreditkarti, vai kāda nu viņa ir (man ir parex blue kreditkarte) un viss pērkam to kas lētāks un ko šipo uz lv, paypal automātiski noņems naudu no konta un pārskatīs pārdevējam, tiešam nekā grūta
Ķīniešu "kaut kādai" lampai visdrīzāk pēdas atsevišķi nepārdodas,labākajā gadijumā,ja tā lampa ir klons kādai zināmākai,tad var arī atrasties aizvietotājs.
60uz5komats6:Ķīniešu "kaut kādai" lampai visdrīzāk pēdas atsevišķi nepārdodas,labākajā gadijumā,ja tā lampa ir klons kādai zināmākai,tad var arī atrasties aizvietotājs.
bildē ir redzams kādas pēdas der, paskatīsies, salidzinās ja viss ok sūtīs, mūsu uzdevums meklet letako varjantu
man priekš canona 430 no ebaja sanāca pa 10ls ar sūtīšanu, varēja atrast lētāk bet atkal jauna vieta, atkal kredītkarte jāreģistrē u.t.t. dēl tiem 2 ls tas nav to vērts. var googlei prasīt, atsēgas vārdi hot shoe, broken hot shoe u.t.t.