Portreti, tie Tavi škoļņiki NEDRIKST kruķīt nedz gaismas, nedz modeli? Tevis uzstādīts viss un šie barā deldē slēdzi, tāda ir visa ideja? Iemtu acis, radās šāds (un tikai šāds) priekšstats. Cerams, ka es kļūdos un tas tād neveiksmīgs brīdis, kad kādas 5 vai 10 minūtes modele nemaina pozu un izskatās, ka gaismām vispār neviens nepievērš uzmanību, tikai riņķo ap modeli un spaida savu dslr pogas... Ja viss Tava apmācība (tipa praktiskā nodarbība) un plenēri ir tāda huiņa, es ļoti neapskaužu tos nabaga cilvēkus, kas par to vēl maksā naudu.
alvils:Portreti, tie Tavi škoļņiki NEDRIKST kruķīt nedz gaismas, nedz modeli? Tevis uzstādīts viss un šie barā deldē slēdzi, tāda ir visa ideja? Iemtu acis, radās šāds (un tikai šāds) priekšstats. Cerams, ka es kļūdos un tas tād neveiksmīgs brīdis, kad kādas 5 vai 10 minūtes modele nemaina pozu un izskatās, ka gaismām vispār neviens nepievērš uzmanību, tikai riņķo ap modeli un spaida savu dslr pogas... Ja viss Tava apmācība (tipa praktiskā nodarbība) un plenēri ir tāda huiņa, es ļoti neapskaužu tos nabaga cilvēkus, kas par to vēl maksā naudu.
Kad es pats fočēju, man modele pozu nemaina reizēm arī 40 minūtes, kamēr dabūnu bildi TIEŠI tādu, kā vēlos. Nezinu, gan- vai tas nozīmē, ka vienmēr ir ļoti slikts rezultāts.
Konkrētais plenērs ir bezmaksas. Stresa nav! Un šie vairs nav mani "škoļņiki" jau dažus gadus, kā nu kurš... Praktiskā nodarbība nozīmē, ka es 2 stundas pastāstu, parādu KO un KĀ vajadzēs darīt, un pēc tam viss ir pašu rokās. Pretējā gadījumā neviens neko neiemācās, ja salieku gaismas, iestādu aparātu un modeli viņu vietā.
Portreti: Pretējā gadījumā neviens neko neiemācās, ja salieku gaismas, iestādu aparātu un modeli viņu vietā.
Izskatās gan, ka tas ir tieši TAVS, un nevis kaut kāds pretējais, gadījums...
Ja saki, ka tie ir Tavas skolas beidzēji, nevis skolnieki, tad jau vēl jo vairāk - acīm redzot NEKO neesi viņiem iemācījis. Forša anti-reklāma pašam šodien Tev sanākusi. Cerams, ka neapzināti, citādi jāsāk domāt, ka tiešām Tvaika iela ir īstā, uz kuru jādodas...
Lutums:Visnotaļ bremzīgi... kā lētā čtiņā ar WEBcam
Droši vien, ka tur var sakustomizēt framerati vs kvalitī, un dabūt vai nu labāku moušenu, vai kvalitāti...tač šitā arī piedūrīgi...lūriķiska sajūta...!
Nepievēršiet uzmanību, pašlaik notiek ārstēšanās process...
Parunāju ar Juri pa telefonu. Šim ir interneta atkarība, sarunājām, ka palīdzēsim! Pagaidām ir aktīvais lomku periods un Juris var parādīties visādās izpausmēs, tas būs jāpārcieš. Bet nekas! Tiksim galā! Nepametīsim biedru nelaimē!