Uzlaboju shutter count skriptu savā web lapā. Tagad ir iespeeja ne tikai aspkatiit konkreetai bildei kura shii bilde ir peec kaartas dotajai kamerai, bet web lapa arii parada augstaaako shuutter count pa kameraam. Kad savaaksies lielaaks ierakstu skaits vareees aptuveni redzeet cik kura kamera ir dziivojusi.
<b>Lūgums ielādējiet pašu pēdējo Jūsu bildi nobildeetu ar Nikon kameru JPG formātā ar EXIF datiem (ieteicams nokonverteetu ar NikonVIEW. var arii samazinaatu )</b>
tas skailtis jau neraada nopliishanu. skailtis raada cik daudz ir nobildeets ar konkreeto kameru jeb konkreetaas bildes skaitu shai kamerai. vienkaarshi kaads ielaadeejis bildi nesen pirktam tapeec arii mazinsh skaitlis
Līdzīga "aptauja" www.olegkikin.com... arī citiem, ne tikai Nikoniem, bet ticamības moments mazāks, jo bildes nav jā lādē, tikai jāieraksta noskrējiens
pēc manas bildes ralstīja, ka tas ir pirmais ieraksts D70s un rekords, bet rekordu lapā neparādījās gan! Bet man vēl patālu līdz tavas vecas grabažas skaitlim
Drīzāk nevis top5, bet maksimālais shutter skaits no kameras un vidējais aritmētiskais no visiem test rezultātiem konkrētajam modelim! Ar to pietiktu! Jo vairāk lieto, jo precīzāki rezultāti!
ChrisTaps:Drīzāk nevis top5, bet maksimālais shutter skaits no kameras un vidējais aritmētiskais no visiem test rezultātiem konkrētajam modelim! Ar to pietiktu! Jo vairāk lieto, jo precīzāki rezultāti!
a ko tas videejais raadiis ? man kaa lietotajam interesee augstaakais iespeejamais ar ko veel straadaa
ChrisTaps:Drīzāk nevis top5, bet maksimālais shutter skaits no kameras un vidējais aritmētiskais no visiem test rezultātiem konkrētajam modelim! Ar to pietiktu! Jo vairāk lieto, jo precīzāki rezultāti!
a ko tas videejais raadiis ? man kaa lietotajam interesee augstaakais iespeejamais ar ko veel straadaa
Regulāri gadās izņēmumi kad šaters nokalpos ilgāk nekā tam ir jākalpo! Tā ļūk! Piemēram D40 rekordists ar 100 000 shutter kliku, kaut gan praktiski tam sen jau vajadzēja būt nosprāgušam! Un tā ar jebkuru! Tādēļ vajag Top5 ar maksimālo shutter skaitu pie kā vēl dzīvs un vidēji svērto no visiem iespējamiem rezultātiem(vidējais aritmētiskais)!
pēc manas bildes ralstīja, ka tas ir pirmais ieraksts D70s un rekords, bet rekordu lapā neparādījās gan! Bet man vēl patālu līdz tavas vecas grabažas skaitlim